Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורה להפסקות חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום הבנתי שאין לי בבית אפילו פנס למקרה שתהיה הפסקת חשמל (שצפויה להיות בוודאות, שכונה חדשה עם היסטוריה של הפסקות חשמל בחורף הקודם). מפישפוש באמזון נראה שפיתרון של Camping Lantern נראה הגיוני, אבל מניסיון העבר לפורום יש עצות בכל נושא 😅

אז, אשמח לרעיונות אלטרנטיביים, המלצות, למה לשים לב, וכו'?

פורסם

כל התאורות חירום התקלקלו לי תוך שנה, אז ויתרתי.

יש לי כמה פנסים קטנים וגם נרות יש בבית.

יש גם אל-פסק על בסלון לטלויזיה ומגבר, אז פעם שהייתה הפסקה של יותר משעה חיברתי מנורת צד קטנה וזה עבד אפילו יותר משעה. (מנורה של 6W אז אין שום בעיה).

בעקרון גם טלויזיה אפשר לראות בערך 10 דקות עם האל-פסק.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני מחזיק כמה פנסי חירום, הם מחזיקים יפה מספר שנים. ומדובר בפנסים פשוטים ממבצעי שופרסל/הום סנטר ודומיהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משתמש בפנס של הטלפון כדי למצוא את הנרות, וזהו בגדול.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נהנה מהשקט ומהחושך, כמו פולניה טובה.

• מצחיק 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סחבתי ושברתי את הגב בשביל UPS מהעבודה, פשוט צריך למצוא את הזמן בשביל לתקן אותו. 

בנתיים התכנון הוא ללכת למקס סטוק ולקנות את פנסי קמפינג שיש להם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פנס או פנסי ראש גם מאוד עוזר. פנסי קמפינג זה מצוין גם לשירותים.

מנורה לא חזקה לחדר של ילדים אם יש כדי שלא יפחדו גם בלילה.

להחזיק במקפיא אם אפשר קרחונים או שמיכות קירור למקרה שמדובר בהפסקות חשמל ארוכות למרות שהמקרר שומר טמפרטורה מצויין לשעות אם לא פותחים אותו.

אם ממש המצב רע בשכונה הזו אז לדאוג בחורף שיהיו תמיד מים חמים בדוד שאפשר יהיה לפחות להתקלח גם אם אין חשמל.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כפתרון ביניים יש בסופרים ובחנויות כלי הבית פנסים קטנים הנטענים באמצעות  כל מטען USB, או תאורת חירום הנתקעת בשקע חשמל. אלה המחירים באתר הום-סנטר, לזכרוני כבר נתקלתי בהם במחירים יותר נמוכים בסלי המציאון או בקופות, לאו דווקא בהם סנטר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כחלק מתחביב רכיבת השטח נשאבתי קצת לעולם פנסי היד הסיניים (לרכיבות לילה).

מסתבר שיש מבחר עצום של פנסים עם עוצמות תאורה גבוהות מאוד ב20-30 דולר.

לדוגמא הפנס הזה: https://www.aliexpress.com/item/1005002848601801.html והנה ביקורות על הפנס: https://zeroair.org/2021/04/29/sofirn-sp35-flashlight-review/ וגם 

ב31 דולר אתה מקבל פנס עם סוללה גדולה (5000mah) וטעינת usb c שמספק עוצמת תאורה דומה לנורת לד 10-12W למשך כמעט שעתיים וחצי, או בעוצמה נמוכה יותר שדומה לנורת 5-6W למשך כמעט 7 וחצי שעות. 

בעוצמה המקסימלית הפנס מאיר כמו אורות גבוהים ברכב אבל מתחמם מהר מאוד ומוריד את העוצמה אוטומטית. ואם אתה צריך להדליק אש אז אתה מצמיד את הפנס בעוצמה המקסימלית לחתיכת נייר/בד שחור והוא ישרוף את זה דיי בקלות 😂.

אישית יש לי שני פנסים דומים לזה ובהפסקות חשמל אני פשוט מעמיד אותם על שולחן, האור מתפזר מהתקרה ומאיר את כל הסלון/חדר בצורה מצוינת.

אם אתה רוצה פנס ראש אז יש כזה:https://www.aliexpress.com/item/33014058575.html קצת יותר זול אבל גם חלש יותר ועם סוללה קטנה יותר.

אמנם זה קצת אוברקיל לשימוש שלך אבל תמיד נחמד שיש פנס עוצמתי איכותי לשימוש יומיומי/קמפינג/טיולי לילה...

פורסם

שני פנסי רכיבה של niterider שנותנים סביב +1,100 לומן כל אחד למציאת הגפרורים (ושאר חפצים)

ושני נרות גדולים של WoodWick בשביל האור, הריח המעולה וקולות הפיצפוץ החורפיים (כן, יש להם סאונד…) 🙃

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

איפה תמצא דלק חדבר הזה?

נסה להשיג ראנאור. הסיכוי למצוא סוללה דומה.

פורסם

500 ש"ח וריח של דלק? (בעבודה אני נתקל פה ושם ב"בנזין רפואי", אז אני מכיר את הדבר הזה). בסכום הזה אפשר לקנות 3 תאורות חירום טובות, שהיום, עם סוללות ליתיום, גם שוקךות כלום וחצי (כבר שכחתי את תאורות החירום עם מצברי עופרת שהיו פעם).

• תוכן חדש...