Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הונדה סיוויק שנת 2008 הדור 8 ויש לי כמה בעיות שנראלי קשורות כולם מדוושת 

1.יש דיליי מציק כזה בדוושה , נגיד ישבתי במזדה 3 של חבר וברגע שאני לוחץ ישר מגיב , באוטו הזה זה כאילו עושה את האוטו כבד 

2.במהירויות 30-40 בעזיבה הדוושה באופן פתאומי  כאילו יש דפיקה כזאת קטנה 

3. במהירויות של 60 ומעלה בערך בלחיצת על הגז זה עושה מין דפיקה כזאת קטנה 

עכשיו לדעתי זה לא בעיה בגיר כי אם גני עובד עם הרגל על הגז רצוף אז ההילוכים עוברים בצורה חלקה ולא מחליק או עושה דפיקות בהעברה

פורסם

אולי תשובת מנוע קצת עייפה. או שהגיר מוריד הילוך. או בלימת מנוע.

מאזדה 3 מנוע 1.6 לא מגיבה יותר מהר מההונדה. אלא אם כן נהגת על ספיריט מנוע 2.0 היא יותר מהירה מההונדה.

זה גם בלאי לא רכב חדש.

אבל שווה לבדוק פילטר אוויר. פלגים. 

פורסם

אם לא בדקת הרבה זמן תושבות אז הייתי מתחיל מזה 

לפעמים תושבת בלויה של גיר יכול להשפיע 

ככה הרגשתי ממאזדות 6 שהיו ברשותי .

בכל מקרה תמיד עדיף לבדוק כדי שתקבל תמונה אמיתית יותר .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
לפני 6 שעות, lishaina כתב:

אם לא בדקת הרבה זמן תושבות אז הייתי מתחיל מזה 

לפעמים תושבת בלויה של גיר יכול להשפיע 

ככה הרגשתי ממאזדות 6 שהיו ברשותי .

בכל מקרה תמיד עדיף לבדוק כדי שתקבל תמונה אמיתית יותר .

זהו אז לגבי זה , תושבת ימין הוחלפה ,העניין שיש עוד 2 תושבות נוספות אבדוק אותם בראשון

עוד משהו שיש שנראלי קשור לזה , כשאני מעביר לרוורס מD יש לי דפיקה , וכשאני מעביר לD זה חלק ממש , 100 אחוז זה תושבת מנוע?

לפני 7 שעות, ABSULUTT כתב:

מאזדה 3 מנוע 1.6 לא מגיבה יותר מהר מההונדה. אלא אם כן נהגת על ספיריט מנוע 2.0 היא יותר מהירה מההונדה.

זה גם בלאי לא רכב חדש.

לפני 7 שעות, ABSULUTT כתב:

זה גם בלאי לא רכב חדש.

פורסם
בתאריך 5.3.2022 בשעה 14:44, tomerlevi3 כתב:

זהו אז לגבי זה , תושבת ימין הוחלפה ,העניין שיש עוד 2 תושבות נוספות אבדוק אותם בראשון

עוד משהו שיש שנראלי קשור לזה , כשאני מעביר לרוורס מD יש לי דפיקה , וכשאני מעביר לD זה חלק ממש , 100 אחוז זה תושבת מנוע?

במאזדה יש לך 3 תושבות בתא המנוע ימנית שמאלית ואחת שיושבת בין מנוע לגיר שניקרא מתושבת משקפיים היא שומרת על הגיר יציב ברגע שתחליף אותו ואותם בכלל אתה תראה שהרכב שלך פשוט מתנהג אחר כאילו יצא עכשיו מהחברה .

וזהו היתר זה טיפולים שוטפים ואפילוי לא יזיק ניקויי מצארת זה משנה אותה לגמריי .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, lishaina כתב:

במאזדה יש לך 3 תושבות בתא המנוע ימנית שמאלית ואחת שיושבת בין מנוע לגיר שניקרא מתושבת משקפיים היא שומרת על הגיר יציב ברגע שתחליף אותו ואותם בכלל אתה תראה שהרכב שלך פשוט מתנהג אחר כאילו יצא עכשיו מהחברה .

עושה חשק ביותר לקחת את הרכב להחלפת תושבות...

יש להם עוד קצת חיים אבל מרגישים שהם לקראת סיום החיים שלהם, לא עסק זול אבל אז כל עוד זה לא בגדר חיוניות מיידית ולא הורס כלום אני מנסה למשוך את זה

משער שמקוריים יעלו באזור ה1500 ש''ח?

בדרך כלל שמחליפים אז מחליפים הכל? יש 2 או 3??

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם
לפני 3 שעות, lishaina כתב:

מצטער שאני נדחף. ברשותי מאזדה 6 דור ראשון, כאשר משנה הילוך (מP לR או לD או N) יש דפיקה מורגשת ולוקח להילוך גם כמה שניות להשתלב. לפעמיים יש בעיטה קטנה מהילוך 1 ל2 (בין 20 ל30) למיטב הבנתי זה קורה בהמון רכבים אוטמטים ישנים במיוחד במאזדות.

האם מומלץ גם להחליף שמן גיר בנוסף לתושבות על מנת לתקן זאת?

פורסם (נערך)

אם יש היסטוריה של החלפת שמן גיר לרכב אז כן, רצוי.

מנגד שמעתי שאם הרכב שלך ישן מאוד ועומד על קילומטראז' גבוה (יותר מ-140-150), ולא הוחלף שמן גיר מעולם, אולי רצוי אפילו לא להתערב, כי יש אנשים שהחליפו במצב כזה והגיר התחיל להחליק להם כי השמן היה מטונף לגמרי ובעת הניקוז לקח איתו חלקיקי מתכת קטנים ותקע אותם באזורים לא רצוים בגיר מה שרק עשה נזק, במשך הזמן שמן גיר כמו שמן מנוע מאבד מהתכונות שלו והצמיגות שלו משתנה, ולא עושה עבודה טובה כל כך בלשמן את הרכיבים.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם
לפני 22 שעות, powder97.c כתב:

מצטער שאני נדחף. ברשותי מאזדה 6 דור ראשון, כאשר משנה הילוך (מP לR או לD או N) יש דפיקה מורגשת ולוקח להילוך גם כמה שניות להשתלב. לפעמיים יש בעיטה קטנה מהילוך 1 ל2 (בין 20 ל30) למיטב הבנתי זה קורה בהמון רכבים אוטמטים ישנים במיוחד במאזדות.

האם מומלץ גם להחליף שמן גיר בנוסף לתושבות על מנת לתקן זאת?

תתחיל מתושבת גיר ( תושבת משקפיים ) גם חליפי בסדר ככה תדע אם זה עוזר , לא למהר להחליף שמן גיר כל עוד זה עובד טוב ולא חוויתה משהו מיוחד אל תיגע בו !

תתחיל בתושבות ותראה לאן זה הולך ואיך הוא מתנהג .

לפני 22 שעות, שליקו99 כתב:

עושה חשק ביותר לקחת את הרכב להחלפת תושבות...

יש להם עוד קצת חיים אבל מרגישים שהם לקראת סיום החיים שלהם, לא עסק זול אבל אז כל עוד זה לא בגדר חיוניות מיידית ולא הורס כלום אני מנסה למשוך את זה

משער שמקוריים יעלו באזור ה1500 ש''ח?

בדרך כלל שמחליפים אז מחליפים הכל? יש 2 או 3??

יש 3 תושבות שברגע שתחליף תרגיש אחרת 

אם יש לך זמן פנויי ובא לך סתם לעשות סיבוב לאזור שלי אפשר לבדוק ולהגיד לך מנסיע אחת מה זה .

• אהבתי 1

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
לפני 12 דקות, lishaina כתב:

תתחיל מתושבת גיר ( תושבת משקפיים ) גם חליפי בסדר ככה תדע אם זה עוזר , לא למהר להחליף שמן גיר כל עוד זה עובד טוב ולא חוויתה משהו מיוחד אל תיגע בו !

אם יש לך זמן פנויי ובא לך סתם לעשות סיבוב לאזור שלי אפשר לבדוק ולהגיד לך מנסיע אחת מה זה .

כנל הבעיה שיש לי עם ההעברת הילוכים! חשבתי כל להחליף תושבת גיר 

חליפי תאילנדי זה בסדר?

פורסם
לפני 48 דקות, lishaina כתב:

מאיזה אזור אתה?

פורסם
לפני 19 שעות, tomerlevi3 כתב:

כנל הבעיה שיש לי עם ההעברת הילוכים! חשבתי כל להחליף תושבת גיר 

חליפי תאילנדי זה בסדר?

אין בעיה עם תחליפים אפשר לנסוע איתם לא תמיד משהו סיני או טאילנדי זה רע 

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...