Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3008 רעש שריקה בהאצה

TZR84
שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

3008 שנת 2019 מנוע 1.6 טורבו בנזין 180 כ"ס EAT8.

הרכב מתקרב ל100 אלף (הרב שיוט בינעירוני) מטופל במורשה בקביעות כל 15K ללא שום תקלות עד עכשיו.

שמתי לב בשבועיים האחרונים בהאצה ממש חזקה מופיע רעש של שריקה חזקה (נשמע מתחתית הרכב) שלא זכור לי שהיה לפני.

בשיוט או נסיעה רגועה הרעש לא קיים.

מניח שקשור לאחד המכלולים שמחוברים לטורבו. השריקה מתעצמת עם עליה בסל"ד.

הרכב נוסע ומאיץ כרגיל ואין קוד תקלה בסורק.

לעזוב את זה ככה או לגשת למוסך לבדוק? ממה זה יכול להיות?

עריכה אחרונה על ידי TZR84

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה להקליט, כשמדובר ברעש קשה להבין במה בדיוק מדובר.

האם זה קורה גם בעמידה וסל"ד גבוה, או רק בנסיעה? האם קורה בסל"ד גבוה ומהירות נמוכה (הילוך ראשון)? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אנסה להקליט למרות שלא רצוי להחזיק טלפון בנהיגה תוך כדי האצה.

הרעש הוא שריקה, קורה בהאצה עם עליית הסלד גם בגלגול (הילוך 2 או 3).

לא ניסיתי לבדוק האם נשמע בעמידה בסרק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי גרנדלנד (אופל) דיזל שאלה אותם מערכות כמו של ה 3008 וגם לי לי יש את השריקה המדוברת-, קורה רק בהאצה חזקה כמו שאתה אומר 

הייתי במוסך היבואן  (שורק) לפני שנה לגבי הבעיה הזאת והמוסכניק אמר לי קודם כל כל עוד לא שומעים את זה שהחלונות סגורים זה לא רעש שמצביע על בעיה, שנית היה לו קצת קושי לשמוע את זה עד שבסוף הבחין ברעש וקבע שזה שסתום שחרור וזה הרעש שלו שומעים את זה רק שאתה נוסע עם חלון פתוח 

במקרה נתקלתי ב3008 ברחוב שלי ושמעתי את הרעש ממנה גם שהיא האיצה

אם זה ממש מטריד אותך וזה רעש שלא היה לך לפני ממליץ לפנות למוסך שיבדקו 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת תלוי איזה שריקה אתה שומע. בכל טורבו יש מעין שריקה "רגילה" שנשמעת מהטורבינה שמסתובבת במהירות ואם זה הרעש אז זה תקין בגדול.

יכול להיות גם רעש שריקה של לחץ שבורח מאיפשהו במערכת - אם זה חור קטן בצינור, חבק משוחרר או חס וחלילה פגיעה באינטרקולר או אחד המכלולים האחרים בדרך.

אם תצליח להקליט את הרעש זה יתן קצת יותר כיוון.

בכל מקרה, לעולם אל תזניח רעש חריג שהופיע לפתע ברכב.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, ofer3212 כתב:

המוסכניק אמר לי קודם כל כל עוד לא שומעים את זה שהחלונות סגורים זה לא רעש שמצביע על בעיה

אחד המשפטים היותר מטרידים ששמעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...