Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הדיון קצת גלש למקומות אחרים, אבל מניח שזה הקטע של פורום :)

בכל מקרה, כל אחד והעדפות שלו - חשמלי/היברידי/מוגדש/אטמוספרי. גם אם קשה להבין למה בחירה אחרת יכולה להיות הגיונית…

מבחנת ההשוואה של מאזדה ליוקרה: אני די עומד על זה שלדוגמא הa180 הבסיסית ביותר נופלת מהמאזדה בלא מעט פרמטרים, המותג/סמל הוא לא פקטור מבחנתי. 

ועכשיו למשהו שלא היה קורה במרצדס (סתם, אין לי מושג):

יש חריקות/קרקושים כאלה (נשמע כמו חיכוכים של עור/פלסטיקים רכים) שאני לא מצליח למצוא מאיפה (איזור הנהג). יש מה ללכת למוסך מורשה בגלל זה?

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול לנבוע מכל מיני סיבות. מציע שתבצע נסיעה עם נוסע נוסף שינסה לאתר. אצלי ב CX30 למשל התגלה שיש רעש מהתריס הפנימי של החלון גג. ממתין שאתפנה לטפל בזה מול ניר צבי. בחו"ל מדווחים על כל מיני רעשים ב CX30. כגון מהדלת נהג, מהמסך מולטימדיה וגם דברים מוזרים כמו מהקורת A, מהבולמי זעזועים, מההגה ועוד. ה 3 וה CX30 (וגם ה MX30) הן המכוניות הראשונות של מזדה מהדור השביעי, וככאלה כנראה שיש מחלות ילדות.

פורסם
לפני 14 שעות, AsafRS כתב:

ועכשיו למשהו שלא היה קורה במרצדס (סתם, אין לי מושג):

יש חריקות/קרקושים כאלה (נשמע כמו חיכוכים של עור/פלסטיקים רכים) שאני לא מצליח למצוא מאיפה (איזור הנהג). יש מה ללכת למוסך מורשה בגלל זה?

תבדוק פעם הבאה שאתה הולך לטיפול, אולי יש ריקול שקט על זה או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 29.4.2022 בשעה 15:26, Doron_Z כתב:

אוקיי אז מה בדיוק מסורבל ברכב אם היא לא נוהגת בצורה מעניינת כלשהי עליו, בשביל סתם לזוז מנקודה א' לנקודה ב' זה לא באמת משנה לדעתי.

זה באמת לא אקוטי, אבל התחושה הכללית היא של נדנוד, ראות לא משהו מסביב וקצות הרכב (למרות שיש מצלמה אחורית, ככה שאני לא מבין למה זו בעיה...), ובעיקר תגובת דוושה איטית (ולטעמי מאוד מעצבנת ולחלוטין מסרסת).

בתאריך 28.4.2022 בשעה 22:11, איציק נ. כתב:

2. הם מכיילים בכוונה את דוושת המצערת בצורה כזו שנותנת לנהג את התחושה שהרכב "מגיב" ו"זריז".

כאמור למעלה, זו לא ״תחושה״ זה מאוד עוזר לקבל זריזות בפועל, ואפילו קריטי כשנוהגים דינמי. בעבר זו הייתה התלונה העיקרית שלי כנגד גירים אוטומטיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 22 שעות, AsafRS כתב:

אם יש התקנות מקומיות, הן החשודות המיידיות

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 17 שעות, falou כתב:

זה באמת לא אקוטי, אבל התחושה הכללית היא של נדנוד

למי שרגיש למחלת נסיעה, זה בהחלט משפיע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רכב מהמם !!! מה הייתה הזמינות של הרכב? תוך כמה זמן קיבלת אותו?

בקרוב אצלי , אני רק צריך להחליט אם להזמין את הסדאן או ההאטצ' , את שני הצורות אני אוהב , אני רק רוצה את הגימור פרמיום שסוף סוף הגיע לארץ , אני רק מת לדעת מה הזמינות .. לא רוצה לחכות חודשים עכשיו לרכב חדש אפילו שזה שווה את זה..

והלוואי שהיבואן היה מביא את הדגם 2.5 טורבו כבר .. למה הם כאלו משעממים , הרכב הזה מטורף אני לא מבין למה לא מגוונים ומייבאים דגמים יותר חזקים :((

פורסם (נערך)

כשדיברתי עם מאזדה הבטיחו לי זמינות יולי אוגוסט למאזדה 3 הצק

אני לא חושב שפרימיום היא כדאית במחיר הזה... הוא לא מוסיף שום ערך נוסף מלבד רמקולים טובים יותר (שגם ככה נפלאים בגרסאות האחרות) 

דרך אגב היה שרשור של אחד שייבא את המאזדה 3 2.5 טורבו בעלות של 250 אשח... לא חושב שזה מדבר להרבה לקוחות בטווח מחירים הזה..

ובגלל זה דלק לא  טורחים לייבא..

^^^^^^

ופותש תתחדש וסע בדרכים טובות , אחלה בחירה למשפחתית

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

רק מושבים חשמליים עם זיכרון שווים את המחיר למי שיש יותר מנהג אחד בבית :)

אבל כמובן שזו שאלה אישית. יש אנשים שיגידו שגם הספיריט לא שווה את ההפרש כי מי צריך חלון גג וגריל אחר. 

ה2.5 אכן יובאה לארץ ב-240K מחיר סופי כשמתוכם 130K היו מסים :(

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...