Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת כיתוב ב GOLF 4. + תמונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו כאן שאל פעם - איך מורידים כיתוב ואם רואים אחרי זה סימנים וכאלה

(אני גם שאלתי ופחדתי להוריד) - אתמול לקחתי את האומץ... מברג + מטלית + מטאנול או כל אלכוהול אחר...

והוצאתי אותם - אחרי זה קצת ווקס ולא ראו כלום !

בבקשה !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

לגבי הסמל !!! מישהו יודע אם יש שיפוע מתחתיו? כי כשאני מסתכל מקרוב רואים כאילו עשו מין חור כזה שהסמל יושב בו !! אני מפחד להוציא ויהיה לי חורכזה !

פורסם
יצא ממש יפה !

עבודה נקייה מאוד , בטח עשית את זה ממש בזהירות !

ברור... ממש לאט.

אפילו עם המברג נזהרתי שמתי מטלית כדי לא לשרוט ... ואחרי זה לאט על היד קילפתי את הדבק-דו-צדדי.

כשנשארו ממש פרורים של זה דבוקים - שמתי מטאנול ושפשפתי - יצא - ואז ווקס ככה לסבבה :)

רק אני רוצה בקליות יפות והכל יקרררררררר :roll:

פורסם

בקליות יפות? :)

יש לי חבר עם גולף שחורה הוא שם בקליות שקופות ומושחרות מבפנים

משהו שיא היפה!! 900 שקל...

אם תרצה דבר איתי בפרטי :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
ברור... ממש לאט.

אפילו עם המברג נזהרתי שמתי מטלית כדי לא לשרוט ... ואחרי זה לאט על היד קילפתי את הדבק-דו-צדדי.

כשנשארו ממש פרורים של זה דבוקים - שמתי מטאנול ושפשפתי - יצא - ואז ווקס ככה לסבבה :)

רק אני רוצה בקליות יפות והכל יקרררררררר :roll:

תעיף מבט פה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33716&item=7972580448&rd=1

תחשב לך כמה יצא להביא אותם לארץ אם שווה קנה , אני יודע שחבר שלי הביא אותם ב 740ש"ח עם טיפלה קומבינות.

פורסם

יצא יפה מאוד,

אבל למה מברג?? :shock:

תזוזה קטנה, הסחת דעת קטנה והיתה לך שריטה בצבע..

אני לא הייתי מסתכן במברג...

בטוח יש רעיונות טובים יותר לשליפה של הכיתוב..

אמיר.

פורסם
עכשיו כולם יחשבו שיש לך גולף SDI... לפי השמועה, רק בעלי SDI שמתביישים במנוע, מורידים את הכיתוב.

:-D

לדעתי כל הגולפים חוץ מוי 6 וגי טי אי כמובן , צריכים להוריד את הכיתוב !

..ובקשר לבקליות - השקופות זה כבר פסה ומגעיל .

זאת כמובן דעתי ואתם רשאים לחלוק עלי.

יום עצמאות שמח !

JDM :twisted:

פורסם

עצות, את המברג, ניתן להחליף בטלכרט, או כרטיס פלסטיק אחר שאינו שמיש עבורכם, עושה עבודה מעולה, ללא שריטות, ובקלות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תעיף מבט פה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33716&item=7972580448&rd=1

תחשב לך כמה יצא להביא אותם לארץ אם שווה קנה , אני יודע שחבר שלי הביא אותם ב 740ש"ח עם טיפלה קומבינות.

מחול? או בארץ?

עכשיו כולם יחשבו שיש לך גולף SDI... לפי השמועה, רק בעלי SDI שמתביישים במנוע, מורידים את הכיתוב.

למה לבאס אותי ... למה ? עד שהורדתי והיתי מבסוט - חחחח

לגבי המברג ! - אמרתי כבר ששמתי מטלית מתחת למברג ו"הקונטרה" היתי על חשבון המטלית !

נזהרתי תכלס - ולמזלי אין שריטות !

והופתעתי לגלות שהצבע שמתחת לכיתוב בדיוק אותו צבע שלא מתחת

חשבתי שיש טיפה שוני בצבע ! (מהשמש כמובן) והופתעתי לגלות שלא

פורסם

דרך אגב, באירופה לא יצא לי לראות גולפים עם סוג המנוע עליהן.

במקרה הטוב המלה גולף...

לדעתי רק למדינות שבהן חשוב להראות לשכן שלך יש יותר גדול, נותנים סמלי נפח מנוע וכו'..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...