Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קיבלתי הצעת מחיר לטיפול 135 אלף לסיוויק 1.8 

650 ש״ח כולל מע״מ להחלפת שמן ומסנן שמן 

האם זה מחיר סביר לטיפול בסיסי? 

מדובר בשמן של Castrol Magnatec 5W40 C3 

האם זה השמן המומלץ ל1.8 סיוויק או שיש שמנים יותר איכותיים ? 

פורסם
לפני 5 שעות, המהיר הזהיר כתב:

תעלה הצעת מחיר, מה בדיוק מחליפים?

אם זה רק שמן ופילטרים, זה מחיר יחסית גבוה, במושרה משרד התחבורה כולל חלפים מקוריים יעלה סביב 450 ש"ח

רק שמן ופילטר שמן מקורי ב650 ש״ח. יש לך המלצה למוסך אמין שזה עולה אצלו 450 ש״ח? 

פורסם
לפני 5 שעות, המהיר הזהיר כתב:

תעלה הצעת מחיר, מה בדיוק מחליפים?

אם זה רק שמן ופילטרים, זה מחיר יחסית גבוה, במושרה משרד התחבורה כולל חלפים מקוריים יעלה סביב 450 ש"ח

450 ש״ח עם קסטרול מגנטנק? 

אני לא חושב

די בטוח שזה יהיה שמן אחר זול יותר.

פורסם (נערך)

טיפול שמן+פילטר ל קורולה, מגנטיקס 5W30 עולה 350 שקל בכל מוסך רגיל (השמן 180 פילטר מקורי 50 השאר זה עבודה), וזה נחשב לשמן הכי יקר, במה שונה הונדה ?!

עריכה אחרונה על ידי m&t
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, m&t כתב:

טיפול שמן+פילטר ל קורולה, מגנטיקס 5W30 עולה 350 שקל בכל מוסך רגיל (השמן 180 פילטר מקורי 50 השאר זה עבודה), וזה נחשב לשמן הכי יקר, במה שונה הונדה ?!

איפה?

פורסם (נערך)

במרכז אני פחות מכיר אך יש לך בסמוך לצומת גהה בפ"ת, בקריית אריה איזור של מוסכים, בצפון צומת ק.אתא יש לך מוסך ציון, מומלץ.תעשה סיבוב תבקש שמן ספציפי קסטרול, אך בכללי אתה לא חייב קסטרול אפשר כל שמן אחר בצמיגות המתאימה.

עריכה אחרונה על ידי m&t
פורסם (נערך)

שבןע טוב ומבורך

הייתי מטפל במוסך אילן בב"ב, נמצא ברחוב בר יוחאי ליד התחנת דלק

השתמש תמיד בשמן מקורי של הונדה וחלפים מקוריים המחיר היה כ450 כולל

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...