Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קידוד שלט - i25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

היום קיבלתי שלט (מתאים בתדר) מעליאקספרס הצלחתי להעביר את הציפ של האימובילייזר והכל אבל לא הצלחתי לגרום לשלט לנעול ולפתוח את הרכב, מישהו יודע אולי איך לקודד?

- חנויות אביזרים רצו סכומים של בין 150-300 שקל רק על הקידוד.

- יש לי שלט אחר שעובד אם זה עוזר.

מצורפת תמונה ומצורף קישור יש בתיאור הוראות שלא בדיוק הבנתי (אני חושב שזה הוראות).

https://a.aliexpress.com/_vSDc9Z

תודה!

עריכה: הרכב הוא יונדאי i25 שנת 2015.

20210218_172605.jpg

עריכה אחרונה על ידי carlight
פורסם

הלוח חדש והצ'יפ מקורי.

פעם שכפלו לי שלט ע"י  הצמדה אחד לשני ולחיצות כלשהן, לא אפשרי? יש לי שלט שמקודד כבר.

גם אם זה במכשיר ייעודי המחירים האלה הגיוניים? זה מחיר ממש גבוה לדעתי.

פורסם

אם אפשר לקודד שלט אחד מהשני זה פאק מאוד רציני באמינות.

שכפול שלט דורש מכשיר מיוחד ובחלק מהרכבים אף חיבור מחשב לobd של הרכב.

150₪ זה סביר ביותר, 300 כבר מוגזם אלא אם הבנאדם מגיע עד אליך.

פורסם

ברכב הקודם קידדו לי בכמה שניות..

האם רק חנויות של אביזרי רכב מקודדים שלטים? או גם מנעולנים?

מישהו יודע במקרה האם בi25 שנת 15 יש פתיחה של הבגאז מהשלט? השלט המקודד שיש לי הוא לא מקורי ואין בו פתיחה לבגאז דבר שמאוד מפריע לי.

ב150 שקל הם מחברים מחשב או רק מכשיר?

תודה!

פורסם

הלכתי היום לכמה אנשים, כולם אומרים לא אפשרי כי השלט שיש לי זה שלט נוחות והשלט החדש זה "מקורי".

מלבד מישהו אחד שהצליח להעתיק את השלט העובד שיש לי לאחד משלו ואמר לי 350 שקל וגם אז זה רק שלט בלי כלום (שלט שלו).

למישהו יש רעיון?

פורסם

עכשיו שילמתי מעל 850 ש"ח על שלט/מפתח חכם שקודד דרך מחשב.  (לעומת 1400 ש"ח בחברה)

יש חליפי בהפרש לא גדול, לכן העדפתי מקורי. לא חושב שאפשר לקודד שלט נוחות לשלט מקורי שבא עם הרכב.

מה הבעיה לשלם 350 ש"ח על שלט? תמיד עדיף להיות עם שלט רזרבי. (זה אפילו חובה) 

פורסם

יש לי כרגע מפתח ושלט נפרדים אחד מהשני, כמעט וודאי שהנעילה מרכזית שלי היא בהתקנה מקומית.

קניתי שלט ומפתח (אולר) כמו "מקורי" של יונדאי בעל 2 תדרים ואני רוצה שהוא יפתח וינעל את האוטו, הייתי אצל 7 אנשים וכולם אומרים שלא אפשרי לעשות את זה בגלל שהנעילה מרכזית אצלי היא בהתקנה מקומית, מלבד מישהו אחד שהצליח להעתיק את השלט שלי אבל אמר לי שהוא יכול רק בשלט שלו..

אני מקווה שהייתי יותר מובן 😅

• תוכן חדש...