Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים

אשמח אם משהו יוכל לייעץ לי לגבי טויוטה קורולה 2010 שהחליפו לי פלאגים אתמול ושמו לי חדשים של חברת בוש וכמה שעות אח"כ הלך הצילינדר ובעל המוסך טוען שהפלאגים לא מתאימים לרכב ולכן הצילינדר הלך וצריך שוב להחליף את כל הפלאגים למקוריים שמתאימים לרכב.

א. האם באמת פלאגים של חברת בוש לא מתאימים לקורולה וצריך להחליף שוב את הפלאגים אחרת יכול להווצר נזק לרכב.

ב. האם הצילינדר יכול להשרף בגלל זה או שזה לא קשור.

תודה רבה

פורסם

אולי הוא אמר שסליל הצתה נשרף? 

 

מה הייתה התופעה באוטו שבגללה חזרת למוסך? 

 

ואם הוא חושב שהפלגים לא מתאימים לרכב, למה הוא הרכיב אותם? 

 

 

פורסם

הסליל הצתה לא נשרף

חזרתי למוסך בגלל שהאוטו רעד ולא סחב ונדלקה נורת מנוע והוא בדק במחשב וראה שהקוד תקלה הוא הצילינדר

בעל המוסך לא החליף את הפלאגים אלא חבר שעשה לי טובה

פורסם

א. צילינדר שרוף = ראש מנוע, וזה נגרם בדר"כ מתקלה במזרק דלק. אני לא חושב שזאת התקלה אצלך, אלא תקלת 'פספוס הצתה'.
ב. חוץ מחברת הפלאגים, אתה צריך שהפלאגים יתאימו למנוע, ואם הם לא מתאימים = נזק.
ג. ייתכן וסליל הצתה (קויל) תקול ומצריך החלפה.
ד. תחליף מוסך.

 

פורסם

ראשית אין ממש מושג כזה צילינדר שרוף.

מציע שתגש עם הרכב למישהו שיש לך בו מידה של אמון ותנסה לבודד את הבעיה לפני שקופצים למסקנות.

בעייה בצילנדר כמו טבעות אטימה (שמן) שחוקות יכולות להרוס פלאג בדקות ספורות של עבודת המנוע (ויש עוד אפשרויות שונות ומשונות) אבל מדוע לקפוץ לתסריט הגרוע ביותר. אני מציע ש:

א. תתקין מצתים (פלגים)חדשים שתואמים לדרישת היצרן של הרכב שלך, תאפס את המחשב ותצא לנסיעת מבחן לראות אם הבעיה נפתרה ולא נדלקת שוב נורת מנוע.

ב. אם הבעיה חוזרת ניתן לפרק את הפלאגים ולראות באופן ויזואלי על הפלאג עצמו, אם ישנם שאריות שמן או פיח באופן מוגזם או שלחלופין נגרם נזק לאלקטרודה של הפלאג.

ג. כמו כן ניתן לבצע בדיקת קומפרסיה בכל צילנדר ועפ"י לדעת מה מצב טבעות האטימה ואטימת השסתומים ומשם להתקדם.

שחר

 

פורסם

תודה על כל המידע

זו טעות שלי מה שנשרף זה סליל הצתה

השאלה היא אם זה קרה פעמיים האם זה יכול להגרם מפלאגים לא מתאימים כיון שהבעיה החלה ממתי שהחלפתי את הפלאגים?

 

 

×
×
  • תוכן חדש...