Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, MiniMiz3r כתב:

מה שקורה עכשיו באוקראינה גדול יותר מכל מה שכתבת ביחד. לא בכדי כל המערב התייצב כחזית אחידה לצד אוקראינה.

המערב התייצב כי זה פוגע בו, לא קשור למה נכון ומה לא נכון. אם אוקראינה הייתה בסיביר, זה לא היה מעניין אף אחד. אין פה שום עניין של טובים/רעים וצדק אבסולוטי. בשביל זה יש קומיקס.

לפני 25 דקות, MiniMiz3r כתב:

לא ידעתי שלמכור נשק זה להיות ביצ' של מישהו.

כשהוא דורש את זה ממך במפגיע ובפומבי, זה בדיוק מה שזה.

לפני 26 דקות, MiniMiz3r כתב:

אף אחד לא חייב שום דבר. זה עובד לשני הכיוונים אגב.

אני אשמח לדעת היכן אוקראינה הייתה אי פעם בכיוון שלנו.

• אהבתי 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 17 דקות, falou כתב:

המערב התייצב כי זה פוגע בו

איך זה פוגע במערב? אוקראינה לא שווה כלום למערב, בדיוק בגלל זה אפשר לזרוק לשם כסף וחורבן תמורת הישגים שמעניינים את ''המערב''

המערב התייצב כי החליטו לעשות מהפך במפה האנרגטית והפוליטית ולדחוק סוף סוך את רוסיה החוצה. זה הכול. בגלל זה גם פיצצו את הצינורות בצירוף מקרים מפתיע, בגלל זה פתאום אוקראינה תיהיה ספקית גז, במקרה ובמקרה.  הרבה דברים במקרה.

לפני 20 דקות, falou כתב:

אין פה שום עניין של טובים/רעים וצדק אבסולוטי

אם תקבל את זה שיש פה מגיבים שכן חושבים ככה, זה יקל עליך.

• רעיון גרוע 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 17.10.2022 בשעה 13:24, Daniel.K כתב:

אני לא מבין משהו , הרוסים מאז ומעולם היו נגד ישראל , תמיד חימשו את האוייבים שלנו במיטב התוצרת , תמיד מגנים אותנו ותמיד נגדינו , אני לא אומר לתת לאוקראינים כלי התקפה ולהרוג רוסים ,אבל למה לא לתת להם את כל התוצרת נגד טילים מלטים וכו , מעבר לזה שזה יציל המוני חפים מפשע וגם לא יהרוג רוסים , זה גם הפרסום הכי טוב שיש גם למדינה גם לתעשיות הביטחוניות אז למה לא בעצם ?

כי זה יחשוף את יכולות המערכות שלנו לאיראן.

פורסם
לפני 50 דקות, falou כתב:

כשהוא דורש את זה ממך במפגיע ובפומבי, זה בדיוק מה שזה.

אנחנו דורשים מארה"ב הרבה יותר. ולמזלנו אין מה להשוות בין מצב שלנו למה שקורה שם היום. גם בזמן מלחמת העולם השנייה ברה"מ דרשה בקולי קולות ממערב לפתוח את החזית השנייה למרות כל הסיוע  העצום צבאי וכלכלי שהם קיבלו.

לפני 50 דקות, falou כתב:

אני אשמח לדעת היכן אוקראינה הייתה אי פעם בכיוון שלנו.

ואני אשמח לדעת מתי רוסיה הייתה אי פעם בכיוון שלנו. רק כדי להשוות פולנים סובלו מאוקראינים מבוגדן חמלניצקי עד טבח ווהלין. ולמרות זאת הם לא רק קיבלו 3 מיליון פליטים אבל גם מספקים להם נשק בסכומים אדירים.

לפני שעה, falou כתב:

הייתה לי פעם כלבת רועים, שהדבר שהכי אהבתי אצלה זה שיכולת לתת לה לסטייק, היא הייתה באה ואוכלת אותו, ואח"כ, אם היית מנסה ללטף אותה, הייתה הולכת ממך ובאה לשבת לידי. אחרי זה הייתה מסתכלת אליך במבט של: אני לא מכירה אותך. אני מכירה אותו. הוא הבעלים שלי. שנים הייתה באה להורים שלי, מקבלת נקניק מאמא שלי, ולא נשארת לליטוף.

לא רואה אף אחד ממטר.

ומה זה קשור? אחד מטעיות הבסיסיות היא יחוס תכונות אנושיות לכלבים. זה נקרא "האנשה".

לפני 56 דקות, SlowRide כתב:

אמנם רוסיה מוכרת נשק לאויבים שלנו אבל אין לנו סכסוך ישיר איתה ויש יחסים דיפלומטיים, יש עסקים, ישראלים טסים לרוסיה ורוסים באים לפה. אם נתחיל למכור נשק לאויב של רוסיה בזמן מלחמה, היחסים האלה לא בדיוק ישתפרו ואולי נרוויח לנו אויב חדש בנוסף על כל השיט שכבר יש פה. אז למה בעצם?

גם בין ארה"ב/מדינות מערב אירופה ורוסיה ישנם יחסים דיפלומטיים, עסקים, אפשר לטוס לרוסיה ורוסים באים לשם. למה בעצם? למה אנחנו בכל הזדמנות דורשים שעולם יתמוך בנו? למה כל הפעם מזכירים שבשנות השלושים לא היו מוכנים לקבל פליטים יהודים? שבני ברית לא הפציצו את תאי גזים ומשרפות במחנות ריכוז? עם גישה כמו שלך ועוד כמה אנשים כאן אנחנו מעבדים את הזכות המורלית.

לפני 56 דקות, SlowRide כתב:

גם זה שזלנסקי יודע את זה ועדיין מצפה שישראל תעזור לו כי הוא יהודי זה לא טוב כי זה מעורר אנטישמיות.

זלנסקי הוא מנהיג יהודי של מדינה שנלחמת באויב הרבה יותר גדול וחזק ממנה, נערץ ברוב העולם מערבי (אני מקווה שגם אנחנו שייכים אליו). כאשר רוסים היו בפאתי הקייב וכל השגרירויות והעיתונאים (כולל שלנו) ברחו משם, הוא נשאר. למרות שהציעו לו מקלט. זה מעורר כבוד. 

פורסם
לפני כשעה, MostlyWicked כתב:

כי זה יחשוף את יכולות המערכות שלנו לאיראן.

דווקא נשק שמכרנו לרוסיה, בסוף הגיע לאירן שהשתמשה בו נגדנו.

הנה ביבי בעצמו מספר על זה:

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

וזה לא מעניין אף אחד איך אוקראינה הצביעה באו"ם, הסיפור פה הוא לא אוקראינה עצמה אלא האם ישראל מעדיפה להשתייך למערב או לא.

דווקא התעניינתי איך אוקראינה הצביעה באו"ם בנושא של ישראל, עשיתי השוואה לארה"ב, וזו התוצאה:

image.png.9da2b28abb323ed1b256ccbd57f499a4.png 

• אהבתי 4
  • מעניין 2
פורסם (נערך)

אם תעזור להם אולי תהפוך את המגמה אתה יודע...
הבעיה שלי עם כניעה לתכתיבים רוסיים זה שהרוסים יכולים לשנות את דעתם מחר בבוקר בלי קשר למה שאתה עושה או לא.
כבר כתבתי את זה קודם. אם מישהו חושב שהסיוע הצבאי שהם מקבלים מאיראן הוא תמורת כסף בלבד הוא טומן את ראשו באדמה...
אם מישהו חושב שהמילה שלהם שווה משהו הוא גם טומן את ראשו באדמה...

אני צופה שאם יהיה שינוי מגמה באוקראינה הם יחשפו את התמורה לאיראנים. את התירוץ שהם ימציאו למה ישראל "הרעה" עשתה הם ישלפו באותו רגע.
האמת שגם אם לא יהיה שינוי מגמה הם ישלפו את זה כשנוח להם, יאשימו אותנו או את המערב וזה יהיה העונש...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

דווקא נשק שמכרנו לרוסיה, בסוף הגיע לאירן שהשתמשה בו נגדנו.

הנה ביבי בעצמו מספר על זה:

למה "דווקא"? איך האחד סותר את השני?

פורסם
לפני 55 דקות, avngas כתב:

דווקא התעניינתי איך אוקראינה הצביעה באו"ם בנושא של ישראל, עשיתי השוואה לארה"ב, וזו התוצאה:

image.png.9da2b28abb323ed1b256ccbd57f499a4.png 

כך בחשבון שאוקראינה נשלטה עד 2014 על ידי שלטון בובות של הקרמלין.

אז לא כ"כ נכון להסתכל על מה אוקראינה עשתה עד 2014 כאשר היא לא הייתה עצמאית.

תסתכל מ2014 ומעלה אחרי ההפיכה האזרחים שעשו שם והעיפו את הרוסים מהשלטון... 

• לא הבנתי... 1
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Gavrik כתב:

רק שהגרף מדבר על הצבעות משנת 2015 עד עכשיו...

הם אשכרה הצביעו נגדנו ברובם המוחלט של המקרים, ואף לא הצבעה אחת בעדנו, ועכשיו זלנסקי פתאום נזכר שאנחנו חייבים לו משהו.

זה גם מאוד נאיבי לחשוב שכשכל זה ייגמר, אז הממשל האוקראיני יזכור לנו את טוב ליבנו ויתחילו לתמוך בנו באו"ם או נגד הפלשתינים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 18 שעות, falou כתב:

מלבד גורמים שיש להם קשרים לאוקראינה לא קראתי על אף אחד שקרא לסייע לאוקראינה צבאית. יש לך דוגמאות?

אספקת נשק זה סיוע צבאי אתה יודע...

אז כדוגמה - זהבה גלאון.

אבל זה כמובן לא הסוף, אספקה של רוב המערכות הישראליות זה לא "הנה קחו, יש כפתור", ככה שאספקה מיידית = ציוד ומפעילים.

המפעילים האלה, הם אוקראינים? כמה אוקראינים יש שיודעים לתפעל מערכת כיפת ברזל, או חץ, או מזל"טים? או מעיל רוח?

לפני 17 שעות, David32 כתב:

זה מפאי!!!!! שוב מפאי אשמים.

מפא"י לא היו שמאל קיצוניים.

הדעות של בן גוריון היו קרובות יותר לבן גביר מאשר למיכאלי, גנץ או לפיד.

לפני 16 שעות, Potato כתב:

הזדמנות טובה לבדוק נשק חדש במצב מלחמה.

מגרש ניסויים גדול.

את זה עושים בצורה מבוקרת, כשאתה מכשיר כ"א מקומי על מערכת, לא כשאתה בא להכניס מערכת מחר לשדה הקרב.

לפני 16 שעות, vadim6385 כתב:

זה כי יש לנו דוגמא טובה לאיך זה ראש ממשלה שמצמיח שורשים בכסא.

וגם - המון תנועות ימין קיצוני, בדלנים למיניהם, כל ה-exit שהיו פופולאריים לפני כמה שנים, אצל הרבה מהם תמצא יד מכוונת של מוסקבה בדרך כזאת או אחרת. או שהם סתם תומכי משטר פוטין נלהבים.

וואדים, לקרוא לנט"ן?

מה הקשר בין מה שכתבתי לתגובה שלך?

לפני 14 שעות, MiniMiz3r כתב:

מצד שני אוקראינה בהחלט תזכור מי עזר לה, ומי לא.

כמו שאוקראינה זכרה עד היום מי עזר לה לפני המלחמה וכמה? או שמיד אחרי המלחמה הם יחזרו לחרבן עלינו בכל פורום בינ"ל?

לפעמים כשרואים שני דגנרטים הולכים מכות, צריך לעמוד בצד ולחכות.

מדינות אחרות שציינת בהחלט לא נמצאות במצב הזה, אוקראינה לא חירבנה עליהם בכל פורום בינ"ל אבל מצצה מהם מה שהיא יכולה (אתה יודע שאם תחלק את מספר השב"חים לפי מדינת לאום, אז אוקראינה בטופ 3? אתה יודע כמה כסף עובר כל חודש מאותם שב"חים לאוקראינה? כמה כסף נכנס לאוקראינה רק מכל הישראלים שטסים לאומן?)

אבל זו תפיסה קלאסית שלך - שהם יחרבנו עלינו כמה שהם רוצים, אנחנו נמשיך לפרנס אותם, לתת להם, לשתף איתם פעולה, וכשהם יסתבכו אז אנחנו נבוא להציל אותם, כדי שמיד לאחר מכן הם יחזרו לחרבן עלינו.

לפני 13 שעות, mikyl כתב:

מבחינתנו עדיף שמוטו של תרנגול יהיה אל תתעסק עתם, זה יכול להיות כואב. זאת ספת פוטין והוא מבין אותה היטב

הוא מבין היטב, הוא גם לא היה רוצה שחיה"א יחשוף כמה חורים יש במערכות ההגנה האוויריות שלו.

זה לא אומר שהוא לא יילך ראש בראש בכל מקרה, וזה לא אומר שזה לא יכאב לנו.

זה באופן דיי מילולי ללכת לחפש בעיות, כאילו אין לנו מספיק משלנו.

לפני 13 שעות, mikyl כתב:

שתויות!  אני אחד מאלה שב-77 גרם ל"מהפך" והביא את בגין לשלטון. הכי קרוב לשמאל הייתי כאשר הצבעתי לרבין. גם לפי סקרים כולל זה של ערוץ 11 היום בשאלה הזאת אין הבדל בין מצביעי שמאל וימין. יש הבדל בין אוכלוסייה יהודית וערבית. יותר ערבים תומכים ברוסיה.

ולמה בדיוק אתה רוצה שאנחנו נתערב צבאית בסכסוך בין שתי מדינות שהן לא ידידות שלנו?

לא הלכו לעזור לארה"ב באפגניסטן, אז נלך לעזור לאוקראינה שהיא איזה 4 דרגות פחות ידידה שלנו מארה"ב?!

לפני 13 שעות, mikyl כתב:

עליתי ב-72 ממוסקבה. בחיים לא יצא לי להיות באוקראינה ואין לי שם קרובים. אני תומך בסיועה צבאי לאוקראינה ולא משנה באיזה סוג של נשק. מכיר רבים כמוני. אף אחד מהם לא שייך ל"שמאל הקיצוני" 🙂

כולל לשלוח מפעילים ישראליים לשדה הקרב באוקראינה?

כי לרוב המערכות שהם רוצים, זה בדיוק המשמעות.

לפני 13 שעות, קורן בן אשר כתב:

ממש לא. השמאל הקיצוני בישראל (ובמערב) אנטי-מערבי ונוטה לתמוך בכל דיקטטור אנטי-מערבי, רצחני ככל שיהיה (משום מה בנקודה הזו "הערכים האוניברסליים" עפים דרך החלון).

(עכשיו בטח תטען שמרץ זה שמאל קיצוני. ובכן לא.)

פחחחח אז מי זה שמאל קיצוני אם לא מרצ?

חד"ש, תע"ל, רע"מ ובל"ד הם ממש לא שמאל, הם ימין פלשתיני אם כבר.

כמה שמאל זה לעודד באופן גלוי אקטים מלחמתיים? השמאל (כולל מרצ) הרבה יותר מעודנים מזה, הם בד"כ לא יעודדו באופן גלוי אקטים מלחמתיים, אלא "יגלו הבנה", ידאגו להסברה, תירוצים וכו'.

לפני 4 שעות, MiniMiz3r כתב:

לא ידעתי שלמכור נשק זה להיות ביצ' של מישהו. אני מציע שדחוף תתקשר למזכירות של תע"א ותדרוש לדבר עם המנכ"ל כדי לבשר לו שהוא הביצ' של הודו. בחיי שהתגובות שלך לא שוות התייחסות רצינית.

"הנה קח 5 כיפת ברזל, 3 חץ, 200 הרמס ובהצלחה".

Said no one, ever.

זה לא M16 וכדורי 5.56.

לפני 52 דקות, farkash7 כתב:

אם תעזור להם אולי תהפוך את המגמה אתה יודע...

אם... אולי...

ממש דרך לבנות יחסים דיפלומטיים בין מדינות.

אם נעזור להם עכשיו, אולי אח"כ הם לא יחרבנו עלינו, אנחנו נשלם במזומן, ונקבל אגרות חוב C.

רעיון מוצלח.

לפני 15 דקות, Gavrik כתב:

אז לא כ"כ נכון להסתכל על מה אוקראינה עשתה עד 2014 כאשר היא לא הייתה עצמאית.

תסתכל מ2014 ומעלה אחרי ההפיכה האזרחים שעשו שם והעיפו את הרוסים מהשלטון... 

זה מ-2015.

ועדיין זה לא היה משנה מתמטית גם אם זה לא היה מ-2015, כשהסה"כ הוא 0 לטובת ישראל, גם אם תקטין את הסה"כ, זה לא שפתאום תמצא שם איזה 5 הצבעות לטובת ישראל, זה יישאר 0.

צריך לומר בכנות, זו מדינה שמעולם לא הייתה לטובת ישראל בשום פורום בינלאומי.

הציפייה שזה ישתנה היא נאיבית במקרה הטוב.

• אהבתי 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אגב בדיוק היום בבוקר התפרסם

image.thumb.png.94aafe3e2e46cf9401f63558102755e4.png

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 48 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל זו תפיסה קלאסית שלך - שהם יחרבנו עלינו כמה שהם רוצים,

לא, אתה מפספס את זה שהוא מדבר מתוך פוזיציה שכוללת רצון עז להשמיד את רוסיה, ועל זה הוא מוכן להתעלם ממלא דברים.

• מצחיק 1

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

ישראל משמידה את רוסיה.

מכיר את הבדיחה על העכבר שישב על הגב של הפיל ואמר לו "תראה כמה אבק אנחנו עושים" או שהיא לא הגיעה להולנד?

אני לא יודע מה בדיוק האג'נדה שלו בשרשור הזה, אני פעיל פה בדברים ממש נקודתיים (על רוב הדברים שקורים בשרשור הזה ממש אין לי מושג ירוק)

אבל בכלליות זו אג'נדה שקיימת אצלו.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ישראל משמידה את רוסיה.

מכיר את הבדיחה על העכבר שישב על הגב של הפיל ואמר לו "תראה כמה אבק אנחנו עושים" או שהיא לא הגיעה להולנד?

לא הבנתי מה הקשר...

- By lifting money bags

• תוכן חדש...