Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת SUV 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש לקנות SUV של 7 מקומות.

זוג + 3 ילדים בגילאים של 6 10 ו12

מעדיף אוטו חדש (או 0 קילומטר) אבל אפשר עד 3 שנים.

בגדול הרכב ישמש לנסיעות בעיר עבור המשפחה תוך אפשרות להסיע עוד אדם או שניים במקרה הצורך מדי פעם. בנוסף לאחרונה הגברנו את תדירות טיולי הקמפניג שלנו כאשר פעם בכמה שבועות אנחנו שמחים לצאת לצאת לקמפינג פשוט ללא צורך ביכולות שטח מיוחדות.

מחפש באזור של עד 200 אלף והתמקדתי בניסאן אקסטרייל, מיצובישי אאוטלנדר, סקודה קודיאק ופגו 5008.

הילדים נורא התלהבו מהמרווח פנים בפג'ו והמהעובדה ששורת המושבים השנייה מכילה שלוש מושבים נפרדים, ופחות התלהבו מהמכוניות האחרות עקב כך.

רציתי לשמוע קצת דעות על הנושא וכמו כן הייתי שמח לשמוע על האמינות של הסקודה וה5008 והאם עלויות הטיפול בהם אכן גבוהות מאשר של הניסאן / אאוטלנדר

תודה מראש

לירון

פורסם

אני גר במקום בו יש הרבה משפחות שיש להן יותר משלושה ילדים.

נראה שהיקר ביותר לאחזקה הוא דווקא הניסאן, צריכת הדלק של גירסת הדיזל לא מלהיבה, ואני מכיר כמה אנשים עם צרות בטורבו שעלו הרבה כסף לתקן, למרות שהבעיות קרו צמוד לסיום האחריות.

ל-5008 יחידות כוח שכבר הוכיחו את אמינותן ולדעתי זאת יכולה להיות אופציה טובה.

האאוטלנדר בסוף דרכו אבל עם מוניטין אמינות ושביעות רצון גבוהה, מכיר משפחות שעברו לדגמים אחרים בגלל הצפיפות היחסית במושב המרכזי, ובסופו של דבר חזרו למקור...

הקודיאק לא יהיה זול לאחזקה, בעיקר בגלל הצורך להחליף נוזל גיר כל 4 שנים / 60000 ק"מ, ובד"כ גם עליות הביטוח לא זולות צריך לבדוק.

הזול ביותר לאחזקה יהיה כנראה האאוטלנדר.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי היקר,

1. מה אתה מתרגש מעלות של שמן גיר אחת ל4 שנים?

2. לא ראיתי שביטוח קודיאק יקר יותר משאר המתחרים, אני משלם כ5000 שקל על ביטוח מקיף כולל חובה ללא דרישות מיגון כלל לקודיאק דיזל.

תביא סימוכין לעלות יקרה לאחזקה שלה😀

פורסם

@אליהו שבת אני נוסע בסקודה יטי דיזל עם גיר עם מצמדים רטובים כ-10 שנים וכמעט 300000 ק"מ כבר שילמתי 4 פעמים כמעט 2000 ש"ח בנוסף לטיפול הרגיל בכל פעם שהיה צורךלהחליף נוזל גיר, בנוסף לטיפול התקופתי שהוא טיפול גדול וגם הוא עולה כ-1500 ש"ח.

אני לא פוסל את הרכב בגלל זה, אבל דואג לידע שהאחזקה לא זולה.

אני שמח שאתה משלם סכום כזה לביטוח, יתכן שזה תלוי במיקום השונה בו אתה ואני גרים. עלויות ביטוח זה גם דבר שאפשר לבדוק לפני רכישה. יבדוק פות"ש ויחליט כראות עיניו.

אצלי אגב הסכימו לוותר על איתוראן פעיל רק אחרי 9 שנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מחשיב 500 שקל לשמן גיר  לשנה להגדרה אחזקה לא זולה. כמדומני שבאאוטלנדר צריך טיפול (שנוי במחלוקת) של תזמון שסתומים כל תקופה בעלות כלל לא מבוטלת לדוגמא.

בעניין הביטוח כבר רשמתי.

נ.ב. 

מגדל מתחת מחירון של 200K  לא דורשים מיגונים, זה נפלא, בטח שיש לרכב קייליס מלא.

פורסם

הי אליהו,

כמובן שאשמח לשמוע את דעתך ודעות של אחרים לנושא.

באופן כללי אשמח לעוד דעות / מידע

יש משהו ידוע לגבי עלויות האחזקה של הפג'ו? 

עוד מידע כללי על אמינות לגבי כלל הדגמים?

מידע על  איבוד ערך?

כל דבר שיהיה רלוונטי ויעזור להחליט?

בסוף זה יהיה רק כלים להחלטה טובה יותר

פורסם

ממליץ לך כשתגיע להתלבטות בין שניים סופיים, לעשות נסיעת מבחן בעירוני ובין עירוני. 

נהגתי יומיים על אאוטלנדר 2018 והיה לא מהנה בהאצות ונסיעה במהירות גבוהה. הרגיש שהרכב ממש מתאמץ. זה לפחות מה שאני חוויתי. 

• תוכן חדש...