Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב חדש, פולקסווגן קראוול, והחלטתי מראש כי לא אקח ללב את השריטות הראשונות, וגם לא אטפל בהם אם לא יהיו בולטות.

מתפלל שלא יהיו אבל משתדל לא להיות לחוץ.

ביום קבלת הרכב נסעתי לאסוף את הילד מהגן: סללו שם את הכביש ונאלצתי לטפס על המדרכה. טעות בהערכת הגובה ודפקתי מעט את הטמבון האחורי. בדפיקה הוא חזר למקום. למחרת קיבלתי שריטה קלה במראה מרכב חולף ברחוב צר. הכל בסדר.

מתי הגיעה השריטה שהרגיזה אתכם?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כשהספייס סטאר הייתה בת שבועיים בערך גזמו עיצים/ענפים.

כניראה ענף אחד /גזע פגע בכנף ליד הדלת האחורית. שמח לא הייתי באותו היום.

פיאט פנדה חדשה ב 2011, שריטה קנה בדלת קדמית, ועוד בצבע שחור, זה היה הרכס החדש הראשון שלי, הייית מבואס ברמה מטורפת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ב- 2014 אבא שלי בייטי החדשה שלו עם כל השכלולים והחיישנים והמצלמות נסע אחורה לתוך פח צפרדע ודפק את הדלת של תא המטען בדיוק איפה שהסמל. מספיק בשביל שייראו אבל לא מספיק בשביל לתקן.

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם

רכב עם קילומטראז' גבוה עדיין מעצבן אותי שנפגע לי הרכב כי הטנדר שנסע לידי לא העריך נכון בעליל את המרחק בינינו. תאונה מטומטמת שיכלה להימנע עם נהג הטנדר היה עם שכל. הלוואי ויכולתי לצפות את התאונה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אצלי מדובר ברכבים בליסינג תפעולי מהעבודה.

ב-2005 קיבלתי "שברולט" אופטרה חדשה, עשרה ימים לאחר קבלת הרכב מישהו גנב את הסמל.

בדיוק באותו יום היתה פרסומת של umi שניתן לרכוש סמל ב-12 שח.

קניתי את הסמל והוא נשאר בתא הכפפות עד שליום החזרת הרכב לחברת הליסינג.

כשהנהג שבא לקחת את הרכב העיר לי על הסמל החסר - הוצאתי לו את הסמל עם הניילון ואמרתי לו: "בבקשה תדביק".

ב-2014 קיבלתי פוקוס סטיישן, שבועיים אחר כך מישהו כופף את קשת הגלגל הקדמי. כמה חודשים אחר כך מישהו שפשף את כל הצד.

גם כאן חודש לפני החזרת הרכב - לקחתי אותו למוסך פחחות שבאלף שח סידר את כל המכות והשפשופים (כל מקוד נזק עלה 1000 שח השתתפות עצמית), כשהחזרתי את הרכב החמיא לי נציג חברת הליסינג על הרכב השמור שהחזרתי.

היום אני גר במרכז עיר גדולה עם אתגרי חניה לא פשוטים.

עם האוקטביה 2017 והאוקטביה הוכחית, שתיהן בצבע שחור, הפגושים חוטפים שפשופים קלים - למדתי להתעלם מהם. למזלי אין שום מכות ומעיכות כך שזה נחשב לבלאי סביר.

פורסם (נערך)

יש לי רכב בן 23 וכל שריטה מוציא אותי מדעתי, חוסר הכבוד כלפי רכוש של האחר הוא בלתי נסבל.

מה ששמתי עליו לב,  אחרי שקבלת שיפשוף/מכה זה הופך להיות מגנת לעוד מכות באותו האזור.

אני רק מחכה לרגע הזה שאני אתפוס את הבן זונה על חם.

טרי טרי מעכשיו 

IMG_20211114_100445__01.thumb.jpg.0b8d9a3216a502441a4d034bf523a085.jpg

עריכה אחרונה על ידי Electron
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

לפני בערך חודש וחצי קניתי מאזדה 2 2015 מהצורה החדשה,

אומנם הרכב לא חדש, אבל ביחס לכל הענתיקות שהיו לי לפני כן הוא מרגיש בשבילי "חדש".

שבוע אחרי כבר קיבל שיפשוף בטמבון מנהג שיצא עם הרכב מחנייה ולא השאיר פרטים.

Isuzu Pickup 4X4 1993 2.0l ->Suzuki Jimny 2008 1.3l->Mazda 2 2015 1.5l

פורסם

רכב חדש בן 4 חודשים נשרט באחריותי (וטיפשותי) לחלוטין, כאשר שמתי מתקן אופניים פשוט מאחור והעמסתי 3 זוגות אופניים. מה ששרט את האוטו זה לא המתקן אפילו, אלא הכידון של האופניים שהיו הכי קרובים לרכב. הכידון השתחרר בנסיעה 😟

פורסם

חניתי בחנייה מושלמת,רחוק מרכבים ואין מצוקת חנייה בכלל. 

משהו חמוד החליט לזרוק ארון מפורק(לגטימי)והחברה של הפינוי הרימו שרטו קצת את הטמבון הקידמי. 

ראיתי את זה בלייב מהחלון וכמובן ריצה לרכב והצלחתי לתפוס אותם. 

הרכב שלי נשטף רק ידני ונראה יותר טוב מרכב בן חדש על הכביש.(והרכב שנת 2017) 

ויש לי לום ברכב,ברצינות חשבתי לתת לו לום בראש מהחוסר הבנה. 

פורסם

במחשבה שניה - שרטתי רכב (שלי) כשהשתחלתי למושב הנהג כשרכב אחר היה צמוד אלי והכוונת של האקדח (שהיה בחגורה) נתנה שריטה יפה על הדלת. מיותר.

פורסם

כמי שנהג עד לא מזמן ברכב בן 16, לא כזה מרגשות אותי שריטות, ולמרות שהרכב הנוכחי (מקסימה 2015) יחסית נראה חדש, לא התרגשתי כשראיתי את השריטה החדשה ו היחסית רצינית על הדלת נהג. לא שלא כאב לי בכלל אבל פשוט אמרתי לעצמי: "נו ברור שזה היה קורה מתישהו, אין הרבה מה לעשות" - קצת חבל שזה היחס פה בארץ אבל נו מה לעשות. המשכתי הלאה.

• אהבתי 2

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

רכב ראשון אחרי שחרור מהצבא,סוף שנות ה-90,מיצובישי קולט ידנית שחורה נוצצת מניילון,חודש על הכביש,אחרי בילוי חוזר לחניה מוארת מרכזי,מישהו "פירגן" לי עם סריטה לכל האורך של מכסה מנוע....פעם ראשונה ואחרונה הרגשתי כאילו דפקו לי חריטה בלב,מאז הפסקתי להתרגש מ"פח".

פורסם

באזור המגורים של בת זוגתי יש מצוקת חניה, ואני משתדל למרות המצוקה לחפש רק חניות עם מקסימום 2 אפשרויות פגיעה (אפשרות פגיעה = רכב שיחנה מאחורי/מהצד/מקדימה).

מצאתי אחת כזו הכי קרובה לבית שלה, כשמולי יש מדרכה ומאחוריי רכב שנראה נטוש.

כולי מאושר, חוזר לאוטו למחרת, האוטו הנטוש לא שם, אלא ניסן סנטרה ליסינגית (מדבקות) בצבע אפור, עם שריטה בצבע כחול על הטמבון הקדמי, כלומר הצבע של האוטו שלי.

מציץ על הטמבון שלי, הפלא ופלא, שפשוף בצבע אפור.

מה שעצבן אותי זה לא המכה, כי היא ירדה עם פוליש, אלא העובדה שכדי לא לחפש חניה אחרת אנשים מעדיפים לדפוק רכבים אחרים בחניה, לא מדבר אפילו על להשאיר פרטים.

אבל אם נמשיך להתעצבן מכל שריטה זה יעלה לנו בבריאות...

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

חוסך לדירה , לא מתרגש משריטות או מזג אוויר קר. קם בבוקר מוקדם, לא משלם על רכב חדש. 

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תוכן חדש...