Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדפסת רשיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאבד לי רשיון הרכב

עכשיו אני צריך לעשות העברת בעלות עליו

כשעשיתי טסט שילמתי את האגרה דרך האתר והקובץ שקיבלתי עדיין נמצא אצלי

אני יכול להדפיס אותו ולהשתמש בו בתור רשיון בשביל ההעברת בעלות ?

(כתוב שם 'שולם' אבל לא מצוין אם עשיתי טסט)

ודרך אגב, צריך להדפיס דווקא בצבעוני ?

תודה מראש!

פורסם

עדיף שתכנס לאתר האישי הממשלתי ותדפיס רישיון רכב מעודכן עם התיעוד שעשית טסט. (לא עולה כסף)

לא חייב להיות צבעוני.

בדיעבד תוכללבוא גם עם הרישיון שבידך, כי ממילא הקונה יקבל רישיון מודפס במהדואר על שמו עם התוקף של הטסט כחלק מהתהליך של העברת הבעלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כי אף פעם לא תדע כמה קטן הראש של פקיד הדאר.

תכל'ס אתה לא צריך רישיון בכלל הוא קיים במחשב של הדאר, ואם צריך אותו אפשר להדפיס במקום תמורת עמלה קטנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
Just now, zvit כתב:

כי אף פעם לא תדע כמה קטן הראש של פקיד הדאר.

תכל'ס אתה לא צריך רישיון בכלל הוא קיים במחשב של הדאר, ואם צריך אותו אפשר להדפיס במקום תמורת עמלה קטנה.

אני עושה את ההעברת בעלות דרך מוסך, הוא אמר לי להביא ת.ז ורישיון רכב ולא דרך פקיד בבנק, זה משנה ?

פורסם

אם יש הסכמה משני הצדדים קונה/מוכר, הכי נוח לעשות דרך אתר https://www.gov.il/
המוכר נכנס ללשונית רכב מציין שהוא רוצה למכור וממלא ת"ז של הקונה, הקונה נכנס גם הוא לאתר הממשלתי ומקבל הודעה ש X רוצה למכור לו רכב, מאשר... ומכאן מתקדמים לפי ההוראות.
קלי קלות ומבלי צורך לקבוע תור לדואר ולהתחכך באנשים.

• תוכן חדש...