Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב BMW X3 VS AUDI Q3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

משפחה צעירה , עם 2 ילדים קטנים.

היינו דיי סגורים על האוודי q3 ספורטבאק עד שאני התחלתי לפזול לכיוון ב.מ.וו x3 החדשה והלכתי לראותה באולם התצוגה.

יחסית התרשמתי ממנה ומרגישים שאוודי לא כל כך באותו סגמנט שלה (בעיקר בגודל)

מה דעתכם עליי לשות? 

מבחינת הבדלים במחיר, אוכל לעמוד בזה.

דבר נוסף, אנו צפויים לקבל מתנה מהוריה של אשתי חלק נכבד מהסכום, הם כמובן אנשים ישרים וחוקיים, אך האם רשויות המס מחפשות עסקאות רכב בסכומים כלשהם? פשוט לא בא לי להתחיל בירוקרטיה שיפנו אליי ויתחילו לבלבל במוח .

פורסם

הספרה 3 אומנם משותפת לשניהם אבל זה לא אומר שהם באותה קטגוריה - הם לא.

Q3=X1

Q5=X3

Q7=X5

מן הסתם הרכב היקר יותר והגדול יותר יתאים יותר למשפחה, אם התקציב מאפשר ואתה סגור על רכב פרמיום גרמני אז למה לא. X3 הוא רכב מוצלח למדי ומגיע עם הנעה כפולה (יתרון לטיולים).

אבל מאחר ומדובר ב-350 אלף שקל לפחות, והשאלה שלך (סלח לי) מעידה שהתחקיר עוד לפניך, אני חושב שכדאי לך להעמיק את הידע לפני שתוציא כל כך הרבה כסף. שים דגש לסוג ההנעה, מערכות הבטיחות, מרווח, צריכת דלק ועלות האחזקה כולל ביטוח ואגרת רישוי, והתאם אותם לצרכי המשפחה. דבר נוסף זה מה הזמינות של הרכבים, יש זמני המתנה ארוכים היום בחלק מהדגמים.

נ.ב.

מתאים לי חמות כזו

פורסם

בגדול , מפריע לי רק הגודל.

האם זה משמעותי ההבדל בגודל בינהם ? קשה לי להתרשם מהרכבים כשהם באולם תצוגה 

פורסם

מהזיכרון שלי בסגמנט הזה לפני הקורונה די נדיבים בנסיעות מבחן אפילו למספר שעות - 24 שעות - האם דיברת איתם לקבל את הרכב?

כחובב המותג אני ממליץ כמובן אבל הייתי בוחן גם את הדגמים המקבילים בלקסוס ובמרצדס.

• תוכן חדש...