Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצפה להתקפתך עלי ניצן!

אהלן,

התקפה?,חלילה-אני מאד מכבד את דעותיך למרות שעל חלק מהן אני חולק.

אין צורך בשכפ"ץ,אפשר להירגע!

איך אמר ידידנו פולי:"אתה צודק וגם אתה צודק-שניכם צודקים"

ולעניננו:

א.הירידה היא לא עד 5 אחוז אלא עד 5 מעלות

ב.בקשר לנזילות והזעות=יש משהו בדבריך,אני מסכים שבמידה ויעבור לסינטטי הוא יכול להתקל בנזילות והזעות אך הפתרון הוא קל ולא יקר החלפת אטם או מחזיר כזה או אחר.

ג.אני מניח שטיפול במערכת הקירור תספק וזה יהיה בחזקת "דיינו".-סוג השמן רק יכול לשפר במעט את המצב או להרע אותו במעט, אך הוא לא המשפיע העיקרי על טמפרטורת העבודה.

ד.כיוון שהתיחסת לנושא השמן,לא התאפקתי והייתי חייב להתיחס לנושא(ולהעמיד אותך על טעותך).

ה.הרכב שלי עקף את ה 200000 ק"מ והשיפור בכל הפרמטרים(טמפרטורה,שקט,ניקיון ,סחיבה מצוינת חוסר בסימני עשן,בית אלמנט נקי לחלוטין ליד הנשם ובכלל)-כל אלה שווים את הצריכה הנוספת(עליה של עד 50 אחוז ביחס למינרלי-עד היום רכבי צרך כ 1.8 ליטר מאז הטיפול (עבר8000 ק"מ ו 5 חודשים) בעיקר עקב הזעות מנשם הקראנק(שהוחלף בנתיים) וממכסה המילוי (אורך חייו כ 4-6 חודשים לערך ולאחר מכן מתחיל לנזול בטירוף-כשהאטם מתייבש).

שיהיה לך חג שמח

ניצן

פורסם
שלום.

לך תעשה ניקוי ראדיאטור יותר זול מפקונג ראש או מנוע.

בברכה בני ל.

שלום,

לא השתכנעתי שיש סתימה ברדיאטור, אבל אני מבין שאין ברירה ומדובר בניסוי ותהיה (שיטה שאיני אוהב).

אעשה ניקוי רדיאטור (במכון) ואעדכן את כולם בתוצאה.

תודה לכולם

דניאל

פורסם

אתה לא צריך להשתכנע, אבל אם הטרמוסטט שלך תקין ומשאבת המים גם כן, סימן שהקירור שלך (רדיאטור) לא יעיל (מלוכלך/סתום).

מה עושים ? פשוט -> בתור התחלה מבצעים ניקוי רדיאטור.... "על הדרך" אני ממליץ גם על בדיקת תערובת במכון לכיוון וניקוי קרבורטורים ! חלק מתפקיד התערובת הוא גם לקרר את תא השריפה והמנוע - ותערובת עניה בהחלט יכולה לגרום להתחממות מנוע ו/או צילצולים תחת עומס.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אהלן,

אין צורך בשכפ"ץ,אפשר להירגע! עכשוו אני רגוע!

איך אמר ידידנו פולי:"אתה צודק וגם אתה צודק-שניכם צודקים" אכן כן!

ולעניננו:

א.הירידה היא לא עד 5 אחוז אלא עד 5 מעלות !
הטעות היא שלי!

ולגבי שיקולייך האישים קטונתי להתערב, ואם רוב הנהגים בעלי הרכב , יטפלו בקנאות ברכבם כמוך , המוסכים יפשטו את הרגל מחוסר עבודה!

לא יהיה מי "שידחוף להם את האלמנט"(מערכון המוסך של הגשש) !

בברכת חג שמח

ידידך

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אתה לא צריך להשתכנע, אבל אם הטרמוסטט שלך תקין ומשאבת המים גם כן, סימן שהקירור שלך (רדיאטור) לא יעיל (מלוכלך/סתום).

מה עושים ? פשוט -> בתור התחלה מבצעים ניקוי רדיאטור.... "על הדרך" אני ממליץ גם על בדיקת תערובת במכון לכיוון וניקוי קרבורטורים ! חלק מתפקיד התערובת הוא גם לקרר את תא השריפה והמנוע - ותערובת עניה בהחלט יכולה לגרום להתחממות מנוע ו/או צילצולים תחת עומס.

איציק

שלום,

זה העניין שאני לא בטוח שמשאבת מים עושה את העבודה שלו, יש דרך לבדוק?

דרך הגב, תערובת נבדקה במכון (תקין).

בתודה

דניאל

פורסם

QUOTE=daniel_n]שלום,

זה העניין שאני לא בטוח שמשאבת מים עושה את העבודה שלו, יש דרך לבדוק?

דרך אגב תערובת נבדקה במכון (תקין).

בתודה

דניאל יש פתגם שאומר שאם שלושה אנשים אומרים לך שאתה משוגע, כנראה שכך הדבר!

אם מעל שלושה אנשים אמרו לך שבעייתך ברדיאטור, אז למה אתה מחפש את המטבע שנפל לך בחושך,באור?!

בדיקת משאבת מים היא פשוטה מאד: פתח מכסה רדיאטור לאחר שהתרמוסטט נפתח, והעלה את הסלד במקצת, סחרור מים בתוך הרדיאטור תוך תתנועת המים כלפ מטה, יוכיחלך שהמשאבה תקינה!

אך לך כבר ונקה /החלף כבר רדיאטור!!

והשאר בצמיגות שמן של 15/40!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום לכולם,

נחשו איזה אוטו כבר לא מתחמם? צדקתם! הגאלאנט שלי!!!

כמו שאמרתם הרדיאטור היה סתום, אחרי החלפה הכל בסדר.

1250 ש"ח (רדיאטור חדש + פירוק/הרכבה + נוזל)

תודה לכולם

דניאל

פורסם
שלום לכולם,

נחשו איזה אוטו כבר לא מתחמם? צדקתם! הגאלאנט שלי!!!

כמו שאמרתם הרדיאטור היה סתום, אחרי החלפה הכל בסדר.

1250 ש"ח (רדיאטור חדש + פירוק/הרכבה + נוזל)

תודה לכולם

דניאל

עכשיו אתה מה זה תהנה...לקראת הקיץ, אוטו חף מבעיות התחממות...תענוג...(מנסיון)

זה ישכיח לך את ה 1250 די מהר.

ניצן

• תוכן חדש...