Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לפני חודש,יד שנייה,80,000 במצב טוב.

אני לא יודע אם הרכב שורף דלק או שהבעיה היא במד הדלק עקב תופעה מוזרה: כשאני ממלא פול טנק אז מד הדלק לא מגיע עד לפס העליון אלא טיפה מתחת (אולי בעיה במצוף). ובנוסף גיליתי כי כשאני מתחיל נסיעה המחוג מצביע על נקודה מסויימת ואז עם המשך הנסיעה הוא עולה טיפה ואז שוב יורד אבל עדיין מעל הנקודה שהתחלתי איתה את הנסיעה.

ואז ביום למחרת המחוג יורד מתחת לנקודה שהתחלתי איתה נסיעה ביום לפני וחוזר חלילה.

הציעו לי ללכת למכון ספידומטרים שיבדקו את טנק הדלק ואת המצוף. אני מקווה שהבעיה היא לא שריפת דלק ושאני לא אבזבז כסף על בדיקה מיותרת במכון ספידומטרים.

מה דעתכם? מישהו נתקל בתופעה דומה?

תודה

פורסם

מתאורך אכן נראה כי יש בעית זיוף של מד הדלק ויתכן שמצוף הדלק לא תקין.

כפי שכתב קודמי, "המחוון ספידומטרים" מומלץ והם ברח' הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5507254

ובקש את פניאל או רפי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האם בסוזוקי בלנו צריך לפרק את טנק הדלק לגמרי כדי לבדוק זיוף במד הדלק?

האמת זה קצת מרתיע אותי שיפרקו את הטנק דלק , אין דרך אחרת לבדוק זאת מבלי לפרק את טנק הדלק? אולי איזו בדיקה חיצונית?

תודה

פורסם

בחייך

מי מתקן כאלו דברים? חבל על הכסף...(סע לאילת)

בקיצר למד את התנהגות המחוג וכך תדע מתי יש לתדלק...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...