Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות + משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו צריכים להגדיל לרכב 7 מקומות.

יש לנו היום קורולה 2013 צורה חדשה שקנינו מליסינג + משפחתומטית ליסינג מהעבודה.

בעקבות המעבר ל7 מקומות שוקלים לוותר על הליסינג.

זה ישאיר אותנו עם 7 מקומות אצל האישה - נסועה סביב 5k בשנה ורכב נוסף לנסיעות יומיומיות יחסית ארוכות (נדרש רכב נח, יכול להיות קטן אבל לא מידי) - 20-25k בשנה.

נניח שלאחר מכירת הקורולה נשארנו עם תקציב של 110k לשני הרכבים.

דרישות - 7 מקומות בטיחותי, מרווח, כמה שפחות התעסקות עם אחזקה, עדיף גם חסכוני בדלק אבל לא קריטי כי הנסועה יחסית נמוכה.

פחות בא לנו על וורסו (צפוף) / אאוטלנדר (לא אוהבים מיצובישי). ואין יותר מידי אפשרויות.

רכב נוסף - בטיחותי ונח. חסכוני בדלק וכמובן ללא עלויות אחזקה (ביטוחים/טיפולים/תיקונים). גולף מעניין אבל לא בטוח שמתאים. במיוחד בתקציב כזה.

אני יכול פשוט להשאיר את הקורולה, אבל מעוניין ברכב נח יותר. אני יכול גם ללכת על ה7 מקומות בליסינג אבל נראה לי שתוספת העלות כבר לא מצדיקה.

זהו. 

אשמח להמלצות (עדיף מנומקות מניסיון). תודה רבה!!

פורסם

מה התקציב לרכב 7 מקומות בלי שתמכרו קורולה? נראה לי הפסד כספי רציני למכור רכב שהוא כבר יד 2 אחרי ליסינג ( אפילו טויוטה ).
בשביל 5000 קילומטרים בשנה אפשר לקחת רכב יחסית גדול ולא חסכוני. למשל, קיה סורנטו בנזין.
אם רכב 7 מקומות חייב להשאר אצל אשתך ואי אפשר לנצל אותו לנסיעות ארוכות כל יום, ליסינג ממקום העבודה מיותר.
השאלה, עד כמה קורולה לא נוחה לך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

מה התקציב לרכב 7 מקומות בלי שתמכרו קורולה? נראה לי הפסד כספי רציני למכור רכב שהוא כבר יד 2 אחרי ליסינג ( אפילו טויוטה ).
בשביל 5000 קילומטרים בשנה אפשר לקחת רכב יחסית גדול ולא חסכוני. למשל, קיה סורנטו בנזין.
אם רכב 7 מקומות חייב להשאר אצל אשתך ואי אפשר לנצל אותו לנסיעות ארוכות כל יום, ליסינג ממקום העבודה מיותר.
השאלה, עד כמה קורולה לא נוחה לך.

הכל אפשרי.

בגדול כבר החלטתי שהקורולה לא נוחה  מספיק. לפחות לא לאורך זמן.

אני גם יכול לקחת רכב גדול בליסינג ולנסוע איתו לעבודה אבל יותר נח להשאיר את הגדול לאישה עם הילדים.
לשאלתך, 70,000 לגדול.

פורסם

אז יש לך תקציב לסורנטו בנזין 2012-2013.
בקשר לקורולה - רכבים עם מושבים נוחים כנראה יהיו עם מוניטין אמינות פחות טוב. רנו קליאו/ מגאן ( אפשר לשקול גם דיזל ), פיג'ו 208/2008/308 - יכולים למלא את התפקיד.
גם נוחות זה עניין סובייקטיבי ( אגב, אני גם חושב שקורולה לא נוחה ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה להחליף את הקורולה בוורסו (ממש לא צפוף ויהיה מאוד נוח לתמרונים בעיר/חניה) ולהישאר עם רכב הליסינג לשימוש שלך. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

זה גם מה שהייתי עושה ולוקח איזו רנו קליאו /פיג'ו 208 בליסינג.

פורסם

אני התרשמתי שהוורסו צפוף - אולי שלא בצדק, אבדוק בשנית.

יש באמת את האופציה לקחת רכב קטן בליסינג, אבל ברגע שמורידים את הנסיעות המשפחתיות זה כבר לא כל כל משתלם.

הסורנטו נראית באמת בחירה טובה. איך סנטה פה בהקשר זה? ומה לגבי טראוורס? אני חושב שוורסו ואאוטלנדר צפופות יותר - שוב, אולי שלא בצדק.

פורסם

כמה אנשים אתם?
ל 6 נוסעים אין בעיה להסתדר בטויוטה ורסו, כאשר יש ילדים לא גדולים ועגלת תינוק אחת. אפילו יהיה יותר שימושי מאשר באאוטלנדר בזכות 3 מושבים נפרדים בשורה השניה בטויוטה.
ל 7 יהיה באמת צפוף.
סנטה פה זה אח כמעט תאום של סורנטו. אפשר לחפש את שניהם באותה המידה ( גם המחירים די דומים ). בכמות הנסיעות שלכם דיזל לא משתלם.

פורסם

לפעמים יסעו ברכב 3 מבוגרים לא גדולים במיוחד ו 4 ילדים. בדרך כלל לא. רציתי גם תא מטען סביר.

מה לגבי קשקאי?

פורסם

7 נוסעים + בגאז' - זה כבר דורש רכב בגודל של קיה קרניבל או סאנגיונג רודיוס.
קשקאי? הכוונה לדגם +2?
זה כמו אאוטלנדר/ ורסו

פורסם

אתה מתכוון לאקסטרייל? 

הוא צפוף יותר מסנטה פה וסורנטו. די דומה לאאוטלנדר. 

אבל שווק בהתחלה רק עם מנוע דיזל ודי נדיר יחסית לאאוטלנדר הנפוץ. 

האם זוגתך לא יכולה להסתדר ביומיום עם רכב משפחתי רגיל (הקורולה) ואתה תיקח 7 מקומות בליסינג? 

ובמקרים מיוחדים, תתחלפו ברכבים. 

לא הייתי מוותר בכזאת קלות על הראש השקט של רכב ליסינג חדש ובטיחותי. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אכן התכוונתי לאקסטרייל.

לאור כל מה שנאמר פה - או שבאמת אקח את הליסינג הגדול ומידי פעם נחליף, או שאקח סורנטו ואשאיר את הקורולה.

נשמע כמו פשרות סבירות.

פורסם

מהטרוורס תרד - יקר מאוד בתחזוקה אמינות לא  מושלמת ודלק תצרוך בשפע.

רודיוס - ענק אבל אמין למדי אחזקה סבירה (גם בדלק מצב סביר).

קרניבל - שתיין גדול סה"כ מגלה אמינות טובה אבל גם כאן טיפולים יקרים יחסית.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום,

מאז פתיחת השרשור אני מתמקד בחיפוש סורנטו במצב טוב - לא פשוט.

לאחרונה נתקלתי בפורום בטענות על בעיה חבויה במנוע 2.4 בדגם הנל.

האם ההמלצה נשארת למרות התקלה המדוברת?

• תוכן חדש...