Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי i35 2012
נקי  ללא תאונות (אומר שקימטו לו את הדלת והוא לקח ותיקון וצביעה) וזה מה שמצויין ב5600 שח בדוח

העניין הוא שהדוח מראה שהרכב היה מבטוח רק  מתחילת שנת 2015 , והאוטו שנת 2012.. כלומר חסרות לי 3 שנים
- האוטו נקנה מליסינג פרטי -(שלו)

-יש איזה קטע שחברות ליסינג לא עושות ביטוח?
מה לעשות עם הנתון הזה?
מרגיש לי שאני לוקח סיכון אם אחליט לקנות את האוטו כש3 השנים הראשונות שלו לא מצויינות

Screen Shot 2021-06-14 at 16.59.53.png

פורסם

ליסינג פרטי - בקש לראות אסמכתא שזה ליסינג לחסרה.

ואכן חברות הליסינג "מבטחות את עצמן" - מרביתן רוכשות ביטוח חובה בלבד, ואת נזקי הרכוש משלמות מכיסן. בהתאם, את שנות הליסינג לא תראה בדוח המסלקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• ספונסר פורום
פורסם

ברור -
רוב חברות הליסינג לא מבטחות מקיף את צי הרכב שלהן.

זהו "חור שחור" שאי אפשר להתעלם ממנו .
בדיקה במכון טוב תוכל להשלים לך מעט מן המידע החסר, ולפחות על פניו אמורה לגלות תאונת שילדה, באם היתה.

כתבתי על כל נושא הרכישה מליסינג בפוסט הבא, לכל המעוניין.
https://www.facebook.com/101690991711940/posts/149852573562448/

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 41 דקות, Yuri Abaev כתב:

לחסרה?

אז אין לי דרך לדעת מה עבר על האוטו בזמן הליסינג?

לחברה. בעיית ההקלדה הכרונית שלי. מתקשר לשרשור הרדיו, הטכנולוגיה והזקנים. וכפי שנאמר - תקופת ליסינג היא חור שחור מבחינה ביטוחית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...