Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

אמנם מדובר בכיסא מחשב ביתי (מצ"ב תמונות)  אך המושב שיש לנקות עטוף בד והידיות מפלסטיק. ניקוי בד ופלסטיק לא אמור להיות שונה מרכב לבית לדעתי, ייתכן שאני טועה. 

את המושב ניסיתי לנקות עם מים ונוזל ניקוי כלים, לא עזר. 

את ידיות הפלסטיק טרם ניסיתי לנקות. 

מה יכל לעזור לי להתמודד עם הכתם הגדול במושב? 

תודה 

P_20211006_084210_vHDR_Auto.jpg

P_20211006_084148_vHDR_Auto.jpg

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

APC , ALL PURPOSE CLEANER

אתה יכול לקנות בקבוק של חצי ליטר באוטודיפו,הום סנטר,JUSTMOTOR.

זה יעשה את העבודה,אתה מוהל את במים לפי החוזק שצריך ,מרסס על הכסא ונותן לו לעמוד כמה דקות ,מרסס את הסמרטוט ומשפשף את הכסא,ואס עובר עם סמרטוט יבש,תקבל כסא חדש.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה רבה על ההמלצה. 

קניתי APC בשופרסל לפני כמה שנים ואז הוא נעלם. 

אם באוטו דיפו מוכרים חומר דומה, זה ממש יעזור לניקיונות בבית. 

הכתם נראה די גדול, באיזה יחס מומלץ למהול? 

פורסם (נערך)

חברים, האם יש לכם ניסיון בשימוש עם ה APC הבא ?
אם אפשר לקנות חומר ניקוי כללי גם לבית וגם להשתמש בו במאזדה לפעמים , זה נראה לי פתרון טוב ץ
ה APC באוט דיפו די יקר לדעתי .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

למה אתה מסתבך...?

יש כזה שקניתי פעם לפני איזה 300 שנה בסופר, ניקה די בקלות כתמים מרושעים מאיזו ספה שירשנו אז אני מאמין שעם כסא מחשב הוא יתמודד בקלות. 

את הידיות פשוט תשפשף כמו שצריך עם שפריצר חלונות ומטלית.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

את הקרבונה חיפשתי בסופרים הגדולים ולא מצאתי. גם לי היה ניסיון טוב עם הקרבונה במושבים ברכב. 

זה לא שאני מסתבך, יש רצון למצוא נוזל ניקוי טוב שישמש אותי בבית ולעיתים גם ברכב. 

ה APC של בשופרסל שנמכר בערך לפני עשור, היה מצויין. הפסיקו למכור אותו משום מה וחבל. 

פורסם

מאיפה אתה בארץ ? אם אתה קרוב אלי אוכל לעזור בחומרים ללא תמורה. 

• אהבתי 1

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, פבל כתב:

למה אתה מסתבך...?

יש כזה שקניתי פעם לפני איזה 300 שנה בסופר, ניקה די בקלות כתמים מרושעים מאיזו ספה שירשנו אז אני מאמין שעם כסא מחשב הוא יתמודד בקלות. 

את הידיות פשוט תשפשף כמו שצריך עם שפריצר חלונות ומטלית.

הקרבונה חומר טוב אבל הידית נשברה לי בקלות ויוצא יחסית הרבה חומר, מוצר טוב בתוך מיכל גרוע

לפני 22 שעות, Octavia-TSI11 כתב:

חברים, האם יש לכם ניסיון בשימוש עם ה APC הבא ?

מוצר מעולה, ניתן לדילול ביחס של 5:1 עד 1:50 בהתאם לרמת הלכלוך, תמיד לנסות קודם בפינה נסתרת

עריכה אחרונה על ידי reloop
פורסם

מעניין אם חומר הניקוי NZR לא אגרסיבי מדי עבור המשטחים בהם יש דמוי עור, במאזדה יש לא מעט כאלה  ?
המטרה כאמור היא למצוא חומר ניקוי אוניברסלי שישמש את המשפחה בבית ומדי פעם ישמש לניקוי פנים הרכב .

לגבי הקרבונה - כמות החומר הרבה שיוצאת בזמן השימוש זו תופעה שגם אני נתקלתי בה.

פורסם

היי, 

במאזדה שלי יש די הרבה משטחים עם ציפוי דמוי עור. 

האם APC לא יהרוס את המשטחים הללו? 

באיזה יחס הייתם מדללים את הAPC כדי שיהיה יעיל אך גם לא יהרוס? 

פנים הרכב לא נוקה מאז שהרכב נקנה לפני כ3 חודשים. הגיע הזמן לתקן זאת. 

פורסם

הAPC של קוך כמי נקרא GS- גם בצבע ירוק

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הכתום יותר טוב במה? בזמנו אני בדקתי ודווקא הגעתי למסקנה הפוכה ורכשתי את הירוק.

החומר לא אמור לעשות נזק בדילול נכון. גם אני בהתחלה פחדתי אז התחלתי עם דילול נמוך (=הרבה מים) וכל פעם העליתי כשהרגשתי בטוח. 1:10 אמור להיות בסדר גמור.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...