Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במשך היום אני מתרוצץ אצל לקוחות.

אשמח להמלצה או דיס-המלצה למסך נייד למחשב נייד.

משהו בסגנון הזה:

https://www.yahavpc.co.il/product/4709/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-asus-%D7%93%D7%92%D7%9D-mb16ac-15.6%22-full-hd-ips-60hz-type-c-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8

חשוב לי שיהיה איכותי מבחינת רזולוציה ויחסית, קל. המחשב הנוכחי שלי הוא עם מסך 13 וזה מספק אותי לגמרי.

תודה

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תודה רבה.
הנייד שלי הוא לנובו.
הבעיה היא שחייב בארץ ובארץ אני מוצא רק אסוס.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

התעניינתי בכזה לא מזמן, הוא בין המומלצים בפרמטרים האלה ("15.6, 1080p). 

הרבה ביקורות מציינות בהירות לא מספקת - אם אתה עובד הרבה בחוץ זה יכול להיות חסרון.

אגב - אם הרזולוציה שלך במחשב היא 1366x768 ואתה בסדר עם זה, יכול להיות שזה יספיק לך.

עריכה אחרונה על ידי Tal7
פורסם

הסתכלתי בקישור. זה מסך בטכנולוגית TN. מה המשמעות של זה לעבודה יומיומית במשרד?
אני בד"כ מגדיר את מסך הלפטופ על בהירות גבוהה.
השימוש העיקרי הוא pdf ואקסלים.

תודה.

פורסם

שני חסרונות עיקריים של פאנל TN הם צבעים מוצגים בו בצורה פחות טובה מVA/IPS (מהנסיון שלי לפחות), וזווית הצפיה קטנה שקטנה יותר מפאנל VA/IPS גם כן. 
אני חושב שהצבעים יהיו פחות קריטים, מה שכן - אם תשתמש במסך הנוסף כדי להראות מסמכים לאנשים אחרים בחדר, יכול להיות שזווית הצפייה הקטנה יחסית תהיה חסרון.

לשימוש של אקסלים ומסמכים, אני הייתי הולך על 15.6 עם פאנל IPS ו1920x1080. במיוחד אם המסך הראשי שלך הוא 13.3. 

אגב, אני יודע שאמרת לא מהארץ - רק משתף למקרה וזה כן נתון לשינוי, שמתי עין על מסך 15.6 מאלי אקספרס עם ביקורות מצויינות בפחות מחצי מחיר מהאסוס MB16AC.

פורסם

הבנתי.
עכשיו צריך לבדוק אם שווה את הפער של 450 שקל...

תודה רבה

• תוכן חדש...