Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

יש לי רכב שנת 2015 ושמתי לב שבגג יש אזור קטן עם התפוררות של הלכה ( תמונות מצורפות ) 

הרכב ברשותי שנה ונשטף ידנית ע''י מאז שנרכש ( שיטת 2 הדליים + JIMMY ) ולא זכור לי שכשקניתי את הרכב זה היה 

ראיתי כמה מדריכים באיטרנט על תיקון נקודתי לדוגמא הסרטון הזה ורציתי להתייעץ עם החברים פה אם מישהו ניסה לתקן בעצמו בעבר בעיה כזאת בלכה 

אציין שכבר עשיתי כמה תיקוני צבע קטנים ברכב אבל התהליך של שייוף הצבע קצת מלחיץ אותי ולכן רוב התיקונים שעשיתי לא ''חלקים'' מספיק - בהמשך ארצה לקחת את הרכב לדייטלר לפוליש על מנת להעלים סווירולים 

עוד אפשרות שחשבתי עליה היא לעטוף את הכנף במדבקה שחורה אבל זה קצת יהרוס את המראה לדעתי 

אשמח לעצות 

תודה רבה 

PXL_20220606_050724534.jpg

PXL_20220606_050729544.jpg

PXL_20220606_050736868.jpg

• תוכן חדש...