Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כפי שבטח זכור לכם הת'רד שפרסמתי בעבר על בניית המערכת ברכבי (אפשר לראות כאן) שבו עדיין אין לי סאב ששייך לי ובנוסף מצולם בו בניות שעשיתי במו ידיי (אפשר לראות) למידים ולטוויטרים.

אז עכשיו העדכונים, את הסאב כבר פרסמתי פה בעבר בכמה תמונות וחלקכם גם ראיתם אותו במפגשים, ביחד עם הסאב סיימתי גם לצפות את המדף העליון של המגברים ולהוסיף לו מאווררים(תמונות למטה).

העניין שבזכותו החלטתי לפתוח את הת'רד הזה הוא הקורות. הבניות שעשיתי במו ידיי נראו מכוערות(בלשון המעטה) ויותר גרוע מכך, הצרו לי את הבמה; על כן החלטתי ללכת למיודענו הידוע בכינויו יוסי אלפיין הלוא הוא alpine מהפורום לבקש את עזרתו ואת התוצאה המדהימה אפשר לראות בתמונות המצורפות, מה גם שהצליל ברכב השתנה מן הקצה אל הקצה, ממש שינוי דרסטי, הבמה נפתחה פתאום, הטוויטרים נשמעים הרבה יותר צלולים ומפורטים ואני מאמין שאני אשמע עוד הבדלים בזמן הקרוב(בסה"כ זה הורכב אתמול בערב).

בקיצור למי שיש סט 3 חלקים או מתכנן על אחד כזה - עניין הבניות הוא בגדר חובה.

איציק.

untitled.jpg

untitled2.jpg

untitled3.jpg

P5040003_resize.JPG

P5040004_resize.JPG

P5040005_resize.JPG

פורסם

.

המון מברוק-יצא ממש יפה.

אין ספק שמי שכבר משקיע בסט 3 חלקים חייב להשקיע בבנייה זה משנה את כל אופי הצליל ברכב במיוחד את גובה הבמה.

פורסם

שאלה - לבחור עם מערכת הSQ ולאייל :

באוטו, מפאת הסביבה ה"די אינטימית" , לא נוצרים מצבים בהם האפשרות להגיע לווליום שאינו מפוצץ אבל גבוה פשוט לא קיימת?

האם לא נוצרת הרגשה של לשבת קרוב מידי לרמקולים?

אני שואל כי אצלי, בלי בניה, ועם רמקולים מרובי אלמנטים שמותקנים על קיק-פאנל מעבר לסף הדלת לכיוון תא המנוע, מקבלים לעיתים הרגשה של "לשבת קרוב מידי לרמקולים" ולפיכך לא ניתן להגביר מעבר לרמה מסויימת כי זה פשוט "לא נעים באוזניים". מצד שני, מנסיון באוטו של חבר, שם מותקנת מערכת קומפ', אפשר להגביר עוד פחות לפני שמתחילה הצרימה האכזרית באזניים...

ולכן השאלה, האם בהתקנה כזו, שהמיד [שאמור להיות מאוד דומיננטי, כדי ליצור סוג של במה בכלל, ופירוט] והטוויטר יושבים כל כך גבוה, ומכוונים, בדיוק למאזין, האם במצב כזה אנחנו לא מגבילים במודע את עצמת השמע של המערכת? האם אין הרגשה של "לשבת קרוב מידי לרמקולים [שאול ממערכת ביתית]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

איציק דבר ראשון תתחדש המון מברוק אני מאמין עשכיו באמת אפשר לשמוע מה שווה הסט קומפוננט התותח הזה...

דבר שני יש לי שאלה די חשובה

יש המון מכוניות שיש להם מקום למיד 4 אינץ' בדש מי שיסתכל למשל אצל איציק זה מתחת לבניה ממש ומה שאני שואל זה למה לא לשים את אחד האלמנטים לדוגמא המידים באותם מקומות מסויימים את הטוויטרים בקורות ואת המיד באסים בדלתות כדי לחסוך עלות של בניה מאוד מפרכת וארוכה..?

מה יש בבניה בקורות שאין בצורת ההרכבה שפירטתי?

אני ישמח אם מישהו יתן תשובה באמת לעניין למה זאת ההתלבטות העיקרית שלי לקראת הסט שאני הולך לקנות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לשים את המיד בדש במיקום מקורי זה בהחלט אופציה , החיסרון שלה הוא שזה מיקום קבוע יחסית כאשר בקורות יש לנו יותר אופציה למשחק של באיזה גובה לשים את המיד ובאיזה זווית.

בעיקרון צריך לבדוק , יכול להיות שהמיקום הזה ישמע טוב ויכול להיות שלא.

אני לדוגמא תיכננתי לעשות את זה אצלי בתקופה שחשבתי ללכת על סט 3 חלקים. היה לי לתקופה מסוימת את ההיבריד 4 אינץ שמוקם במיקום המקורי בדש ובגדול הייתי מרוצה מהמיקום הזה. כמובן שבשלושה חלקים זה אופרה אחרת אבל כמו שאמרתי שווה לבדוק בשביל לחסוך בניה.

נ.ב

מזל טוב איציק . מקווה שתהנה מהמערכת !!

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מברוק סוף סוף סיימת, מ1-10 כמה באמת שינה לך את הצליל הבנייה הזאת?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

רון, אתה יודע שווליום גבוה ודברים כאלה זה דבר אישי ומה שלי גבוה לא חייב להיות בשבילך גבוה ולהפך, לכן אי אפשר לענות על זה ב100%.

כמו שאתה רואה בהתקנה של הקורות הרמקולים לא פונים ישירות למאזין אלא נמצאים כמעט 90 מעלות OFF AXIS למאזין. בצורה כזו הטוויטרים ישמעו "רגועים" הרבה יותר מאשר הם היו נשמעים לו היו מכוונים יותר ON AXIS (כשהרמקול פונה ישירות אלייך). לפני שמקבעים את הקורות בודקים את זה ואם הטוויטרים חזקים מדי אז אפשר לנסות לכוון אותם בצורה כזו שישמעו נעימים יותר. מעבר לכך אפשר גם לשלוט על העוצמה שלהם, אם זה באמצעות הגברה אקטיבית או בהנחתה בקרוס פאסיבי (שמאפשר זאת כמובן).

בכל מיקום יש יתרון וחסרונות, ומפורט על כך בFAQ. בקורות החסרון הוא באמת שאתה יחסית קרוב לרמקולים ובמיוחד לצד השמאלי (היתרון למשל בגובה הבמה). בכל מיקום יש פשרות, כל אחד קובע לעצמו עם אילו פשרות הוא מוכן לחיות ועם אילו פחות.

תתחדש איציק, נראה טוב מאוד, מקווה לשמוע בקרוב :)

פורסם

1) אייל קראתי את ה FAQ בנושא הזה זה היה לא ענייני כ"כ מה שרשום שמה ולא קיבלתי את התשובה המספקת...

2) ממה שהבנתי ממך בצורת ההתקנה שאני פירטתי אני מאבד אך ורק את אלמנט הגובה של הבמה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הבנתי עכשיו יותר תודה..

• תוכן חדש...