Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 2.9.2021 בשעה 20:47, Sparrow420 כתב:

למה בעצם לא עושים סוללות מתחלפות?

אני זוכר שניסו לעשות ככה לפני איזה עשור בערך, למה זה לא עבד? בגלל שהחשמלית אז נכשלה בכללי וזה גם נזרק לפח?

לצרכן היום יומי אני גם לא הייתי נלהב לקבל סוללת ליטיום שלך תדע מה עברה ולא יהיה איתה איזה קצר, אבל אם יש לך צי רכבים ואתה בשליטה על כל הבטריות זה נשמע כמו אחלה פתרון.

תכלס אפשר גם לרכב פרטי, כמו שהיה פעם אפשר להחליף לטלפון סוללה (שהייתה נשלפת) והיית יכול להטעין במטען חיצוני ובנתיים להשתמש באחת טעונה

ככה גם אם יוצאים לטיול ארוך אפשר לקחת 2+ "מיכלים" וגם אפשר להטעין רק בבית בלי זרם משוגע

רק הבעיה שלא כולם יכול להרים סוללה כזאת גדולה בבטחה, צריך לעשות את זה ממש נגיש

וגם אז בעיה יותר גדולה זה שבטוח שאנשים יטענו את זה במקומות לא ראויים ויהיה גל התלקחויות.

מוזמן לקרוא את כל 193 העמודים בנושא:

פורסם (נערך)

בתאריך 2.9.2021 בשעה 13:47, Sparrow420 כתב:

למה בעצם לא עושים סוללות מתחלפות?

אני זוכר שניסו לעשות ככה לפני איזה עשור בערך, למה זה לא עבד? בגלל שהחשמלית אז נכשלה בכללי וזה גם נזרק לפח?

לצרכן היום יומי אני גם לא הייתי נלהב לקבל סוללת ליטיום שלך תדע מה עברה ולא יהיה איתה איזה קצר, אבל אם יש לך צי רכבים ואתה בשליטה על כל הבטריות זה נשמע כמו אחלה פתרון.

תכלס אפשר גם לרכב פרטי, כמו שהיה פעם אפשר להחליף לטלפון סוללה (שהייתה נשלפת) והיית יכול להטעין במטען חיצוני ובנתיים להשתמש באחת טעונה

ככה גם אם יוצאים לטיול ארוך אפשר לקחת 2+ "מיכלים" וגם אפשר להטעין רק בבית בלי זרם משוגע

רק הבעיה שלא כולם יכול להרים סוללה כזאת גדולה בבטחה, צריך לעשות את זה ממש נגיש

וגם אז בעיה יותר גדולה זה שבטוח שאנשים יטענו את זה במקומות לא ראויים ויהיה גל התלקחויות.

אתה מודע לזה שסוללה של רכב חשמלי שוקלת כמעט חצי טון ותופסת את כל השטח מתחת לרצפת תא הנוסעים?

לפני שעתיים, bobi כתב:

לחברת טסלה כחברה אין  עניין במעקב אחרי ניידות משטרה.

אבל לגורמים אחרים יש שיכולים לנצל את המידע שיש ברשותה בהחלט יש.

רק עכשיו ראינו מה קורה כאשר משרד אדריכלים פרטי מחליט לפרסם תוכניות של בית כלא שהוא תכנן.

עכשיו תאר לעצמך שלאנשים שמסתירים את הנמלטים האלה יש חבר, אזרח רגיל ולא מישהו שעבר איזה סיווג בטחוני כלשהו שעובד בטסלה עם גישה למיקומי ניידות המשטרה באזור, למיקום ניידות סמויות בתפקידי מעקב. לעבריינים תהיה גישה למצלמות של ניידות שעוקבות אחרי יריבים שלהם וכו..

שלא לדבר על האקרים שמי יודע מה הם יכולים לעשות בשרתי טסלה. ולא מדובר במשהו הזוי, בכל יום מתפרסמות ידיעות על פריצה למאגרי נתונים של ארגונים גדולים. רק היום פרסמו את פרטי ותכתובות המייל של כל עובדי ותלמידי אוניברסיטת בר אילן לאחר שהאוניברסיטה סרבה לשלם כופר לפורצים. 

טסלה זה לא שירביט. הם מציעים פרסים כספיים למי שיצליח להתגבר על האבטחה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, eladts כתב:

אתה מודע לזה שסוללה של רכב חשמלי שוקלת כמעט חצי טון ותופסת את כל השטח מתחת לרצפת תא הנוסעים?

לא הפריע למאסק להבטיח החלפת סוללות בשביל כסף ב2013, לנצל את המערכת ואז לסגור את ה"פיילוט"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 שעות, David32 כתב:

לא הפריע למאסק להבטיח החלפת סוללות בשביל כסף ב2013, לנצל את המערכת ואז לסגור את ה"פיילוט"

טסלה בנתה עמדת החלפה (בתשלום), אבל העמדה עמדה כמעט מיותמת כי לא היה ביקוש. מה רצית שיעשו? שימשיכו להפעיל אותה ויזרקו כסף לפח?

פורסם

היא הציגה ובנתה עמדת החלפה בודדת (שבכלל הייתה אמורה להיות אוטומטית, אבל זה לא משנה), כי זה זיכה אותה בעוד הרבה קרדיטים.

ברגע ששינו את החוק לזה שאשכרה צריך להשתמש בעמדות כדי לקבל את הקרדיטים - העמדה נסגרה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כמה דברים :

1) הדרישה של המשטרה לניידות החשמליות הן עבור קציני ושוטרי המטה, לא לרכבים מבצעים כמו ניידות הסיור/מתנ"א ועוד. אלא יותר עבור מטא"ר, המכללה לשוטרים. ששם ניתן להשתמש ברכב עם קיבולת של 400 ק"מ על חשמל. רעיון מבורך, מתקדם ופשוט כצו האופנה כרגע. אם ניתו להיות "ירוקים" אז למה לא.

2) לא יודע איזה יכולות יש לטסלה מבחינת "רמקולים" ועוד קיימת פגיעה בחוק האזנות הסתר, בגדול אסור לבצע האזנה מלבד אישור צו בימ"ש בניידת משטרה או בסטאטוס עצור וכמובן שאת החומר הגולמי אומר להשתמש בו רק איש משטרה מוסמך, לא טכנאי של טסלה. לכן אם טסלה כן תרצה להשתתף, הנושא היועמ"שי יכנס לתמונה.

3) לגבי מיקומי ניידות, הנושא לא כזה "סודי", לכל רכב משטרתי ישנו מערכת GPS מובנת , מניידת הסיור ועד לרכבי המפכ"ל, הדבר נועדת לתת מענה במידי לאירועים חריגים, ההבדל הינו כמובן לבעלי הגישה לצפייה בנתונים, כאשר הדבר עובד בפירמידה הפוכה, הדרגה הבכירה יכולה לראות הכל בקצה למטה השוטרים הבסיסים (לא מצופה משוטר סיור לדעת היכן רכבו של המפקד תחנה נמצא,אלא להפך) בנוסף מי שמספק את השירות הינה חברת ישראלית אזרחית, פעם זה איתורן ופעם זה פיונטר...

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

כל מה שטסלה יכולה לעשות אפל וגוגל יכולות גם, עם מכשירי ההקלטה והצילום שמחוברים תמידית לרשת שיש לכל אחד בכיס. האם יש איסור על השוטרים להיות עם טלפונים סלולאריים בניידות?

• מעניין 1
פורסם
לפני 14 שעות, eladts כתב:

כל מה שטסלה יכולה לעשות אפל וגוגל יכולות גם, עם מכשירי ההקלטה והצילום שמחוברים תמידית לרשת שיש לכל אחד בכיס. האם יש איסור על השוטרים להיות עם טלפונים סלולאריים בניידות?

לא. לא קיים איסור שכזה (בנתיים), קיימים איסורים של הכנסת טלפונים למקומות אחרים כמו בגופים אחרים.

הנושא פה שהדבר הינו "פיצ'ר" מובנה ברכב. כמובן שאפשר אם רוצים להזין באמצעים יחודיים לכל מכשיר טלפון

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

השאלה שלי היא ממקום אחר לגמרי, 

ייתכן שטסלה היא over kill למה שמשטרת ישראל זקוקה לו באם מדובר ברכבי מנהלה ועל אחת כמה וכמה לניידות מבצעיות?

כל כך הרבה מהיתרונות שלה נגזרים מהפרסונליזציה של המכונית, מהפיצ'רים, הגאדג'טים וכו' - ככל שאני חושב על זה - היא תהייה יותר כאב ראש מאשר פתרון

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מה, שוטרים לא רוצים להשמיע קולות של פלוצים?

מעבר לכל ההייפ, המודל 3 הוא הרכב החשמלי החסכוני ביותר בחשמל בשוק. יותר חסכוני מכל מכוניות המיני העירוניות.

• תוכן חדש...