Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האמת קצת מפתיע לגלות שאין כאן התייעצויות על מיקומי טסטים למיניהם, ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי תשובות.

איפה הייתם ממליצים לבצע טסט לרכב?

בעבר הייתי הולך לאפק בקריית ביאליק אבל בפעם האחרונה שהייתי שם (אחרי טיפול גדול) הרגשתי שעקצו אותי בשביל עוד 200 שקל לתקן משהו שלא היה באמת צריך לתקן.

יש מקומות אחרים מומלצים יותר לדעתכם?

פורסם

אני כבר שנים מבצע את הטסט באפק (מחוץ לקריות, בסמוך לתחנת דלק פז), עם מספר רכבים ומעולם לא הרגשתי שדפקו אותי, איך הגעת להרגשה הזו?

פורסם

יש באזור משרד הרישוי  את בוחן ועוד אחד אחריו.

בשני המקרים-הגעתי עם רכב תקין ולא חיפשו על מה להכשיל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...