Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לקיה פקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני מחפש רביעיות צמיגים לפקנטו 2018 מידה 185/55/15 קוד מהירות 82H במחיר סביר ועם נתונים טובים חסכוני בדלק ונסעה שקטה.

חפשתי בפורום לא מצאתי חוות דעת על המדיה הזו, אשמח אם תעזרו לי

תודה.

פורסם

ממה שאני מכיר, בפיקנטו צריך קוד עומס 86 ולא 82.

בהינתן שאני לא טועה (וכמדומני לא, כי יש לנו שתי פיקנטו כאלו במשפחה, מרמת גימור EX) אין הרבה אופציות.

זה או צמיגים סיניים לא מוכרים, או הפאלקן שליאב הציע (שלהבנתי אין במלאי כרגע במידה ועם קוד העומס הנדרש) ואם אתה רוצה משהו אחר זה המישלין Energy Saver GreenX או קונטיננטל קונטיאקו (אם אני לא טועה) 5.

יש לי ניסיון טוב עם הקונטיננטל על רכב אחר (סיאט ארונה) אך עם השאר לא.

היו לי פאלקן ZE914 שהיו בסדר גמור (על רנו קליאו III ובמידה די דומה לשלך, 185/60/15 או 185/65/15), ה-ZE310 אמורים להיות טובים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, liav12 כתב:

falken ze310 יכולים להיות אחלה.

זולים ובמידה שלך.

יש גם קונטיננטל energy saver, אבל אין לי התנסות איתם.

הפאלקין בחירה טוב ממה שהבנתי בחיפושים באינטרנט אבל מה שמצאתי היה עם קוד מהירות גבוה יותר ועומס יותר

לפני 15 דקות, dorsht כתב:

ממה שאני מכיר, בפיקנטו צריך קוד עומס 86 ולא 82.

בהינתן שאני לא טועה (וכמדומני לא, כי יש לנו שתי פיקנטו כאלו במשפחה, מרמת גימור EX) אין הרבה אופציות.

זה או צמיגים סיניים לא מוכרים, או הפאלקן שליאב הציע (שלהבנתי אין במלאי כרגע במידה ועם קוד העומס הנדרש) ואם אתה רוצה משהו אחר זה המישלין Energy Saver GreenX או קונטיננטל קונטיאקו (אם אני לא טועה) 5.

יש לי ניסיון טוב עם הקונטיננטל על רכב אחר (סיאט ארונה) אך עם השאר לא.

היו לי פאלקן ZE914 שהיו בסדר גמור (על רנו קליאו III ובמידה די דומה לשלך, 185/60/15 או 185/65/15), ה-ZE310 אמורים להיות טובים יותר.

זו היא בעיה רוב הצמיגים שמצאתי היו בקודי עומס ומהירות יותר ממה יש לאוטו, וגם את פאלקן היו בקודים שונים (גבוהים יותר), חוץ מישלין והקונטיננטל שהיו באותו קודים אבל יקרים יותר מדי, עד עכשיו לא מצאתי מקום שמוכר במחיר סביר (פחות מ 400 כולל התקנה)

השאלה היא אם זה משנה אם נגיד ללכת על קודי מהירות ועומס גבוהים יותר זה משנה או לא

פורסם
לפני 14 שעות, WA_SA123 כתב:

זו היא בעיה רוב הצמיגים שמצאתי היו בקודי עומס ומהירות יותר ממה יש לאוטו, וגם את פאלקן היו בקודים שונים (גבוהים יותר), חוץ מישלין והקונטיננטל שהיו באותו קודים אבל יקרים יותר מדי, עד עכשיו לא מצאתי מקום שמוכר במחיר סביר (פחות מ 400 כולל התקנה)

אני די בטוח שאתה טועה לגביי קוד העומס, קוד העומס בפיקנטו הוא 86 ולא 82. זה מאוד מגביל את כמות הצמיגים שאתה תוכל לקנות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

400 ש"ח לצמיג איכותי מחברה מוכרת זה מחיר סביר, זה רכיב שיהיה עם הרכב 3+- שנים זה זניח.

סתם להשוואה אני משלם על כל צמיג בין 700-900 ש"ח, זה כבר יקר.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 23 שעות, חולגי כתב:

עם קוד מהירות גבוה יותר אין בעייה (גם חוקית).

עם קוד עומס יותר גבוה נוחות הנסיעה יכולה להפגם.

כן זה מה אמרו לי, צריך קוד עומס שמתאים יותר לרכב, ככול קוד עומס יותר גבוה מתאים לרכב גדול יותר וכבד יותר

לפני 9 שעות, dorsht כתב:

אני די בטוח שאתה טועה לגביי קוד העומס, קוד העומס בפיקנטו הוא 86 ולא 82. זה מאוד מגביל את כמות הצמיגים שאתה תוכל לקנות.

82 זה מה שהיגיע עם הרכב מהחברה עם קוד מהירות H, נכון אין הרבה מבחר במספרים האלו 

לפני 7 שעות, liav12 כתב:

400 ש"ח לצמיג איכותי מחברה מוכרת זה מחיר סביר, זה רכיב שיהיה עם הרכב 3+- שנים זה זניח.

סתם להשוואה אני משלם על כל צמיג בין 700-900 ש"ח, זה כבר יקר.

נכון אבל מידה קטנה לא צריך לעלות 400 ש"ח, ברכב השני שיש לי 225 רוחב 18" מישלין פיילוט ספורט 600ש"ח וזה מחיר סביר,

פורסם (נערך)

אם מדובר במידות שאין להשיג אז כן המחירים לפעמים יקרים. ו 400 ש"ח לצמיג מצטער לומר זה לא נחשב יחסית יקר.

סיני יעלה לך סביבות ה 250+- ככל הנראה. לא הייתי שם.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 13 שעות, WA_SA123 כתב:

82 זה מה שהיגיע עם הרכב מהחברה עם קוד מהירות H, נכון אין הרבה מבחר במספרים האלו 

מעניין.

יש לנו שתי פיקנטו במשפחה, שתיהן עם צמיגי 86H ברישיון ושתיהן הגיעו ככה.

אגב, באחת מהן הוחלפו הצמיגים ממש לאחרונה, על מישלין Energy Saver GreenX שילמו 400₪ לצמיג. 

פורסם
בתאריך 12.8.2021 בשעה 10:06, liav12 כתב:

אם מדובר במידות שאין להשיג אז כן המחירים לפעמים יקרים. ו 400 ש"ח לצמיג מצטער לומר זה לא נחשב יחסית יקר.

סיני יעלה לך סביבות ה 250+- ככל הנראה. לא הייתי שם.

ביום חמישי הרכבתי רביעיה של מישלין Energy Saver GreenX  ב 350 ש"ח כולל התקנה עם תאריך 22/21 זה לא נחשב יחסית יקר, והסיני כן הולך ככה

בתאריך 12.8.2021 בשעה 10:58, dorsht כתב:

מעניין.

יש לנו שתי פיקנטו במשפחה, שתיהן עם צמיגי 86H ברישיון ושתיהן הגיעו ככה.

אגב, באחת מהן הוחלפו הצמיגים ממש לאחרונה, על מישלין Energy Saver GreenX שילמו 400₪ לצמיג. 

כו בדקתי במדביקה של לחץ האוויר והמידות היה כתוב 86H למידה שלי אבל 82H זה מה שהגיע עם הרכב וגם התקנתי מישלין שעלו לי 350 עם קוד 82H

בתאריך 12.8.2021 בשעה 12:00, GKME כתב:

יש בעיה עם זמינות של צמיגים טובים קטנים למרות שאני לא מבין למה, הרי יש הרבה רכבי מיני בכביש.

מעניין, לא נתקלתי במשהו כזה

לפני 18 שעות, פריג'י כתב:

יש גודייר אפיגריפ פרפורמנס במחיר 400 לצמיג לפני הנחה, באתר itire. כולל התקנה, קוד עומס 82, 

למי שיש מועדון הייטקזון מקבל 12% הנחה, זה דיי משמעותי.

סביר, כן אבל בסוף הלכתי על מישלין ויצא לי זול יותר

פורסם
לפני 14 שעות, WA_SA123 כתב:

כו בדקתי במדביקה של לחץ האוויר והמידות היה כתוב 86H למידה שלי אבל 82H זה מה שהגיע עם הרכב וגם התקנתי מישלין שעלו לי 350 עם קוד 82H

מה כתוב ברישיון?

• תוכן חדש...