Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, omricn כתב:

על האש בדירה זה סבבה לגמרי

בכל אופן, לא רואה בעיה להגיע לעל האש אצל חבר שחוגג יום הולדת כל עוד הוא מתאם את זה שבועיים מראש והמרחק הוא 30 דקות נסיעה +\- .

על האש בדירה זה סבבה לגמרי

בכל אופן, לא רואה בעיה להגיע לעל האש אצל חבר בכל יום מימות השנה כל עוד הוא מתאם את זה יומיים מראש והמרחק הוא 30 דקות נסיעה +\- .

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, David32 כתב:

אני דווקא מאוד מבין את פות"ש      [ח"ח עצום לפבל על האופציה לפתוח משתמש כזה. זה אחלה. פבל יצא לך טוב!]

כול הילדות היה לזה הייפ מטורף, ואז בשנים הצעירות זה היה אירוע לשתות הרבה עם החברה, ואז זה ניהיה מעמסה כזאת.

ובמקום לוותר על זה, כמו שחלקכם מספרים, פות"ש החליט לארגן בעצמו משהו קטן בשבילו, שיזכיר לו, שיהיה מיוחד, אבל כול השאר מתנהגים לזה כמעמסה ולעצמם הם לא יעשו דבר כזה.

גם אני ביום הולדתי האחרון חשבתי על זה, אף פעם לא אהבתי לחגוג, אבל זה קצת עצוב לא לחגוג בכלל לא? 

כאילו ברור שזה בתכלס סתם עוד יום. ועדיין.

מילה במילה !! כל הילדות עשו לנו מזה דבר עצום עצום וגם בזמן הנעורים עם כל החברים ובצבא זה היה מיוחד וסיבה למסיבה

ועכשיו זה  נהייה  מעמסה בשביל המשפחה ולחברים שלך תמו הימים שליומהולדת שלך הייתה משמעות עכשיו תגיד תודה ששמתי לך ברכה בוואטסאפ ימפונק

עריכה אחרונה על ידי CFAnon

משתמש זה הינו משתמש אנונימי שנוצר כדי לאפשר לחברי פורום לשאול שאלות מבלי לחשוף את זהותם. על מנת לקבל גישה למשתמש יש לשלוח הודעה פרטית למשתמש @פבל. עם סיום הדיון, יש להודיע לאותו @פבל ולהגיד לו שיחזיר את המשתמש לארון של עמוס. אם עבר יותר משבוע מאז ההודעה האחרונה, המשתמש יוחזר לארון עצמונית.

פורסם

לדעתי, ככל שמתבגרים, היום הזה מאבד משמעות , הצורך של לקבל תשומת לב יורדת, ככה זה לפחות במעגלים שלי, בטח ובטח אם אתה בעל משפחה וילדים.

אם זה עדיין נושא שקרוב לליבך וחשוב לך, תמצא את האנשים הקרובים ביותר אלייך ותחגוג רק איתם.

פורסם

מצד אחד, לחגוג יום הולדת זה לילדות בנות 6 עם מתנפחים ועוגה.

בגיל בוגר באמת אין סיבה.

מצד שני, כשבוגרים אין לכולם כ"כ הרבה זמן פנוי ולכן יום הולדת זה התירוץ האולטימטיבי ל"תשמעי מאמי, יום רביעי יש למשה יום הולדת, אין ברירה, חבר טוב, חייב ללכת" ואז לפגוש כמה חברים עם בירה ביד מסביב למנגל. 

עכשיו, אם לחברים שלך מפגש עם בירה מסביב למנגל זו מעמסה ונטל (ולא משנה מה סיבת ההתכנסות) אז אולי תחליף חברים.

פורסם

פייסבוק וצאפ, ושות' יוצרים אשליה מדומה של חברות שזה בעצם

תחליף של פעם, אבל דימיוני, וירטואלי, כמו לראות תמונה של מנת גורמה

שכמובן לא תשביע אותך.

כוונתי שהאילוזיה הזו יוצרת תחושה של חברים, משפחה אבל בתאכלס בולשיט.

יש לי דודה מסויימת שמברכת אותי בוצאפ כל יום הולדת ומתעלמת לחלוטין ממני ומשפחתי

בשאר השנה בחרתי לא להגיב לה בכלל.

יום הולדת חוגגים עם האשה והילדים לא צריך יותר, זה הכי אינטימי ונעים. אני גם לא מעוניין שיזמינו

אותי כי זה סתם מביך.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 41 דקות, CFAnon כתב:

מילה במילה !! כל הילדות עשו לנו מזה דבר עצום עצום וגם בזמן הנעורים עם כל החברים ובצבא זה היה מיוחד וסיבה למסיבה

זאת הבעיה, זה עניין של חינוך והרגלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

זאת הבעיה, זה עניין של חינוך והרגלים.

לילד שלך אתה לא חוגג יומולדת הא? גם לא תחגוג מתוך עיקרון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש פטור מטסט עד גיל 3, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, yossy כתב:

פייסבוק וצאפ, ושות' יוצרים אשליה מדומה של חברות שזה בעצם

תחליף של פעם, אבל דימיוני, וירטואלי, כמו לראות תמונה של מנת גורמה

שכמובן לא תשביע אותך.

כוונתי שהאילוזיה הזו יוצרת תחושה של חברים, משפחה אבל בתאכלס בולשיט.

יש לי דודה מסויימת שמברכת אותי בוצאפ כל יום הולדת ומתעלמת לחלוטין ממני ומשפחתי

בשאר השנה בחרתי לא להגיב לה בכלל.

יום הולדת חוגגים עם האשה והילדים לא צריך יותר, זה הכי אינטימי ונעים. אני גם לא מעוניין שיזמינו

אותי כי זה סתם מביך.

אתה צודק אבל למה הם שולחים לך מזל טוב שכל השנה לא מדברים איתך אני לא מצליח להבין את הזיוף הזה

• רעיון טוב! 1

משתמש זה הינו משתמש אנונימי שנוצר כדי לאפשר לחברי פורום לשאול שאלות מבלי לחשוף את זהותם. על מנת לקבל גישה למשתמש יש לשלוח הודעה פרטית למשתמש @פבל. עם סיום הדיון, יש להודיע לאותו @פבל ולהגיד לו שיחזיר את המשתמש לארון של עמוס. אם עבר יותר משבוע מאז ההודעה האחרונה, המשתמש יוחזר לארון עצמונית.

פורסם (נערך)

לפני כשעה, אורח לרגע כתב:

מצד אחד, לחגוג יום הולדת זה לילדות בנות 6 עם מתנפחים ועוגה.

בגיל בוגר באמת אין סיבה.

לא  מסכים שיום הולדת זה רק לילדים, אתה מגזים.

כן, אין ספק  שיש לזה  הרבה יותר חשיבות  ומשמעות ככל שאתה צעיר יותר,  אבל מכאן ולהגיד שלאדם בוגר/ מבוגר אין  סיבה לחגוג, זה כבר מוגזם.

זכית לחיות עוד שנה, זה כבר סיבה מספיק טובה.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 45 דקות, David32 כתב:

לילד שלך אתה לא חוגג יומולדת הא? גם לא תחגוג מתוך עיקרון?

בטח חוגג אבל בלי ליצן צלם קונפטי חוטים בופה מאיציק הגדול וכספת לצ'קים ביציאה. 

אפשר לציין את המאורע בצורה נחמדה בלי להפוך את זה לסרט של מייקל ביי. עד גיל 13 בערך היינו חוגגים המשפחה בבית עם עוגה ומתנה. בגן וביסודי חוגגים את זה בכיתה עם כל החברים אז אין סיבה לעשות מסיבה ענקית ולהזמין את כולם כאילו זה סדרה על הפרברים של אמריקה. אחרי זה אתה כבר ילד גדול ומציינים את האירוע במזל טוב וארוחה במסעדה עם המשפחה הגרעינית. לא צריך מסיבות, מועדונים, וודקה רדבול וקריוקי עד אור הבוקר כי ההורים שלך עשו סקס לפני 9 חודשים מהיום.

נשבע לך שרק בצבא לראשונה ראיתי אנשים שחוגגים ימי הולדת במועדונים כאילו זה מסיבת ספרינג ברייק בקולג'. היה לי הלם תרבות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, CFAnon כתב:

אתה צודק אבל למה הם שולחים לך מזל טוב שכל השנה לא מדברים איתך אני לא מצליח להבין את הזיוף הזה

כי הפלטפורמה מזויפת.

הם שולחים רק בגלל שהפלטפורמה התריעה להם שלאיזה שהוא יצור ברשימת ה"חברים" יש יומולדת.

מה פלטפורמה? שורת קוד עשתה את זה...

אין פה שום דבר, רק תגובה אינסטינקטיבית לצפצוף / נקודה אדומה, כמו כלב/חתול/פרה.

אין לך מה להיעלב מזה, ואם הפלטפורמה מעצבנת אותך אתה מוזמן להתנתק ממנה. מעולם לא הייתי בה באמת ולא חסר לי דבר.

כנ"ל לגבי קבוצות בווצאפ. לא מעניין? צא.

לא מעניין אבל אתה מחויב להיות באיזו קבוצה מסיבה כלשהי? תבטל התראות.

רוצה לחגוג יומולדת? תחגוג איך שבא לך.

לא רוצה לחגוג? אל תחגוג. אתה לא מחויב לכלום, ואתה לא חייב כלום לאף אחד בנקודה הזאת, סתם המצאת לעצמך מחויבויות דימיוניות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, hans כתב:

כי הפלטפורמה מזויפת.

הם שולחים רק בגלל שהפלטפורמה התריעה להם שלאיזה שהוא יצור ברשימת ה"חברים" יש יומולדת.

מה פלטפורמה? שורת קוד עשתה את זה...

אין פה שום דבר, רק תגובה אינסטינקטיבית לצפצוף / נקודה אדומה, כמו כלב/חתול/פרה.

אין לך מה להיעלב מזה, ואם הפלטפורמה מעצבנת אותך אתה מוזמן להתנתק ממנה. מעולם לא הייתי בה באמת ולא חסר לי דבר.

כנ"ל לגבי קבוצות בווצאפ. לא מעניין? צא.

לא מעניין אבל אתה מחויב להיות באיזו קבוצה מסיבה כלשהי? תבטל התראות.

רוצה לחגוג יומולדת? תחגוג איך שבא לך.

לא רוצה לחגוג? אל תחגוג. אתה לא מחויב לכלום, ואתה לא חייב כלום לאף אחד בנקודה הזאת, סתם המצאת לעצמך מחויבויות דימיוניות.

אתה צודק אבל עדיין לא מבין מה יוצא להם מלשלוח לי מזל טוב בפייסבוק איך זה משרת אותם 

אתה אומר שהם פשוט עובדים על אוטומט? רוצים לייקים? ובוואטסאפ בקבוצות גם פשוט לא מבין 

אומר לי מזל טוב ונעלם לשנה שלמה אל תגיד וזהו מספיק עם הנימוס המזויף הזה

עריכה אחרונה על ידי CFAnon

פורסם

באמת לא מבין על מה הפליאה.

אנשי הפייסבוק מבלים שם ושולחים הודעת ברכה על אוטומט כי למישהו שלא דיברו איתו שנה יש יומהולדת, זה זמין, זה קליל, אז למה לא ?

הרי כל הפלטפורמות האלה הם מזויפות, אף אחד לא מצלם את החיים האמיתיים, כולם מצלמים ומעלים חוויות חוץ גופיות כדי שמי שמסתכל יקנא, אז אתה מצפה שההודעות יהיו אמיתיות ?

אם מישהו שם באמת רוצה להתעדכן או לשאול לשלומך, הוא לא יעשה את שם, הוא יתקשר אליך.

• מעניין 1
פורסם

כל אחד רואה את זה אחרת

מי שאוהב לחגוג ולארח מנצל כל הזדמנות וגם את היומולדת לחגוג עם האנשים הקרובים והפחות קרובים.

לא מבין מה זה שונה מכל חגיגה אחרת. אף אחד לא רואה בזה נטל, ההפך

• תוכן חדש...