Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 11.2.2021 בשעה 10:27, מיץ פטל כתב:

מה הקריטריונים לקביעה שבוסטר הוא "מצויין"? ואם מדובר על ניסיון אישי ולא על מפרט - כמה זמן הוא אצלך?

הוא אצלי שנה. פלוס מינוס, הנעתי איתו מגוון רכבים. אחד מהם היה במצב שרכב אחר מחובר אליו (סופר מיני כלשהי) לא הצליחה להניע אותו. המנוע הגדול ביותר שהנעתי איתו היה 2 ליטר טורבו.

כל הזמן הזה המוצר שהה בתא המטען. לאחר ההנעה האחרונה היה בו קצת יותר מ 50 אחוז. 

אין לי שום מדד להשווה למוצרים אחרים כי אני משתמש רק בו. 

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

יש לי בוסטר של Anker, לא נמכר בארץ, קניתי באמזון ושלחתי עם חברה צד ג'

האמת שקניתי כבר 8 כאלה בערך למשפחה וחברים שרצו גם (תמונה מצורפת להוכחה..)

הכי ותיק מביניהם נמצא אצלי מאז מאי 2018, יושב בתא המטען קבוע וממשיך לעבוד ולשמור טעינה מעולה. 

הדגם הספציפי כבר לא נמכר לדעתי (powercore jump starter mini) אבל יש להם ליין חדש (עם roav אני חושב) ואם המחירים טובים שווה לנסות, יש להם מוצרים מעולים

לא היה לי NOCO אף פעם אבל אם המחירים של ANKER/ROAV מתקרבים לNOCO יכול להיות שהייתי קונה כבר NOCO.

anker.PNG

פורסם (נערך)

אחד הקריטריונים לבוסטר מצויין זה עמידה באמפראז'  שכתוב עליו. זה נכון כמעט לכל מצבר. כי זה מה שחשוב בהתנעה קרה.

יש לי את ה NOCO וגם בוסטר אחר. כתוב עליו 7000 ג'אול בגדול, גם כתוב 1000A אבל במבחני עומס הוא נותן רגעית 200 אמפר. ראו סרטון

מה הבעיה? 7000 ג'אול שקול יותר למכשיר שנותן 600 אמפר . יש לא מעט מטענים סינים שיודעים לתת 200A ללא בעיה ובלי להתלקח וגם מציינים מספר יותר קרוב למציאות.

במבחן אחר גם ניתן לראות שלמרות מחירו הגבוה המכשיר אינו מבריק.

מסכים שיש לו אריזה יפה וגם חוברת הוראות מפורטת יש אתר מתורגם לאנגלית וזה יתרון.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...