Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב ספורט ידני - muscle car/הנעה קדמית סטייל קופרות , גולף gti וכו'.

הסתכלתי על קמרו,מוסטנג,גולף gti ,קופרה, סובארו sti 2019

לא יודע מה לבחור, ואיך לבחור. מחפש רכב שיהיה אמין, וגם בזה אני לא מבין כל-כך - איך לא ליפול על חתול בשק ביד 2 ובמקומןת למיניהם. קופרה הבנתי שאין ידניות, הסבה לידני יהרוס את הרכב? (חיפשתי לאון fr ידניות ראיתי שיש רק 1.4 ולא מעל והבנתי שעם ה1.4 אין מה לשחק כל-כך השיפורים וכו'). אשמח לייעוץ מפורט בדגש על כל הבחינות, רכב אמין שלא פוגש מוסך כל חודש והכי חשוב- שיהיה ספורטיבי וידני. 

תקציב- 140k-200k 

המון תודה!

פורסם

מה הצרכים שלך מהאוטו? דיילי דרייבר או רכב לסופשבוע. 

אם הרכב דיילי, כמה אתה נוסע ביום/שנה?

צריכת דלק חשובה?

גודל. שתהיה פרקטית ושימושית או קופה שתי דלתות?

מה חשוב לך ברכב, אבזור מסוים, מראה, צריכת דלק, בטיחות, נוחות וכו'...

פורסם

שלום 

גילוי נאות אני בעלים של הונדה fk8 .

תוכל למצוא כזאת 2019 , הרכב שלי 2018 עוד מעט שלוש שנים אין בעיות  . תוודא שהרכב מקורי ולא עבר שיפורים , תעשה נסיעת מבחן ותראה שהגיר עובד תקין ולא עבר התעללות .

אצלי החלפת השמן יוצאת כל 13000 קילומטר , בנוסף יש טיפול שנתי .

במסלול הרכב מתחמם אם נוהגים עם מזגן בימים חמים . הרפידות בלמים המקוריות נשחקות מהר על המסלול . 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, The Greek Freak כתב:

מה הצרכים שלך מהאוטו? דיילי דרייבר או רכב לסופשבוע. 

אם הרכב דיילי, כמה אתה נוסע ביום/שנה?

צריכת דלק חשובה?

גודל. שתהיה פרקטית ושימושית או קופה שתי דלתות?

מה חשוב לך ברכב, אבזור מסוים, מראה, צריכת דלק, בטיחות, נוחות וכו'...

שיהיה גם וגם, אני פחות אנהג בו לרוב בזמן שאקנה כי אניה אכסוק בלעבוד המון כדי לכסות הוצאות.. מה שחשוב לי בעיקר זה ביצועים , אבזור מסוים - שיהיה ספורטיבי מבפנים. מראה - יתרון גדול, בטיחות לא כל-כך חשוב לי.. בדיוק הבחור למטה רשם סיוויק טייפ ר אבל יש לי התלבטות גדולה בין גולף ר לסיוויק טייפ ר. חשוב לציין שאני אקנה את הרכב רק בעוד חודש חודשיים וראיתי פה גולף ר מדהימה אבל כנראה שבטי היא תמכר עד אז. 

לפני 35 דקות, הרקוליטו כתב:

שלום 

גילוי נאות אני בעלים של הונדה fk8 .

תוכל למצוא כזאת 2019 , הרכב שלי 2018 עוד מעט שלוש שנים אין בעיות  . תוודא שהרכב מקורי ולא עבר שיפורים , תעשה נסיעת מבחן ותראה שהגיר עובד תקין ולא עבר התעללות .

אצלי החלפת השמן יוצאת כל 13000 קילומטר , בנוסף יש טיפול שנתי .

במסלול הרכב מתחמם אם נוהגים עם מזגן בימים חמים . הרפידות בלמים המקוריות נשחקות מהר על המסלול . 

תודה על התגובה, לקחתי את זה כאופציה.

פורסם

הסיוויק לא רעה בכלל אבל אחרי הכל, היא הנעה קדמית.

וולוו s60 פולסטאר נכנסת לך בתקציב, היא לא ידנית אבל היא עדיין מהנה, היא אמינה יחסית למה שהיא וגם עלויות האחזקה סבירות. היא אחת מ1500 בעולם, נדירה מאוד ועדיין יש מספר יחידות למכירה בישראל.

מנוע 2 ליטר עם טורבו וסופרצ'רג'ר, כמעט 370 כ"ס שיורדים לכל הגלגלים. הרכב עצמו נראה רגיל לגמרי, 90 אחוז מהאנשים לא יבחינו שמדובר במשהו מיוחד, יש כאלה שאוהבים את זה וכאלה שפחות...

פורסם

אני מתנצל מראש אם התגובה שלי תשמע קצת מתנשאת אבל נראה לי שאתה צריך לחשוב קצת יותר טוב מה אתה מחפש ולעשות יותר שיעורי בית בתחום הזה לפני שאתה עושה את המהלך הזה 

כל הרכבים שציינת שונים מאוד אחד מהשני כמעט בכל פרמטר ולא מתאימים לכל אחד בגלל שלל סיבות בין אם זה הנעה קדמית / אחורית/ כפולה או  גודל , נוחות , ביצועים , רמות גימור ואיבזור או אפילו איכות החומרים והמראה  של סלון של הרכב 

לא כתבת מה זה ביצועים בשבילך , אתה מחפש כוח סוס ומהירות בקו ישר או רכב כיף בסיבובים 

אתה צריך מקום באוטו לעוד אנשים או מטען או לא ועוד כל מיני דברים כאלה 

אני אישית פחות מתחבר להנעה קדמית וזה יותר משנה לי מכוח סוס לדוגמה 

אני לא יודע כמה נסיון יש לך בנהיגה על רכבים חזקים או עם הנעה אחורית נניח דבר שיכול להביא לזה שאו שאתה לא תנצל אפילו חצי מהיכולת של הרכב שתקנה ואתה סתם תשלם הרבה כסף בקנייה ואחזקה שלו בזמן שתוכל להנות הרבה יותר ברכב אחר בפחות כסף או שפשוט תהיה סכנה לעצמך ולסובבים אותך 

יכול להיות שיונדאי קופה עם מנוע v6 , מונמכת או  סטוק עם גיר רגיל יכולה להתאים לך הרבה יותר ממכוניות יותר חדשות חזקות ויקרות , זה יכול להיות רכב מאוד מעניין ויפה אם משקיעים בו קצת אולי אפילו לעשות לו צנרת בשביל הסאונד 

סתם חומר למחשבה 

שוב אנחנו לא מכירים ואני מרשה לעצמי לכתוב ככה רק בגלל הדברים שכתבת ויכול להיות שאני לגמרי טועה אבל בדרך כלל מה שקורה זה שמי שמחפש רכב כמוך לפי נתונים יבשים וקוסמטיקה מוצא את עצמו מחליף רכב הרבה פעמים ומפסיד הרבה זמן וכסף ובעיקר לא מוצא את עצמו ולא נהנה מכל התהליך 

שלא תחשוב שאני בא להרפות את ידיך או לבאס אותך סתם , אני מאוד אוהב את התחום הזה ואני בעד שכמה שיותר אנשים יכנסו אליו אבל מומלץ לעשות את זה בצורה חכמה ובשלבים ובעיקר לקרוא וללמוד כמה שיותר ולהתנסות ולדבר עם כמה שיותר אנשים רכבים 

כתבת שאתה מתכנן לעבוד הרבה מאוד כדי לשלם על כל מיני הוצאות ושאתה רוצה רכב אמין , תבין שרכבים עם ביצועים גבוהים הם לרוב רכבים פחות אמינים או בעלי בלאי יותר גבוה גם בגלל ההתעללות שהם לרוב עוברים וגם בגלל שיש להם בלאי מואץ , זאת פיזיקה פשוטה שאתה צריך לשרוף יותר דלק כדי להאיץ ולהתאמץ יותר כדי לבלום או לפנות לכל זה יש מחיר ככה שהאחזקה יותר יקרה מעבר לזה לא כולם מטפלים ברכבים שלהם כמו שצריך כי זה יקר כמות ואיכות השמנים והנוזלים או רפידות בלמים ודיסקים מיוחדים כל זה עולה הרבה כסף ולמי שאין או לא רוצה מתחיל לחפף ואז מי שקונה כבר את הרכב ממש מקבל חתול בשק ככה שרכבים כמו שאתה ציינת ואמינות או עלויות אחזקה נמוכות זה לרוב לא משהו שהולך ביחד ואם יש לך גם ככה הרבה הוצאות זה משהו שכדאי לך לקחת בחשבון 

על מה אתה נוהג היום ? 

בגדול סובארו sti הוא רכב מדהים בעיני ומאוד מהנה לנהיגה ברוב הסגנונות  ועם הdccd שלו אתה תוכל להנות מכל העולמות של הנעה כפולה וגם הנעה אחורית ( לא כמו bmw אבל עדיין פשרה טובה )הדורות האחרונים יחסית נוחים גם כרכב יום יומי , היא נחשבת די בטיחותית ובמידה וטיפלו בה נכון היא גם יכולה להיות די אמינה אבל יהיו כאלה שיסתכלו עליה מלמעלה בזלזול אם הם חושבים שאתה חייב רכב גרמני או אמריקאי עם 6-8 צילינדרים ו 400+ כוח סוס כדי להנות 

אישית אני הייתי קונה או סובארו או כל סדרה של  bmw שמתאימה לך ( במראה וגם בסגנון ) עם קיט m מקורי מהיצרן עם  כל מנוע ( כמובן שאם יש מספיק כסף עדיף את היותר חזקות ) בכל סדרה שיש bmw  יותר ספורטיבית ומהנה מכל המתחרות שלה בכל הקטגוריות רק צריך לקחת בחשבון עליות אחזקה גבוהות ובלאי מואץ 

תחשוב טוב לפני שאתה עושה מהלך ושיהיה לך בהצלחה 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...