Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כמה הייתם משלמים על טיוטה קורולה ישנה, מודל 1999, עם 290,000 קילומטר ?

כמה הייתם משלמים אני מוסיף את הנתון שהאוטו יד ראשונה

(אין לי שום מושג מה המצב שלו, אבל חיצונית הוא נראה לא רע)

תודה

פורסם

למרות שאני אוהב כלי רכב מיושנים או מתיישנים, וליבי עם מכוניו זולות שעולות אלפי שקלים בודדים, אך במקרה הנ"ל לא הייתי קונה מלכתחילה...ובכל מקרה, קח בחשבון שגם טויוטה זו, למרות מיתוס האמינות האגדתית שלה, היא עדיין בן 23, כלומר אולי טומנת בחובה התעסקות מרובה ובלאי בלי סוף: חיישנים, משאבות, חשמל וכו'.

אלא אם הנסועה שלך מאד נמוכה, אבל, בעצם, יש כאן טסט פעמיים בשנה וכו' - מה שעוד יותר מוריד את האטרקטיביות...ולא דיברנו על היעדר מערכות בטיחות, או אפילו כריות אוויר בכמות מספקת...אמנם יש רכבים בשנתונים האלה, ואפילו נמכרים במחירים גבוהים - בעיקר רכבי שטח כמו לנדקרוזר, פג'רו וכו'. אבל, כאן יש להם שוק חזק וחובבי שטח שמוכנים לרכוש גם רכב עם 500 אלף ק"מ, בשביל התחביב והטעימה מהשטח... 

• רעיון טוב! 1

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תלוי מצב מכנאי ופנימי. אני מכרתי אחת דומה קיבלתי רק 3500, אבל הייתי ללא ספק משלם עליה יותר כיוון שהכרתי אותה 8 שנים והיא היתה קסם.

• תוכן חדש...