Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי להרגיש מלמעלה של החלון כמו מדבקה או משהו שאפשר להסיר, הגיוני שככה זה אמור להראות?

אני יודע שאסור בכלל השחרה מקדימה ואפשר לקבל על זה דוח

43.thumb.png.05614347cf0d542830d5f50d1c3f9573.png

523.jpg

פורסם
Just now, Ido12 כתב:

זה השחרה,החלונות של המאזדה לא מגיעים מושחרים מקדימה אפילו לא טיפה. 

איך אני מוריד את זה?

לא הצלחתי להרגיש את השכבה שאפשר לקלף

זה משאיר כתמי דבק על החלון??

פורסם

יכול להיות שזה השחרה של החלון?

שוב ניסיתי למצוא משהו לקלף ולא הצלחתי ניסיתי עם כלי שפיץ גם

לא רוצה לעשות נזק לזכוכית עצמה

זה מדבקה שדבוקה?

מבפנים או מבחוץ של החלון

פורסם

אל תשתמש בסכין או כלי חד שהחלון לא ישרט.

אם אין שום מדבקה אולי זה ככה מהמפעל. הסתכל על רכבים לידך אם הגוון דומה אצל חלקם?

פורסם

יש כאלה שנראה אצלם כהה יותר ויש כאלה שנראה אצלם בהיר יותר, בכל אופן הרכב בכלל עבר טסט לפני חודש אז מאוד נראה לי מוזר שהבחור שם השחרה חודש לפני שמכר תאוטו

פורסם
לפני 51 דקות, Fraysa כתב:

אם הרכב שלך, מה השאלה? אתה לא אמור לדעת?

ואם הוא רק קנה את הרכב ורוצה להוריד השחרה לא חוקית שהבעלים הקודמים עשו? 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 29 דקות, Buki כתב:

ואם הוא רק קנה את הרכב ורוצה להוריד השחרה לא חוקית שהבעלים הקודמים עשו? 

טלפון או הודעת וואטספ לבעלים הקודמים משמעותית מהיר ויעיל יותר מניחושים בקארספורום. 

• אהבתי 2

2016 BMW M235i.

פורסם

אני הייתי מסיר. הרכב הזה גם ככה מושך תשומת לב של שוטרים, במיוחד כשהוא נראה כך. ברגע ששוטר יעצור אותך וישים לב, גם תצטרך להוריד את זה במקום וגם תקבל קנס כספי.

אגב, לא צריך שום מקום של ציפויים. זו עבודה שניתן לעשות לבד, בהנחה שהציפוי איכותי. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...