Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

דבר ראשון אני רוצה לפרגן לכל חברי הפורום המעולה הזה, על העזרה שאתם מגישים כאן לכל דורש וזה לא מובן מאליו בכלל !!

ועכשיו לעניין שלשמו התכנסנו - אנחנו מחפשים רכב אמין וטוב שיצליח להכיל  במושב האחורי 2 כסאות תינוק ברווח (בלי שיהיה צורך לצמצם את מרחב המחיה של היושבים ראשונה במלכות) וגם שהבגאז' יהיה מספיק מרווח ל2 עגלות + מזוודה גדולה,

ועם כל זה שיהיה מספיק ביצועיסט (שלא יזחל בכביש 6 על 100) כמובן שעדיף גם שיסתפק במועט אבל גם 1 ל10 זה סביר מבחינתי.

הנסיעות הם בעיקר ירושלים-צפון פעם/ פעמיים בחודש וקצת בתוך ירושלים.

משיטוטים ארוכים ביד 2 ראיתי שהאופציות הם פורד פוקוס (הבנתי שיש בעיה בשנתונים מסוימים), סקודה פאביה ספייס / אוקטביה עם ק"מ גבוהים וכדו' .

יותר מאשמח להמלצות על רכב שיענה על הדרישות

נ.ב אין כ"כ אפשרות למתוח יותר את התקציב.

תודה מראש לכל המשיבים.

עריכה אחרונה על ידי נוהג חדש
פורסם (נערך)

תצטרך להתפשר על הדרישות שלך בתקציב הזה.

בכביש 6, אין בעיה לנסוע גם ב 100 קמש.

אני נוסע עם רכב 1.6 בן 20, משייט בלי בעיה ב 120 בכביש 6.

בתקציב שלך ובדרישות.

הייתי בודק מיציבושי לנסר החדשה. תנסה למצוא את 1.6. יש גם 1.5, הוא גם טוב, פחות ביצועים.

יש גם 1.8, גיר רציף. אבל תצטרך להתפשר בשנתון עוד.

תנסה גם רנו פלאונס/מגן.

תנסה 2 ליטר

אבל יכול להיות שתצטרך להתפשר על קמ, ולבדוק ולחפש רכב ראוי בתקציב.

תנסה, למצוא רכב עם היסטורית טיפולים כמה שיותר רציפה אצל בן אדם אחד

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.
  • אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 6 שעות, לירון .ה. כתב:

בכביש 6, אין בעיה לנסוע גם ב 100 קמש.

אני נוסע עם רכב 1.6 בן 20, משייט בלי בעיה ב 120 בכביש 6.

תנסה, למצוא רכב עם היסטורית טיפולים כמה שיותר רציפה אצל בן אדם אחד

בהצלחה

הבעיה היא לא חוקי כביש 6... הבעיה היא הרגלי הנהיגה שלי 🤭 (140 ממוצע - הרכבים הקודמים היו B4 ואיביזה סטיישן )

ואולי לא הובנתי נכון אני מחפש משהו בכיוון של סטיישן ולאו דווקא משנתון מתקדם העיקר שיהיה אמין וחזק.

פורסם

הבעיה שאתה רוצה סטיישן אמין וחזק עד 18K.

או לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה...

• אהבתי 1
  • מבאס 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לי יש סקודה רומסטר והיא ממש עונה על הדרישות

רק שים לב שיש לה מגוון מנועים ואני לא יודע מה הכי טוב

(לי יש 1.9 TDI)

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם (נערך)

תודה רבה לכל העונים

למעשה ראיתי פוקוס סטיישן 2009 141K ק"מ  יד 2 מטופלת בזמן (לשון המודעההרכב במצב מצוין!!! עם טסט לשנה וחודש! מטופל בזמן. הוחלפו לאחרונה משולשים וכיוון פרונט לאחמ"כ) ב14000 ש"ח (ראיתי גם 2010 בקצת יותר יקר 160K ק"מ)

או פאביה ספייס 200K ק"מ יד 3 ב15000 ש"ח

מה אתם אומרים?

מה עדיף? ומה המחלות הידועות בדגמים אלו? כמו כן אם מישהו יודע מניסיון מה צריכת דלק אמיתית בנסיעה נורמלית?

נ.ב. האם אוקטביה 2009 יש לה בגאז' גדול ? ואם כן האם שווה 180K ק"מ ב17K ש"ח?

עריכה אחרונה על ידי נוהג חדש
פורסם

הפוקוס נשמעת כמו האופציה הכי טובה בין מה שציינת.

הפאביה זה סופרמיני ואין סיבה לשלם עליה יותר מהפוקוס.

האוקטביה רכב טוב עם בגאז' גדול אך לא יותר גדול מפוקוס סטיישן ויש טענה שחלקי החילוף שלה יקרים יותר. לכן הייתי מעדיף את הפוקוס.

פורסם
בתאריך 27.4.2022 בשעה 20:50, נוהג חדש כתב:

תודה רבה לכל העונים

למעשה ראיתי פוקוס סטיישן 2009 141K ק"מ  יד 2 מטופלת בזמן (לשון המודעההרכב במצב מצוין!!! עם טסט לשנה וחודש! מטופל בזמן. הוחלפו לאחרונה משולשים וכיוון פרונט לאחמ"כ) ב14000 ש"ח (ראיתי גם 2010 בקצת יותר יקר 160K ק"מ)

או פאביה ספייס 200K ק"מ יד 3 ב15000 ש"ח

מה אתם אומרים?

מה עדיף? ומה המחלות הידועות בדגמים אלו? כמו כן אם מישהו יודע מניסיון מה צריכת דלק אמיתית בנסיעה נורמלית?

נ.ב. האם אוקטביה 2009 יש לה בגאז' גדול ? ואם כן האם שווה 180K ק"מ ב17K ש"ח?

פוקוס

לטעמי בדור השני של פוקוס, זאת אולי החבילה הכי משתלמת

אמינות כמו של יפני שנמכר וסחיר כאחרון הרכבים הצרפתים

רכב חסון, יושב טוב על הכביש, היגוי טוב מאוד והוא הכי משתלם אם תביא אותו עם מנוע 2.0 ליטר(נראה לי שהסטיישנים בשנתון הזה ככה), כי התיבה עם 4 הילוכים ועם 1.6 זה רכב די כבד

פורסם (נערך)

2011-2015 - דור 3 הבעייתי.

2016- 2018 - דור 3.5. 

ב2011 נמכר עוד הדור השני. 

אפשר להבדיל לפי מראה חיצוני. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...