Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, yulianx כתב:

משהו טוב עובר על אופל מבחינה עיצובית, הקורסה נראית מצוין, האסטרה בכלל וגם המוקה מפתיעה.

אופל בדרך כלל מייצרים רכבים שנראים לא רע-טוב מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני כשעה, רועי5 כתב:

לא חדש, הסיכוי שאתה תקנה אוטו שמגיע מהמדינה המשוקצת הזו שאוכלים בה בגטים, נמוך יותר מהסיכוי שחמינאי יחזור בתשובה ויחפש איפה מתגיירים בטהרן.

לא קשור לבגטים וחמינאי. אני נרתע מזה מסיבה אחרת.

אני לא הייתי עכשיו רכב חשמלי בכללי, כי עם הקצב שבו הם מתפתחים, זה כמו מחשבי PC לפני 20 שנה או סמארטפונים לפני 10 שנים. אתה קונה משהו, ותוך חצי שנה-שנה הוא כבר לא רלוונטי.

אותו דבר עם רכב חשמלי עכשיו. אני נרתע מזה, כי מחר ייצא הדבר החדש והמגניב הבא, ואני אשאר עם גרוטאה ששפכתי עליה מאות אלפי שקלים/עדיין חייב עליה מאות אלפי שקלים, וכבר שווה בקושי חצי מזה.

מצד שני גם רכב בנזין/דיזל/היברידי חדש לא הייתי קונה, כי זה כבר עכשיו לא רלוונטי.

ואם צריך רכב חדש, לדעתי מה שנשאר זה רק לקנות יפנית/קוריאנית משומשת פשוטה ואמינה עם מינימום שכלולים, מהסוג שמחזיק עד חצי מיליון בתחזוקה בסיסית, ולחכות עד שייסגרו על הטכנולוגיה המנצחת ותהיה האטה בהתפתחות.

ואם כבר בגטים, אני חושב שPSA עשו לאופל רק טוב. סוף סוף התחילו לבנות מכוניות שאנשים אשכרה רוצים לקנות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, AsElior כתב:

רכב שקולע לשוק הישראלי גם מבחינת מחיר וגם מבחינת עיצוב

אבל לא מבחינת הסמל\היצרן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 31 דקות, dorsht כתב:

אבל לא מבחינת הסמל\היצרן.

פעם אופל היו ברמה של VW/אודי. באמת, אופל אסקונה הייתה לא פחות איכותית מאודי 80, וקדט/אסטרה היו ברמה של גולף, אם לא יותר.

אבל מה לעשות שב15-20 שנה האחרונות אופל בנו מכוניות מתפרקות בחסות GM שראו בהם נטל וחיפשו רק איפה לחתוך פינות, והם הגיעו למה שהגיעו.

תגחך על הישראלי הפרימיטיבי והמקובע כמה שאתה רוצה, אבל אתה לא יכול ברגע אחד לתקן נזק של 15 שנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למעט ירידת ערך אולי, השוק לדעתי מפסיד, לפחות בגיזרת הסופר מיני רכב מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לובינסקי עשו עבודה מאוד יפה עם פיג'ו בשנים האחרונות, ונראה שגם סיטרואן על מסלול דומה והתדמית של המותג משתפרת.

אני מניח שגם עם אופל נעשים מאמצים דומים, במקביל לשדרוג ליין הדגמים ותמחור אגרסיבי, אני מניח שהשינוי בקרב דעת הקהל גם יגיע מתישהו.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Mike808 כתב:

לובינסקי עשו עבודה מאוד יפה עם פיג'ו בשנים האחרונות, ונראה שגם סיטרואן על מסלול דומה והתדמית של המותג משתפרת.

אני מניח שגם עם אופל נעשים מאמצים דומים, במקביל לשדרוג ליין הדגמים ותמחור אגרסיבי, אני מניח שהשינוי בקרב דעת הקהל גם יגיע מתישהו.

המצב כיום של פיגו בארץ זה למרות לובינסקי - שלא לקחו אחריות על מגוון בעיות ידועות.

ההצלחה של ה 3008 לא קשורה ללובינסקי.

לרכב הנ"ל יש ערך מוסף שגרמה לו להצלחה רבה.

לא ראיתי שסיטרואן מתרוממת.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 6 שעות, avi 1234 כתב:

המצב כיום של פיגו בארץ זה למרות לובינסקי - שלא לקחו אחריות על מגוון בעיות ידועות.

ההצלחה של ה 3008 לא קשורה ללובינסקי.

לרכב הנ"ל יש ערך מוסף שגרמה לו להצלחה רבה.

לא ראיתי שסיטרואן מתרוממת.

יבואן לא יכול לעשות דבר ללא הנחיה מפורשת ומדוייקת מהיצרן. 

ליצרן יש שיקולים משלו, שהשוק הישראלי הוא אחד הזניחים שבהם. 

המוקה מגניבה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 30.8.2021 בשעה 18:11, PriceDevil כתב:

בקרוב יגיע לישראל האופל מוקה בגירסתו החשמלית מצויד ביחידת הכח המוכרת של הקונצרן (136 כ"ס)

מצויד בסוללה בנפח 50kWh.

0-100: 8.5 שניות

טווח WLTP: כ-322 ק"מ

המחיר 142900 ש"ח 5000 ש"ח פחות מהקורסה!

והנה היא במלוא הדרה כפי שנצפתה בחניון של לובינסקי

image.png.064a5f7f99e3a9541569752386d6c8e7.png

למען הסדר הטוב: המוקה המצולמת איננה חשמלית. היא מרמת הגימור הגבוהה של גירסת הבנזין, מאובזרת באופן די דומה, ומתומחרת במחיר זהה לחשמלית.

• תוכן חדש...