Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, חפירה קטנה לפניכם...

בעבר פרסמתי את הפוסט הזה

עם כל הרצון הטוב והחפירה שם, בסופו של דבר לא החלפתי בלמים 😅 ועד היום לא הגעתי למסקנה.

בטיפול הקרוב אני בטוח שאני אצטרך להחליף בלמים(ספוילר, לא יודע אם קדמיים/אחוריים או שניהם), הבעיה היא שלמוסך שאני מתכנן לגשת אליו(מוסך ארז) אין שום דבר שקשור לTRW או Brembo שלפי הדיון ההוא הן החברות המומלצות ביותר לרכב.

אני כאן כדי להתייעץ איתכם.

דבר ראשון, איך אדע שלא דוחפים לי בלמים גרועים? או ליתר דיוק -  אילו יצרניות מומלצות(מבחינת מדינות דוגמת ספרד, יפן וכו')?

דבר שני, איך ניתן לבדוק שאכן הבלמים שיביאו לי חדשים ולא משומשים? יש דרך לוודא את זה?

דבר שלישי, במידה ומישהו כאן התנסה עם קניית בלמים עצמאית והגעה למוסך, ועוד יותר במידה ומישהו חווה את זה עם אותו הרכב כמו שלי, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות עצמאית צלחות ורפידות או להגיע למוסך ולסמוך על מה שישימו?

דבר אחרון, איך אני יכול לדעת מה אני צריך?

זאת אומרת, רפידות/צלחות או שניהם? והאם רק קדמיים/אחוריים או שניהם?

יש דרך באמת לבדוק את זה בלי לפרק גלגל או שהדרך היחידה היא פירוק הגלגל ובדיקת העובי?

או שפשוט אם אני חושב שאני צריך ואני אכן מתכנן לקנות עצמאית אז כבר לקנות גם רפידות וצלחות קדימה וגם אחורה ובמקסימום, אם לא צריך, להשאיר בארון?

יודע שחפרתי, יודע שאני שואל הרבה שאלות - אבל בסופו של דבר באמת שזה כי אני רוצה לצאת הכי מבסוט שאפשר מהטיפול הקרוב ולדעת שאני בראש שקט לתקופה.

הרכב עובר מדי פעם נסיעות ארוכות(מהצפון לאילת) וחשוב לי לדעת שאני בטוח בכביש.

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

אם אתה סומך על המוסכניק שלך, אני לא מבין מה כל הדיון.
למרות שהחוק עם הצרכן, שום מוסך לא רואה בעין יפה מציאות בה הלקוח מביא את החלקים ורוצה רק עבודה כי חלק בלתי מבוטל מהרווח של המוסך הוא בחלקים.
אם אתה רוצה לקנות חלפים כאוות נפשך וללמוד לטפל ברכב שלך בצורה עצמאית, תחפש בפייסבוק קבוצה בשם "תשאלו כנופצון".

פורסם
לפני 7 שעות, Trhtkf כתב:

לא סומך כי אין לי מוסך ש'התאהבתי' בו עדיין. 

לגבי חלקים מעצמי, דווקא כל מוסך שהתקשרתי הביא לי הצעת מחיר בלי להרים גבה על למה אני מביא חלפים לבד, אבל אני בעצמי עדיין לא נסגרתי על מוסך שכן יש מבחר עצום אבל באמת שקשה לדעת על מי אפשר לסמוך. 

בכל מקרה, מוסך זו לא השאלה כאן אלא יותר הבלמים 😅

פורסם
בתאריך 12.8.2021 בשעה 15:19, maor23 כתב:

קיבלתי הצעה על צלחות של פבי (חברה גרמנית) ורפידות של ברמבו.

יש למישהו ניסיון עם השניים במקרה?

חברות מוכרות ועם שם טוב, 

לך על זה.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...