Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 5 שנים שהצלחתי לשמור את האוטו שלי נטול תאונות/שריטות/שפשופים, היום מישהו גילח לי את הפינה של האוטו, השריטות בחלקן לא מאוד עמוקות ובחלקן הגיעו לשחור של הפלאסטיק (בעיקר במרכז כפי שניתן לראות), ובתור הפדאנט שאני, אני מתלבט מה לעשות עם זה.

1. להשאיר כמו שזה ולהתעלם

• היתרונות: נו באמת, זה אוטו, אז יש לו קצת שריטות וזה סביר למדי לרכב בן 5.
  • החסרונות: זה מעצבן וזה תמיד יבוא לי רע בעין.

2. לקחת לצבעי שיתקן ויצבע

• היתרונות: יחזיר את האסטטיות ויראה חדש
  • החסרונות: צובעים את הפגוש על האוטו? הצבעים בארץ לא ידועים באיכות עבודה מדהימה, orange peel? או אולי overspray על חלקים אחרים (הרי לא ימסכו את כל האוטו), לא יצליחו להתאים צבע לפי קוד צבע כיון שהצבע לאחר 5 שנות דהיה וזה יראה כמו שני גוונים שונים. ואם מפרקים את הפגוש - איכות הצביעה לא תהיה כמו הצבע המקורי, ומי יודע איך יפרקו ועד כמה הפגוש וכל מה שמסביב (חיישנים) באמת יחזרו טוב למקום.

3. לעשות פוליש ולהשלים עם מה שישאר

• היתרונות: לא מפרקים פגוש, מתבססים על הצבע הקיים ולא תהיה בעיה של שני גוונים שונים.
  • החסרונות: איפה מוצאים מישהו ממש טוב לזה כשאין לי הכרויות/קשרים בתחום? אני מניח שפוליש רק יעלים את הפסים הלבנים אבל עדיין יראו את השריטות עצמן ובטח את אלו שהגיעו לשחור של הפלאסטיק.

יש לי את הפרטים של הפוגע, כך שאני מעריך שיהיה מי שישלם, ואני מנסה למצוא את הפתרון שהכי פחות יזיק לאוטו והכי פחות יכאב בעין בשנים הבאות.

Scratches.thumb.jpg.83005f8eed68bb21a31d959edbbbc380.jpg

פורסם

לדעתי תיקח את האוטו לפחח טוב, הוא יפרק את הפגוש ויצבע אותו בנפרד. זה יהיה הכי קרוב לאוטו נטול שריטות כמו שאתה מתאר. לדעתי אין לך מה לפחד מדי מהתהליך, למרות שתמיד יש סיכוי קטן שיידפק משהו. אם תאמר מהיכן אתה אז יוכלו להמליץ לך כאן על בעלי מקצוע טובים.

פוליש עם מכונה סביר שיעלים את הרוב המוחלט של השריטות, כך נראה, אך ישאיר כמה נקודות קטנות, שאתה תחליט אם אתה רוצה לצבוע אותן נקודתית עם מכחול או כלי אחר.

במקומך, הייתי צובע את הפגוש כולו, בדגש על כולו.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, imprezadude כתב:

אם תאמר מהיכן אתה

הוד השרון.

לפני 3 דקות, SG159 כתב:

יש גם אפשרות של צביעה עצמית.(?)

אני לא אצבע את זה לבד, רוצה משהו איכותי, זה בא עם ניסיון ואני לא אוכל להגיע לרמה טובה מספיק.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

נראה שריטה עמוקה, רק פחח וצביעה של כל הטמבון כיוון שהרכב בן 5 וכנראה שהצבע החדש לא יראה זהה לישן אם תצבע נקודתי, באזור ה600-800 שקל אצל פחח לפי אתר מידרג.

פורסם

פעם גם אני חשבתי כמוך - חייבים לסדר כל מכה בצורה מושלמת, אבל - זה לא רכב אספנות- זה רנו, תעשה פוליש ווקס ותשלים עם זה. מחר האוטו יחטוף מכה במקום אחר וזה לא ייגמר. האחיין שלי קנה ספריי צבע לפי מק"ט הצבע של האוטו בתל אביב ב טופ קולור, ועשה משהו כמו בסרטון. חבל על הכסף שתשקיע מעבר לזה.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 22 דקות, Michazzz כתב:

פעם גם אני חשבתי כמוך - חייבים לסדר כל מכה בצורה מושלמת, אבל - זה לא רכב אספנות- זה רנו, תעשה פוליש ווקס ותשלים עם זה. מחר האוטו יחטוף מכה במקום אחר וזה לא ייגמר. האחיין שלי קנה ספריי צבע לפי מק"ט הצבע של האוטו בתל אביב ב טופ קולור, ועשה משהו כמו בסרטון. חבל על הכסף שתשקיע מעבר לזה.

אתה צודק אבל שים לב מה פות"ש כתב

"יש לי את הפרטים של הפוגע, כך שאני מעריך שיהיה מי שישלם, ואני מנסה למצוא את הפתרון שהכי פחות יזיק לאוטו והכי פחות יכאב בעין בשנים הבאות."

כלומר, מישהו שפשף לו את האוטו וכמו כל תאונה, בלי לערב ביטוח אם הצד הפוגע מוכן לשלם, זה עניין של כמה מאות שקלים. למה שישקיע כסף על עבודה בינונית?

פורסם

אתה מהוד השרון, 

יש בפתח תקווה אומן בשם יעקב אלטר, גש אליו ובע"ה תהיה מרוצה, בכל אופן תקבל ממנו עצה הכי מקצועית שיש

• תוכן חדש...