Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג כזה דבר...וכמה בערך זה יעלה?

*אני וכמה חברים רוצים לארגן לחבר שלנו את זה לאוטו שלו...

פורסם

תשאל את כל המצחיקים ששמים את זה על הונדות ומיצובישי לנסר למיניהם :)

אגב הסנפיר הוא בעצם האנטנה .

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

תייצרו לו סנפיר מפימו, תצפו בפייבר-גלס, תעטפו בקרבון-פייבר, תצבעו עם יעקובי, תבריקו עם לכה לצפורניים של אמאל'ה, ותדביקו לו לגג עם מסטיק בזוקה משומש (או משומשת?!)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
למה אבל ? אבל למה ? אני מצטער אבל זאת שאלה מתבקשת . מה ייתן לכם שתשימו לו סנפיר על האוטו ?

הם יוכלו לצלול עם האוטו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הוא מאוד אוהב את זה...הוא מאוד רצה לקנות כזה אבל אין לו את הכסף עכשיו...

לא ביקשתי מאנשים ביקורת..ביקשתי רק לדעת איפה אפשר לקנות את זה..

פורסם

הממממ ניסית במוסך של ב.מ.וו? או בפירוקיה?

או לדפוק לשכן העשיר שלך את הסנפיר שלו (לא סתם זה לא יפה אל תעשה את זה)

GTA זה הכי אחי .

פורסם

יש בחנויות של איביזרים לרכב ובחנויות סטריאו, זו אנטנה ואם יש לך כבר אנטנה על הגג אז תוריד אותה ושים את הסנפיר, רק תיהיה בטוח שאתה אוטם אותו טוב שלא יכנסו מים דרכו.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

בקיצרר זה עולה כולה 50 שקל וגם זה בהיסחפות כנס לכל חנות "שיפור ערסמובילים" קנה לו אחד זה נידבק עם דבק דו צדדי וסע לשלום

ויש כאלה עם מנורה קטנה בפנים שכשהאוטו נוסע היא נידלקת ומהמהבת בצבעים של מנייק ויש גם ירוק וכחול.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...