Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטלוויזיה 55 אינץ"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Lg c1

כרגע הכי מוצלחת ותומכת בכל השטיקים העדכניים גם מבחינת צפייה הוידאו ועוד יותר אם אתה מחפש גם גיימינג (hdmi עדכני , variable frame rate וכו - בניגוד לסוני לדוגמא משתמשת גם בפאנל של lg לזיכרוני וחלק מהפיצרים האלו הם ב״עדכון תוכנה עתידי״

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה.

אמנם לי יש את ה-B1 שעונה לצרכים שלי אבל אין ספק שה-C1 מדהימה.

אגב, בתקציב שלך אתה יכול לרכוש 65 כולל הובלה והתקנה ועוד ישאר לך עודף.

פורסם (נערך)

אם יש לך מספיק כסף תבדוק את ה- A90J

מהביקורות שקראתי נראה שהם הגיעו לטלויזיה כמעט מושלמת

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם (נערך)

לא,אני לא הולך לשים 15K על טלוויזיה.

חשבתי בכיוון הזה :

https://www.lastprice.co.il/p/100014485/טלוויזיה-חכמה-55'-Sony/SONY-KE~55A89BAEP

ואני  מנסה להבין מה הבדל בינה לבין ה C1

ויש גם את זאת שהיא יותר יקרה

https://www.lastprice.co.il/p/100025767/טלוויזיה-חכמה-'55-Sony-OLED/SONY-XR~55A83JAEP

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם

המחירים כאלה בגלל שרק עכשיו התחיל השיווק וכמה חנויות מנסים לעשות קופה

היא בטח תתייצב על מחיר של 10-11

ההבדל העיקרי הוא מעבד עיבוד התמונה

על הנייר בציונים היא וה-C1 שוות, אבל בתור מי שמחזיק ב-LG C9 אני חושב שמנגנון החלקת התנועה קצת לוקה וחושב שסוני עושה עבודה טובה יותר בתחום הזה

פורסם (נערך)

ולדעתך זה שווה פער מחירים כמעט כפול?

ה-C1 בגודל 55 לא אמורה לעלות יותר מ-5.5K לדעתי והייתי הולך לכיוון הזה בעיניים עצומות ואולי מוסיף אחריות לעוד שלוש שנים דרך היבואן הרשמי.

עריכה אחרונה על ידי hdal
פורסם
לפני 3 שעות, aviaviavi כתב:

אם יש לך מספיק כסף תבדוק את ה- A90J

מהביקורות שקראתי נראה שהם הגיעו לטלויזיה כמעט מושלמת

מבחינת בהירות וצבעים - אחת הבודדות שטיפה עדיפה על הC1. אם אתה רואה סרטים ב4K HDR באיכות גבוהה - גם אולי תשים לב :)

אבל עדיין לא תומכת כמו שצריך בדברים כמו VRR ככה שלגיימינג ולשימוש גם עם מחשב - היא חד וחלק נחותה.

בטוח לא שווה את ההפרש לדעתי.

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c1-oled-vs-sony-a90j-oled/21421/21565?usage=1&threshold=0.10

Then dying is forgetting

פורסם

האם זה שווה את ההפרש או לא תלוי לחלוטין במה שפות"ש מוכן להשקיע ועל מה הוא שם דגש.

כמו במכוניות לפעמים השניה וחצי פחות ב-0 עד מאה, או היכולת לקחת סיבוב בעוד 10 קמ"ש(מבלי להרגיש שאתה עומד לעוף מהכביש) שבעולם האמיתי לא נותן כלום עולה לאנשים עוד אלפי ועד עשרות אלפי שקלים.

יש אנשים שלא מוכנים לראות תקיעה/LAG  ומשלמים את המחיר. אני הגעתי לכיול, לדעתי מקסימלי, ואני מאוד מרוצה מהתמונה בכל סרט(עד השדרוג הבא - רסיבר) ונדיר מאוד שיש גמגום

אני אישית בחרתי ב-LG בגלל התמונה המעולה, המחיר האטרקטיבי והאחריות הטובה שנותנת ח.י(שיצא לי לממש)

בטלויזיה הבאה, אם תהיה לי אפשרות, סוני ופנסוניק יהיו חזק בתמונה, כמובן במידה והן ייתנו פייט במישור המחיר והשירות - אחריות.

בקיצור, לרוב השימושים(למרות שלא הכי הייתי ממליץ להשתמש בה בתור מסך מחשב בגלל רגישות לצריבות - תקף לכל OLED) עדיף את ה-C1 בגלל המחיר והשירות. 

פורסם
לפני שעתיים, aviaviavi כתב:

האם זה שווה את ההפרש או לא תלוי לחלוטין במה שפות"ש מוכן להשקיע ועל מה הוא שם דגש.

באנגלית יש לזה ביטוי Diminishing returns.

במיוחד שבמקרה הזה - זה לא שהסוני יותר טובה בהכל.

לעומת המחיר שגבוהה יותר משמעותית - ל ד ע ת י - אין סיכוי שזה שווה את ההפרש

לפני שעתיים, aviaviavi כתב:

כמו במכוניות לפעמים השניה וחצי פחות ב-0 עד מאה, או היכולת לקחת סיבוב בעוד 10 קמ"ש(מבלי להרגיש שאתה עומד לעוף מהכביש) שבעולם האמיתי לא נותן כלום עולה לאנשים עוד אלפי ועד עשרות אלפי שקלים.

פה זה יותר הבדל כמו בישורת הסוני מהירה ב2 קמ״ש , ובפניה הLG זריזה ב2 קמ״ש

ולעומת זאת הסוני עולה כמעט פי 2 ובשאר הפרמטרים כמעט אין שום הבדל. 

Then dying is forgetting

פורסם

אם יש לך מאסטרכרד , יש מבצע  MASTERCARDAY

טלויזיה 65 אינץ - OLED65C1PVA  

ב7685 ש"ח , יוצא סדר גודל של 500 ש"ח הנחה ביחס לZAP . 

כנ"ל גם לדגם OLED55C1PV  בגודל 55 אינץ , ב 5535 ש"ח. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...