Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הקקטוס עומדת לחגוג יום הולדת חמש שגם מבשר על תום תקופת האחריות. החלטתי לטפל שוב במוסך מורשה במקרה ו..

אז ביקשתי הצעת מחיר לטיפול, הרכב עבר כ-50k והחלטתי לבקש לעשות טיימינג(הרכב נכלל בריקול אבל לאחר בדיקה שהם ביצעו הם לא ראו צורך להחליף את הרצועה) הוצע מחיר של כ-2700₪ שכולל עבודה של טיפול + טיימינג. קיט מותחנים, מסנן שמן, שמן, מסנן מזגן ואטם - כל החלקים מקוריים.

האם המחיר הוגן? לי נשמע שכן.

אבל בכל זאת רציתי לשמוע עוד דעות

פורסם

מבצע הריקול היה לפני שנה בערך. זימנו את הרכבים עם הרצועה הבעייתית ועשו בדיקה, כל מי שנכשל(או עבר - תלוי איך מסתכלים על זה) זכה להחלפה, מי שאצלו לא הייתה התפוררות או עדות להתחלת התפוררות - לא בוצעה ההחלפה. אני החלטתי באופן יזום לבקש החלפה כדי להיות בראש שקט.

פורסם

2700 כולל טיימינג זה בסדר גמור .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כמה עולה העבודה במוסך מתמחה?

תרים טלפון ל @מוסך גבע ותבדוק עד כמה ניתן לחסוך.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

באורן עולה באזור אלפיים ש"ח להחלפת הטיימינג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, מלטבשי כתב:

כמה עולה העבודה במוסך מתמחה?

תרים טלפון ל @מוסך גבע ותבדוק עד כמה ניתן לחסוך.

משיחה עם כמה מקומות כנראה שיחד עם טיפול ייצא לי מחיר דומה, מה גם שכנראה ייתנו לי הנחה נוספת כי אני מטפל שם קבוע.

השאלה היא האם כדאי לטפל במורשה בשנה הזאת כי כבר אין אחריות ואם יקרה משהו יהיה לי גם אופציה לרצון טוב וגם סוג של אחריות, לא?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 52 דקות, aviaviavi כתב:

משיחה עם כמה מקומות כנראה שיחד עם טיפול ייצא לי מחיר דומה, מה גם שכנראה ייתנו לי הנחה נוספת כי אני מטפל שם קבוע.

השאלה היא האם כדאי לטפל במורשה בשנה הזאת כי כבר אין אחריות ואם יקרה משהו יהיה לי גם אופציה לרצון טוב וגם סוג של אחריות, לא?

אם עד עכשיו טיפלת במורשה אז התשובה היא כן.

תזכה לשנה נוספת של אחריות מרצון טוב במקרה הטוב או לקייס משפטי חזק יותר במקרה הרע במיוחד לאחר החלפת טיימינג יזומה ובתשלום שלך ולא במסגרת ריקול.

פורסם

מחיר סביר לחלקים מקוריים ומוסך מורשה יבואן

תבדוק אם יש הנחות דרך מועדון קקטוס בפייס

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין פה שאלה בכלל. עם המנוע הזה לא הייתי אפילו חושב לפזול למוסך אחר. 

גם לא בשביל לחסוך 500 שח . 

הייתי עושה מה שצריך כדי שאם יבוא יום ויילך מנוע היבואן לא יוכל להתנער מאחריות . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 22 שעות, aviaviavi כתב:

אז ככה, הקקטוס עומדת לחגוג יום הולדת חמש שגם מבשר על תום תקופת האחריות. החלטתי לטפל שוב במוסך מורשה במקרה ו..

אז ביקשתי הצעת מחיר לטיפול, הרכב עבר כ-50k והחלטתי לבקש לעשות טיימינג(הרכב נכלל בריקול אבל לאחר בדיקה שהם ביצעו הם לא ראו צורך להחליף את הרצועה) הוצע מחיר של כ-2700₪ שכולל עבודה של טיפול + טיימינג. קיט מותחנים, מסנן שמן, שמן, מסנן מזגן ואטם - כל החלקים מקוריים.

האם המחיר הוגן? לי נשמע שכן.

אבל בכל זאת רציתי לשמוע עוד דעות

נראה אחלה מחיר. לך על זה

פורסם
לפני 7 שעות, avargel כתב:

מחיר סביר לחלקים מקוריים ומוסך מורשה יבואן

תבדוק אם יש הנחות דרך מועדון קקטוס בפייס

נדמה לי שכבר מעל שנה אין הנחה במועדון, לפחות לא במוסכים בצפון

פורסם

כמו שנאמר כבר כדאי לטפל אצל היבואן כדי שיהיה ״רצף טיפולים״ ויהיה פחות תירוץ אחד במקרה ו.. 

במקומך הייתי מחליף טיימינג אם הכוונות להחזיק את הרכב עוד תקופה ארוכה.

• תוכן חדש...