Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי ב3 השנים האחרונות על שברולט סוניק RS, רכב מאובזר ברמה מאוד גבוהה, זריז מאוד יחסית לכל רכב אחר שהיה לי לפניו, אך התדירות שבה הייתי נפגש עם המוסך גרמה לי למכור.

אני מחפש רכב עם מנוע טורבו, גיר אוטומט, משמש לנסיעות יום יומיות קצרות [כ10 ק"מ לכיוון], חשוב שיהיה ברמת אמינות סבירה ושלא יגיע ערום, אני לא מצפה לרמת אבזור כמו בסוניק ומבין שהאמינות באה על חשבון האבזור במקרה הזה.

ראיתי את הפיג'ו 208 שמגיעה עם 1.2 טורבו החל מ 2015 אבל היא מעט מעל התקציב, יש הצעות נוספות?

פורסם

האמת שטורבו בתקציב הזה - רק הפיג'ו 208 או סיטרואן C4 1200 טורבו אם יהיה לך מזל. רק חשוב לרכוש אחת שמורה מומטופלת עם תיעוד טיפולים כי צריך שמן בתקן b712297 בלבד,

ולוודא שעבר ריקול טיימינג. הגיר שם הוא גיר יפאני של איסיין. 

אני מאמין שעם קצת סבלנות ומיקוח אתה תמצא בתקציב שלך. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם תיקח ידני תוכל ללכת על איביזה או פאביה, 1.2 טורבו

לא הייתי לוקח על האוטומט כי הגיר הוא DSG (רגיש ויקר) אבל אם לא אכפת לך תוכל לקחת אוטומט (אני לעצמי לא הייתי לוקח).

• אהבתי 2

משתדל לעזור

פורסם

האמת שמאז שהוצאתי רישיון פשוט לא נהגתי על ידני ומאז עבר המון זמן ואני כבר די רגיל לאוטומט אני חושב שמעבר לידני יכביד עליי,

ה208 עדיפה על קליאו?

פורסם

הגיר בקליאו עלול לדרוש החלפת קלאצ'ים או מוח גיר בכמה אלפים בתקופת האחזקה שלך.

המנוע ב208 עלול לדרוש החלפת רצועת טיימינג בכמה אלפים בתקופת האחזקה שלך.

אם תבדוק היסטוריה של רכב ספציפי - כדאי שזה יופיע שבוצע לאחרונה על ידי הבעלים הקודם.

208 עדיפה על קליאו בעיקר בנוחות נסיעה ומזגן.

הקליאו עדיפה על ה208 בעיקר בהתנהגות כביש אבזור, מיקום "נורמלי" לגלגל ההגה.

שניהם רכבים טובים.

אישית, 208, אחרי החלפת טיימינג כנראה תיהיה עדיפה כי גיר רובוטי זה משהו שאישית, אני מעדיף להמנע ממנו. של כל יצרן אגב לא רק רנו.

פורסם

יש גם סיאט איביזה, זריזה מאוד, אך גם הוא בעלת גיר רובוטי.

לדעתי לאיביזה יש את המושבים התומכים יותר מאשר בקליאו/208.

לקליאו יש תלונות לגבי מח גיר ומנוע שאוכל שמן, מנגד, לחלק התחילה צריכת שמן לאחר החלפת טיימינג ב208.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זריזה ללא טורבו יכולה להיות מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 17 שעות, 1.8TT כתב:

ושיתהן בערך האופציות היחידות שלי בהתאם לדרישות נכון?

אם אתה רוצה טורבו - פאביה, פולו, איביזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 23 שעות, yulianx כתב:

זריזה ללא טורבו יכולה להיות מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק.

זריזה ברמה של הקליאו וה208 או שהחוסר בטורבו יורגש?

פורסם

פחות זריזה.

• תוכן חדש...