Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

בתקווה שנאט"ו יגן עליהם.

מי אומר את זה?

אף אחד לא יגן עליהם, יש הסכמה גורפת לזה. ומי שאומר שיעזור -אהם אנגליה - לא באמת יכולה לעזור.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 26 דקות, David32 כתב:

התייחסתי לזה אבל בחרת להתעלם. כנראה שתתעלם שוב. 

לא התעלמתי, אבל הארבעים דקות הראשונות לא מבטלות את העשר האחרונות. בדיוק כמו שאם ניהלת שיחת חולין נחמדה עם בחורה בבר וכשהיא עצבנה אותך קצת אז החלטת לאנוס אותה - הארבעים דקות הקודמות לא הופכות אותך לפחות אנס.

• אהבתי 1
פורסם

אנלוגיה מאוד מוזרה, לאור זה שטראמפ הוא זה שמביא את הכסף, הנשק והמודיעין ומי שמביא ומקושש בסיטואציה זה זלנסקי.

וכמובן, שוב, אין פה איש לבן מלמד ילידים. שזה מה שהייחסתי אליו. ושוב, אם יש בעיה עם זה שהוא מלמד ילידים - הוא יכול להפסיק עם התמיכה באחד הצדדים ואפשר לראות לאן זה יוביל. 

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

מי אומר את זה?

אף אחד לא יגן עליהם, יש הסכמה גורפת לזה. ומי שאומר שיעזור -אהם אנגליה - לא באמת יכולה לעזור.

לא הבנת. הכוונה היא לא לאוקראינים, אלא לאנשים שחיים אי שם באירופה וממליצים לאוקראינים להסתובב, להוריד את המכנסיים ולהתכופף בזמן שבעצמם מקווים שנאט"ו יגן עליהם. לא דבר חדש, ההיסטוריה חוזרת.

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

אנלוגיה מאוד מוזרה, לאור זה שטראמפ הוא זה שמביא את הכסף, הנשק והמודיעין ומי שמביא ומקושש בסיטואציה זה זלנסקי.

פה אתה כבר מרים לי להנחתה:

כל הערב אני קונה לך משקאות, מחמיא לך ומקשיב לשטויות שלך, ובסוף את לא רוצה לבוא איתי הביתה ולתת לי את המינרלים שלך? יאללה, יא שרמוטה - תגידי תודה שאני בכלל מדבר איתך. שנתיים כבר את באה לבר הזה ואף אחד לא מסתכל עליך, יא מכוערת. כנראה שיש רק דרך אחת ללמד אותך לקח...

אשכרה ככה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, mikyl כתב:

אלא לאנשים שחיים אי שם באירופה וממליצים לאוקראינים להסתובב, להוריד את המכנסיים ולהתכופף בזמן שבעצמם מקווים שנאט"ו יגן עליהם

אם אתה מדבר עלי - זה גם לא רלוונטי, וגם מדובר על מדינה שגם ככה בנאטו. בנוסף, לא יודע כמה ישרוד האירגון הזה. נראה. 

אינני חושב/מאמין שרוסיה תבוא לפה, או תתקרב בכלל.

ואם אתה רוצה להגיד שטראמפ יכול לחתוך מנאטו בכול רגע ולא לקיים את ההבטחה של הברית, אני אגיד לך שאתה צודק. יותר מזה שאתה צודק, יש סבירות גבוה שיעשה את זה, 4 שנים הוא דיבר על זה בקדנציה הקודמת שלו.

האם זה טוב? לא

האם אירופה תסתדר? מאוד לא בטוח.

האם זאת סיבה בשבילי לדאוג ולאכול סרטים - כרגע לא. כרגע לצערי יש לי נושאים יותר חשובים לדאוג לגביהם. אולי מתישהו אוכל סרטים על נושאים שיש לי אפס יכולת השפעה לגביהם.

לפני 22 דקות, Derish כתב:

אשכרה ככה.

ממש לא. מה זה לא. 

שלוש שנים אני תומך בך, קונה לך, מביא לך ללא תמורה. עכשיו אני רוצה לסגור את העיניין הזה, בואי נדבר, בואי נעשה עסקה. אה, לא רוצה? אין בעיה, נגמרו התרומות, נגמרה העזרה. 

אתה מגיע מנקודת מבט שארה"ב או אירופה חייבות משהו לאוקראינה. חייבות לתמוך בה והרבה. הן לא. ובלי התמיכה וההכנה - כנראה שכבר מזמן לא הייתה אוקראינה. אז אין פה אונס, אין פה כלום. יש פה צד אחד שמפסיק לתרום. נפרד. גרת אצלי בבית שלוש שנים על חשבוני, השפלת אותי מול חברים שלי, מוזמנה ללכת לבית שלך. 

איך אמר דייב שאפל במערכות על בלאק בוש?

"You don't have an army. I guess that means you need to shut the fuck up"

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

יש פה צד אחד שמפסיק לתרום

אף אחד פה לא עשה לשני טובות, לארה"ב היו שלל סיבות משלה לספק את התמיכה הזאת ולהילחם ברוסיה מרחוק. אז לגיטימי שעכשיו הם רוצים משהו בחזרה, אבל לקחת את השיחה בכיוון שהם בחרו בו בסוף רק מעיד על איזה 'אנשי עסקים' רציניים יושבים היום בבית הלבן. וזה שתוך דקות עיתונאי החצר כבר כתבו על איך טראמפ הגבר זרק את זלנסקי מהבית הלבן מרמז על כך שכנראה לא מדובר היה בהפתעה גמורה אלא במהלך מתוכנן היטב.

פורסם
Just now, Derish כתב:

לארה"ב היו שלל סיבות משלה

הסיבות השתנה בעשרים בינואר.

הם לא לקחו את השיחה למקום הזה,זלנסקי לקח. 

זה לא עניין של איזה אנשי עסקים הם. לטראמפ יש וואחד אגו, פגעו בו, הוא גם - איך נאמר פה: עם טנטרומים של ילד בן 3, כול זה ידוע.

ממש מפתיע שכשזלנסקי המקושש פותח עליו ועל הסגן שלו, הוא יתפוצץ עליו. מי יכל לדמיין זאת? כול אחד.

לא עשו לו אמבוש ולא נעליים. היה סותם את הפה עד שהמצלמות היו נכבות והכול היה יותר טוב. הרי בסופו של דבר, הוא ירוץ להתחנן לסיוע, אחרת יהיה לא טוב... עם הביטולים החדשים האוקראינים מאבדים המון יכולות.

אז היה אפשר, לטובת חייהם של אזרחיו, לחכות עוד עשר דקות לפני הביקורת. 

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Derish כתב:

אבל עדיין לא הופך את המופע של טראמפ והסיידקיק שלו לפחות בזוי.

שוב, כל התיאוריות שלך על פריצים או אדם לבן לא נכונות, כי ההנחה הבסיסית לא נכונה - לא היה שום "מופע" ובטח שלא בזוי.

מי ישמע קיללו את זלנסקי או הרביצו לו.

הוא בסך הכל קיבל את האמת בפנים, אחרי שהוא עצמו מתח את החבל ועבר את הגבול.

גוררים וחוטפים אצלו אנשים באמצע הרחוב כי אין להם כבר חיילים, חיילים משרתים בלי תאריך שחרור, הוא יוצא להרפתקאות מטומטמות בשטח רוסיה, ומה לא.

הוא הפסיד, אבל הוא מתעקש להמשיך בלחימה, למרות שכל יום מביא רק להרס ולהרג נוספים באוקראינה.

ובאותו נושא - מת' גודווין, פוליטיקאי ופרופסור ל"מדעי" הפוליטיקה מדבר על המצב באוקראינה, אירופה ועוד.

אגב, זה אומנם לא קשור לאוקראינה, אבל כדאי לשמוע עוד ראיון שלו לגבי ישראל:

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

אם אתה מדבר עלי - זה גם לא רלוונטי, וגם מדובר על מדינה שגם ככה בנאטו. בנוסף, לא יודע כמה ישרוד האירגון הזה. נראה.

זאת הייתה תגובה ל"בינתיים כול מי שפגשתי שמדבר הרבה בעד המלחמה, עושה את זה ממקום מאוד נוח ורחוק מהאיזור". גם אלה שמוכנים למסור לרוסיה את חלקי אוקראינה יחד עם התושבים מתגוררים שם עושים את זה ממקום מאוד נוח ורחוק מהאזור.

לפני 8 שעות, David32 כתב:

אינני חושב/מאמין שרוסיה תבוא לפה, או תתקרב בכלל.

אתה פשוט צעיר ולא מבין באמת משמעות של ביטוי "לא מאמין למה שאני רואה". תשאל כל אחד שנלד וגדל בברה"מ (לא בתקופה של גורבצ'וב) האם הוא היה מאמין שיראה טנקים סובייטים ברחובות של מוסקבה, התפרקות של ברה"מ ונפילת חומת ברלין. בעיניהם סיכוי לזה היה פי 1000 יותר קטן מאשר טנקים רוסים ברחובות של אמסטרדם. או מה חשבו ישראלים ב-74 על טויל בקהיר ופטרה. לא היה שונה מלטעום חומוס בדמשק. ולמה ללכת רחוק, האם מישהו היה מאמין לפני איזה 20/25 שנה שצבא רוסי יפלוש לאוקראינה? גרמנית הולנדים כבר למדו, אולי יצטרכו ללמוד גם רוסית (וזה יהיה יותר קשה).

פורסם
לפני 40 דקות, mikyl כתב:

אולי יצטרכו ללמוד גם רוסית (וזה יהיה יותר קשה).

אז יש לי פור. מעולה.

но от тайги до британских морей, красная армия всех сильней

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

הוא הפסיד, אבל הוא מתעקש להמשיך בלחימה, למרות שכל יום מביא רק להרס ולהרג נוספים באוקראינה.

אני לא זוכר אם אשתך מהאזור או מאחת הרפובליקות השכנות, אבל יצא לך לדבר עם מישהו שאשכרה חי שם לאחרונה? ה'ניצחון' היחידי שהם יכלו לקוות לו זה בלימת הכיבוש ושמירה כלשהי על העצמאות והזהות המדינית שלהם. אף אחד שם לא בנה על כך שרוסיה תהיה תחת שלטון אוקראיני או אפילו שדונבס יחזור אליהם, כך שלא ברור מה אתה מגדיר כ'הפסד' של זלנסקי.

מן הסתם גם זלנסקי עצמו לא מקבל החלטות ומכתיב את עתיד האומה לבד, אלא בעיקר מייצג אותה בנסיון לאזן בין צרכי האוליגרכים והמדינות האחרות שמממנים אותו למה שהרוסים מקווים להשיג. כך שמהבחינה הזאת הוא עשה את מה שצריך היה לעשות, בשיחה בין שני ליצני משרד לבין מישהו שכבר כמה שנים חי את המלחמה בשטח.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 7.3.2025 בשעה 20:15, David32 כתב:

בינתיים נראה שהרוסים החליטו ללחוץ קצת על קורסק.

זה היה אנדרסטייטמנט.

- By lifting money bags

• תוכן חדש...