Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותיהנה.  מבין האופציות שציינת גם לדעתי זאת הבחירה וההגיונית ואני מסכים שמזדה 3 הטצ'בק מהיפות שיש היום, אבל אני חושב שקצת הגזמת עם 

לפני 35 דקות, AsafRS כתב:

המכונית הכי יפה חיצונית על הכביש כרגע בסגמנט כולל כל המותגים (גם יוקרה).

וגם עם

לפני 36 דקות, AsafRS כתב:

זה מאד קרוב בתחושה לתא נוסעים של מרצדס/אודי

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יפה תתחדש! נראית חוויות קניה טובה מצד היבואן וזה לא מובן מאליו לצערי.

שמח שלא הלכת עם העדר (מוזר להגיד את זה על מאזדה 3 😆) ורכשת מה שרצית, אחלה רכישה נהגתי עלייה כמה פעמים ובאמת אוטו מעולה ואיכותי מאד בפנים ביחס לקטגוריה.

• אהבתי 2

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, motior כתב:

תתחדש ותיהנה.  מבין האופציות שציינת גם לדעתי זאת הבחירה וההגיונית ואני מסכים שמזדה 3 הטצ'בק מהיפות שיש היום, אבל אני חושב שקצת הגזמת עם 

וגם עם

בקשר למראה החיצוני, שכחת לצטט את המילה ״לדעתי״ :)

אני באמת חושב ככה, לא חושב שיש מכונית משפחתית קומפקטית (או איך שהסגמנט הזה לא נקרא) שהיא יפה ממנה… הסמל אולי מטעה (למאזדה מגיע rebranding דחוף). אבל העיצוב שלה לדעתי מאד מיוחד, במיוחד עם הצבע הנכון.

ובקשר לתא נוסעים… הייתי גם וגם וזה באמת קרוב בתחושה (הכוונה לאיכות חומרים, איכות הרכבה והשקט בתא נוסעים). הכל מרגיש fine. יותר מהקופרה פורמנטור לפחות… אבל כן, פחות מודרני.

בכל מקרה, שים אותה מול A class/A3 / סדרה 1 בגרסאות הבסיס והיא לא נופלת מהן בפרמטרים שציינתי.

עניין של טעם :)  

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש..
לפי הנתונים היבשים המאזדה חזקה מהפורמנטור וכנראה העבודה המצוינת שמאזדה עושים בחיבור של הנהג והרכב, זה מרגיש טוב, נכון, מדויק וממש כיף לנהיגה.
נהגתי על מאזדה 3 חדשה וגם לי בעצמי יש SPIRIT 2015 ואני נהנה ממנה מאוד,פשוט כיף לנהוג.
לגבי המסך שהוא לא טאצ' זה בגלל שיש לך את הגויסטיק ששולט על המסך, זה כל כך פשוט ונוח, אתה תתרגל מהר.

לגבי שמירה על הרכב תשקול מדבקה שתשמור על הצבע או ציפוי ננו איכותי.

עריכה אחרונה על ידי Tom777
  • אהבתי 1

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

רכב מהמם

ואתה כותב יפה

ועם כל שילובי האנגלית, נולד לנו @oryo חדש בפורום. הלוואי שיחזור כבר.

• אהבתי 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תתחדש ותהנה.

אכן, רכב עם התנהגות כביש טובה מאד, שהיא פרי שיתוף-פעולה בין מאזדה ופורד (אי-שם לפני מספר שנים, לפורד היו מניות במאזדה,וכתוצאה מכך מאזדה הרוויחו גישה לטכנולוגיה של ההגה ומערך המתלים של הפוקוס, מה שמתבטא ברכבים שלהם).

ויש לו גם מנוע 2 ליטר סביר ביותר.

אין יותר מדי מה להציע. אכן רכב מעולה.

הבעיה היחידה שיש לרכב זה שהוא חביב במיוחד על גנבי הרכב, כך שאם אתה יכול לעשות משהו extra כדי לשמור עליו, עדיף.

פורסם (נערך)

אחד הרכבים האהובים עלי..

בזמנו היה לי מהשכרה מאזדה 6 2021 לכמה ימים, באמת מאזדה שחקו אותה, הרכב מרגיש פרימיום  ++

תהנה וסע בדרכים ישרות

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

תתחדש ותהנה.

אני שקלתי להזמין כזאת, אבל בסוף ויתרתי משיקולי תקציב וקניתי יד2.

לפני 10 שעות, motior כתב:

תתחדש ותיהנה.  מבין האופציות שציינת גם לדעתי זאת הבחירה וההגיונית ואני מסכים שמזדה 3 הטצ'בק מהיפות שיש היום

בדור הזה אני אישית מעדיף את הסדאן, כי ההאצ׳בק ניראית קצת מוזר לטעמי.

בדור הקודם היא ניראתה יותר טוב.

הסדאן יותר סולידית ופרופורציונלית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 7 שעות, ntd כתב:

הבעיה היחידה שיש לרכב זה שהוא חביב במיוחד על גנבי הרכב, כך שאם אתה יכול לעשות משהו extra כדי לשמור עליו, עדיף.

לפני מספר חודשים בלילה אחד אצלי בישוב - נגנבו 5 מזדות 3  משנתונים שונים. הצליחו לתפוס אחת אחרי מרדף על 443...

בעיה נוספת, אני משער, צריכת הדלק...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, AsafRS כתב:

מגיעים לסוכנות, רואה את הרכב ואין הפתעות, המאזדה 3 האצ׳בק נראית פשוט מדהים. לדעתי המכונית הכי יפה חיצונית על הכביש כרגע בסגמנט כולל כל המותגים (גם יוקרה).

מסכים לגמרי, הרכב נראה מעולה.

כשהזוגה קיבלה רכב ליסינג ושאלה אותי מה לקחת, אמרתי "מאזדה 3" (סדאן. לא קרובה ביופי להאצ', אבל גם נאה). אבל היא רצתה "ג'יפ" אז לקחה 2008. שהיא יפה. מאוד יפה. אבל כאוטו... ככה ככה. לטעמי, פחות טובה מהגולף שהיא החליפה, מכל בחינה דינמית (בפער).

עם הזמן גם הזוגה לא אוהבת את המסורבלות של רכב יותר גבוה, שזה בכלל נהדר, כי אני יכול להגיד "אמרתי לך!", שזו נקודת השיא של כל גבר בזוגיות.

אבל סטיתי.

תתחדש.

הלכת נגד הזרם, אבל ידעת מה אתה רוצה, ידעת איך לבחון את זה, ולטעמי, גם ידעת לסנן את העובדות מהסטריאוטיפים והדעות הקדומות.

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, AsafRS כתב:

בכל מקרה, שים אותה מול A class/A3 / סדרה 1 בגרסאות הבסיס והיא לא נופלת מהן בפרמטרים שציינתי

במראה חיצוני מאזדה עולה עליהם. במוו איבדו את זה ממזמן. A3 כבר דורות נראית אותו דבר וצריך לבדוק רשיון רכב לדעת איזה דור אתה, מרצדס נראית פ'סדר אבל בלי הסמל מקדימה אף אחד לא היה מתרגש. 

על המאזדה בקלות היה אפשר לשים סמל של מזראטי ואף אחד לא מפקפק שזה עיצוב שלהם. רכב שרק השכיחות והמחיר שלו מונעת מאנשים להתלהב.

בתא הנוסעים מאזדה יכולה להתחרות עם דור אחורה של כל אחד מהרכבים הללו (אולי חוץ מאאודי). אולי אחרי מתיחת פנים מאזדה תדביק את הפער.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם

תתחדש ותהנה, אני כן חושב שמחינה פנים האיכות מתקרבת מאוד לאוודי וBMW,
נסעתי לא מזמן על הA3 (אוודי) בת שנתיים וואלה לא נפלתי מהאיכות,
מה שכן המרצדסים החדשים עשו קפיצה ענקית ומשם המאזדה רחוקה.

פורסם (נערך)

לפני 27 דקות, llaavvii כתב:

מה שכן המרצדסים החדשים עשו קפיצה ענקית ומשם המאזדה רחוקה.

את המאזדה 3 בגרסא שלי צריך להשוות לA Class הבסיסית ביותר. ישבתי באחת כזו והאמת? התא נוסעים של ה3 מרשים ואיכותי יותר. נסעתי לפני 4 שנים בC Class הבסיסית ביותר מהשכרה בחו״ל ואכן הייתה רמה מעל, אבל לא בהרבה.

אם תקח את הגרסאת פרימיום של ה3 שהגיעה עכשיו, היא גם לא נופלת מגרסאות בכירות יותר של הA לדעתי. ושלא נדבר על הצבעים המדהימים של מאזדה שאין לחברות המתחרות להציע.

בקיצור, איך שאני רואה את זה (אם לא משווים אותה לE קלאס החדשה) היא בהחלט מרגישה ברף התחתון של הפרימיום כי לא נופלת מגרסאות הבסיס של A,A3,1.

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש.
ה3 האצ'בק החדשה היא אחת הרכבים החדשים הבודדים שגורמים לי לסובב את הראש כשהם עוברים. פשוט עיצוב מוצלח.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...