Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, nepet כתב:

פחות אהבתי שאת המזגן מתפעלים מהמולטימדיה , זה משגע אותי . 

בהחלט - במיוחד כאשר אתה ברוורס ואי אפשר לעשות כלום עם המסך כי המצלמה האחורית משתלטת על המסך ....

אבל כל מילה לגבי הנוחות ובידוד הרעשים מדויקת. לא מכיר שום SUV או רכב אחר עם השילוב הזה - אתה יורד מהרכב אחרי נהיגה ארוכה ומרגיש כאילו נהגת 10 דקות ...

• רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני שעתיים, nepet כתב:

נוחות כמו  רכב אמריקאי של פעם , ממש ספינה   המתלים מאד רכים , בסיבובים הרכב לפעמים רוכן מדי אבל אפשר לעבור למצב ספורט , כבר כתבתי פה פעם וירדו עלי , אבל לתחושתי במצב ספורט הרכב משמעותית פחות רוכן בסיבוב אבל מושך הילוכים מן הסתם. 

בידוד רעשים מעולה, באמת תענוג . 

נוסעים  כמעט בכל הארץ , במהירויות חוקיות גם 120 בכביש 6 וכיף של נסיעה .

בכלל זה רכב שמשרה נינוחות .

לרכב יש 4 מישלנים שגם זה תורם לדעתי , ובכללי אני חושב שבהנחה ורכב כזה נמכר ב 175 לגרסה המאובזרת   מחיר 180 אבל בחבר יש הנחות יפות , אז אני די בטוח שאם תיקח רכבים אחרים בסגמנט ותיסע בהם תרגיש ירידה ברמה או שכדי לקבל אותה תמורה תצטרך לשלם הרבה יותר.

גם הגיר חלק כמו חמאה והיתרון ברכב הזה שהגיר יפני פלנטרי 8 הילוכים. 

באופן חריג וחד פעמי , הרכב נקנה בלי נסיעת מבחן אפילו ואנחנו לא מתחרטים על הבחירה. 

הגרסה הבחירה , לא שלנו , כבר ממש מציעה אבזור ברמה של רכב פרמיום. 

פחות אהבתי שאת המזגן מתפעלים מהמולטימדיה , זה משגע אותי . 

נשמע סקירה מעולה לרכב אבל גם מעבר לתקציב וגם מאוד קשה היום להשיג רכבים לא מבין כל כך מה הקטע.. הקורונה זה הרי סתם תירוץ

פורסם

זה לא תירוץ , יצא לי לשמוע מכמה יבואנים שישראל מקבלת את השאריות של אירופה כי אנחנו שוק קטן והם נלחמים בשיניים על כל פירור. 

עכשיו תחשוב על זה, בבת אחת הטכנולוגיה טסה וצריך יותר שבבים וכח מיחשוב , פעם רכב היה פשוט , היום חצי ממוחשב. 

דבר שני תזכור שבשנת 2020 כשהתחילה הקורונה מפעלים שלמים ופסי ייצור הושבתו חודשים ארוכים בגלל סגרים וזה כולל מפעלי שבבים ופסי ייצור של מכוניות חדשות .

עכשיו תחבר את שניהם וזו הסיבה. נוצר מחסור אמיתי פלוס זה שגם ככה לישראל מקצים כלום בפיתה וזה מה שאתה שומע כמעט מכל נציג מכירות . חיפשתי לא מזמן פולו או פאביה , אמרו לי שאפילו לא יודעים מתי ייצרו את הרכב שיעלה לאניה בארץ .

אולי דברים השתנו מלפני שבועים כי אז פחות או יותר הגיע הזמן שלגמרי ירדתי מרכב חדש והעליתי הילוך בחיפוש רכב יד2. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני שעתיים, nepet כתב:

זה לא תירוץ , יצא לי לשמוע מכמה יבואנים שישראל מקבלת את השאריות של אירופה כי אנחנו שוק קטן והם נלחמים בשיניים על כל פירור. 

עכשיו תחשוב על זה, בבת אחת הטכנולוגיה טסה וצריך יותר שבבים וכח מיחשוב , פעם רכב היה פשוט , היום חצי ממוחשב. 

דבר שני תזכור שבשנת 2020 כשהתחילה הקורונה מפעלים שלמים ופסי ייצור הושבתו חודשים ארוכים בגלל סגרים וזה כולל מפעלי שבבים ופסי ייצור של מכוניות חדשות .

עכשיו תחבר את שניהם וזו הסיבה. נוצר מחסור אמיתי פלוס זה שגם ככה לישראל מקצים כלום בפיתה וזה מה שאתה שומע כמעט מכל נציג מכירות . חיפשתי לא מזמן פולו או פאביה , אמרו לי שאפילו לא יודעים מתי ייצרו את הרכב שיעלה לאניה בארץ .

אולי דברים השתנו מלפני שבועים כי אז פחות או יותר הגיע הזמן שלגמרי ירדתי מרכב חדש והעליתי הילוך בחיפוש רכב יד2. 

זה מה שאני מתכוון לעשות אבל אנשים למשל מצאתי סקודה אוקטביה 2019 55 אלף קילומטר ליסינג תפעולי מחירון לפני השכלול 101 אחרי שיקלול 90 אלף דורש 106 אלף והוא טוען שעשו השבחה לרכב לפי דעתי זה רק מוריד מערך הרכב

פורסם

תחשוב טוב אם אתה חייב להחליף רכב, כי זה לא זמן טוב בשנה הקרובה. 

מאמין שעד 2023 מצב השוק יתאזן מעט

פורסם
לפני 5 דקות, gild כתב:

תחשוב טוב אם אתה חייב להחליף רכב, כי זה לא זמן טוב בשנה הקרובה. 

מאמין שעד 2023 מצב השוק יתאזן מעט

כבר מכרתי את הרכב היה לי יונדאי i25 2013 היה מאוד צפוף וקשה ונוחות נהיגה כל כך גרועה לא יכולתי כבר להיות עם הרכב סבלתי בכל רגע, אני מאמין שלבחור צעיר לא יפריע רעשי דרך כי גם ככה הוא ישים מוזיקה 

פורסם (נערך)

לא הבנתי. אתה מבקש יעוץ, נותנים לך אופציות, אתה מציע לבד אוקטביה וממשיך איתה. לא ברור. אולי שם השרשור צריך להיות 'יעוץ על אוקטביה'? בכל מקרה לקנות אוקטביה מליסינג זו לא האופציה הטובה ביותר שהוצעה כאן בתקציב הזה, וזה עוד אנדרסטייטמנט. 

עריכה אחרונה על ידי ST12345
  • אהבתי 2

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לפני 4 שעות, ST12345 כתב:

לא הבנתי. אתה מבקש יעוץ, נותנים לך אופציות, אתה מציע לבד אוקטביה וממשיך איתה. לא ברור. אולי שם השרשור צריך להיות 'יעוץ על אוקטביה'? בכל מקרה לקנות אוקטביה מליסינג זו לא האופציה הטובה ביותר שהוצעה כאן בתקציב הזה, וזה עוד אנדרסטייטמנט. 

שאלתי גם על דגמים אחרים כרגע הוצא רק c5 ואני לא כל כך סומך על צרפתיות , אם יש רכב אחר אני אשמח כן שהיה גדול ולא זללן יותר מידי ואם כל מה שרשמתי אני אשמח בהחלט. , לגבי חדש אין מלאים אז זה לא רלוונטי אבל גם לא מוכן לקנות יד שניה במחיר מופקע. כמו 10/15 אלף מעל מחירון. שזה הזוי מבחינתי.

פורסם

5008 מ 2018 גם אמור לעשות עבודה טובה. רק שאתה לא אוהב צרפתיות, התקציב הריאלי שלך הוא ככל הנראה 100 אלף, ובסכום הזה יש אופציות אחרות. כולל קיה אופטימה ויונדאי סונטה.

פורסם
לפני 5 שעות, ST12345 כתב:

5008 מ 2018 גם אמור לעשות עבודה טובה. רק שאתה לא אוהב צרפתיות, התקציב הריאלי שלך הוא ככל הנראה 100 אלף, ובסכום הזה יש אופציות אחרות. כולל קיה אופטימה ויונדאי סונטה.

מה זה לא אוהב , פשוט יש להן מחלות כאלה ואחרות , אם הן אמינות בשנתון 2018/2019 בדיזל למה לא אפשרי בהחלט. ראיתי אפילו מציאה ממש טובה פיגו 3008 2018 עם 55 אלף קילומטר סביר בהחלט וטורבו דיזל 1.5 ליטר ונראה על פניו בול בישבילי השאלה היא אמינות.

פורסם (נערך)

הדיזלים בהחלט מראים אמינות גבוהה, ולמיטב הבנתי גם הבנזין. מה שבטוח זה שרכבים צרפתיים לא מתים על הזנחה, שמן הסתם תהיה בסבירות משמעותית יותר גבוהה כאשר רוכשים מליסינג. סונטה או אופטימה הן בהחלט אמינות, בעלות אופי יחסית חסכוני בגלל ההנעה ההיברידית, ומאוד מרווחות מאחור. 3008 גם אחלה, תשאל את איציק מהפורום כל מה שתרצה לדעת על הרכב, בתנאי שאתה רציני ולא סתם משתעשע ברעיון...צרפתיות וחוביביהן מאוד רגישים לאנשים לא רציניים...(:-

גילוי נאות:

אם עוד לא הבנת עד עכשיו, גם אני ביניהם. 

עריכה אחרונה על ידי ST12345

פורסם
לפני כשעה, ST12345 כתב:

הדיזלים בהחלט מראים אמינות גבוהה, ולמיטב הבנתי גם הבנזין. מה שבטוח זה שרכבים צרפתיים לא מתים על הזנחה, שמן הסתם תהיה בסבירות משמעותית יותר גבוהה כאשר רוכשים מליסינג. סונטה או אופטימה הן בהחלט אמינות, בעלות אופי יחסית חסכוני בגלל ההנעה ההיברידית, ומאוד מרווחות מאחור. 3008 גם אחלה, תשאל את איציק מהפורום כל מה שתרצה לדעת על הרכב, בתנאי שאתה רציני ולא סתם משתעשע ברעיון...צרפתיות וחוביביהן מאוד רגישים לאנשים לא רציניים...(:-

גילוי נאות:

אם עוד לא הבנת עד עכשיו, גם אני ביניהם. 

טוב היא כבר נמכרה לצערי אבל הבנתי שיש בעיה האם האוראה? משהו נפוץ?

פורסם

לגבי האוריאה , לא יודע כמה זה נפוץ אבל התופעה מוכרת . התקשרתי לאורן שירותי רכב והוא אמר לי שהם מכירים את הבעיה ויודעים לטפל בה. כדאי שתבדוק מולו שכיחות ועלויות .

בכל מקרה במוסכי יבואן זה בסביבות 9000 שח אבל אולי יש רצון טוב כי לפי מה שקראתי זה באג בייצור.

אני הכרתי את התופעה רק אחרי שקנינו את ה c5 ובגלל האחריות הארוכה של הרכב אני לא פוחד שזה ייפול במשמרת שלנו כי היבואן יטפל. 

אני מאמין שכשהרכב יהיה בן 5 בסוף האחריות הוא יגיע לאחד הטריידים . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 22 דקות, nepet כתב:

לגבי האוריאה , לא יודע כמה זה נפוץ אבל התופעה מוכרת . התקשרתי לאורן שירותי רכב והוא אמר לי שהם מכירים את הבעיה ויודעים לטפל בה. כדאי שתבדוק מולו שכיחות ועלויות .

בכל מקרה במוסכי יבואן זה בסביבות 9000 שח אבל אולי יש רצון טוב כי לפי מה שקראתי זה באג בייצור.

אני הכרתי את התופעה רק אחרי שקנינו את ה c5 ובגלל האחריות הארוכה של הרכב אני לא פוחד שזה ייפול במשמרת שלנו כי היבואן יטפל. 

אני מאמין שכשהרכב יהיה בן 5 בסוף האחריות הוא יגיע לאחד הטריידים . 

טוב מעדיף לוותר מעדיף משהו אמין 

• תוכן חדש...