Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אפילו אני שחי מתחת לסלע מהבחינה הזאת שומע את השם שלה מהבוקר עד הערב בגלל הגירושים שלה מה שמו הזה יהודה.  

חזה - אין

תחת - אין

רגליים מפותחות - אין 

גוף של ילד בן 10 

בסדר פנים יפות וגנטיקה טובה בשיער. אוקי. 

הסטנדרטים ליופי נשי עד כדי כך נמוכים בימינו שאחת כזאת הופכת לאיזה דוגמנית סלב? 

איפה הדוגמניות של שנות ה-80 ואיפה זאת. יום ולילה.  

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אין לי מושג מיהי הגברת המדוברת, לא כל שכן איך היא נראית.

אבל:

1. על טעם וריח אין להתווכח.

2. יש תעשיות עם סטנדרטים מסויימים, כאדם מן השורה אינך מחוייב להם. הסטנדרטים האלה משתנים עם השנים, אידיאל היופי של 2021 שונה בתכלית מזה של 2001 ובודאי מזה שקודם לכן. ויש גם ניסיונות לשבור את הקיים - ראה הפרסומת של H&M.

3. מבחינתי יופי זה לא משהו שניתן למדידה, אלא איזה משהו כולל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אני כבר מקטר על סטנדרטים של יופי נכנסתי ל-ASOS בחיפוש אחר כמה חולצות. 

מה זה הדוגמנים השחיפים המכוערים האלה? הם לא שמעו על חדר כושר? מה זה כאן? צילומי אנורקסיה ממחלקה שמטפלת בהפרעות אכילה? לכו תאכלו סטייק ועשו סקווטים. 

פורסם (נערך)

מה הסטנדרטים הנמוכים?

היא מפורסמת(או אמורה להיות כי גם לי אין מושג מי זו) אז מבלבלים עליה את המוח.

יש איזה מבחן קבלה של סלבס לפי גודל הציצים?

בלי קשר לזה שאני חושב שהיא נראית טוב(אבל אולי זה כי אני יותר קרוב לגיל 10 מאשר ל40).

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 23 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

ככה נראית דוגמנית! (צילום: מוטי לבטון)

דווקא נראית אחלה 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש לה תחת להלן הוכחה

spacer.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 23 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

דוגמן ודוגמנית של שנות ה-80

אתה לא יכול להתלונן על זה שהיא שחיפית ואז להביא את קייט מוס כדוגמא. הנה כמה דוגמניות מהדור שלי שעושות יותר חסד לטענה שלך:

image.png.2bb0c674fce83fcab2142ece552969f7.png

image.png.fd4f2f6a08b24c97c6829eb9fdad64b4.png

אבל בלי שום קשר, את מי היא מעניינת באמת? 

ובנוגע לסטנדרטים של יופי, זה תמיד מושג אמורפי שמתאים למה שהמפרסם רוצה למכור באותו רגע.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

אתה לא יכול להתלונן על זה שהיא שחיפית ואז להביא את קייט מוס כדוגמא. הנה כמה דוגמניות מהדור שלי שעושות יותר חסד לטענה שלך:

התכוונתי למארק וולברג כדוגמא ליופי גברי של שנות ה-80. (כתבתי על הדוגמנים השחיפים של ASOS) 

אבל כן, הדוגמאות שלך ממש טובות. 

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
  • רעיון טוב! 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...