Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הליכון Xiaomi Kingsmith WalkingPad, מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמישהו פתח שרשור על ההליכון הנ״ל אך ללא תגובות.

אני מחפש לאמי הליכון לתקופה הנוכחית כאשר המטרה העיקרית היא הליכה במהירות של 5.5-6.5 קמ״ש ללא דרישה קריטית לשיפוע.

ראיתי את ההליכון הנ״ל ולאור הגודל שלו ויכולת הקיפול שלו הוא נראה כאופציה טובה.

האם מישהו רכש אותו ויכול להגיד האם הוא מרוצה/לא מרוצה? 

ֿבמידה ויש המלצה על הליכון אחר-מחפש הליכון עד סכום של 3,000 ש״ח שניתן לקיפול ועדיפות לכזה שיהיה מנימליסתי ככל הניתן.

תודה

Got To love It

פורסם

האמת היא שלפני כחודשיים, אחרי שהתייאשנו מחזרה לחדר הכושר, חיפשנו משהו דומה. בדקנו לא מעט דגמים (בעיקר מותג York וגנרי VO2). בסופו של דבר הגדלנו את התקציב ל-5000 ש"ח וקנינו York Record Pro. משמש את אשתי ואותי על בסיס יומיומי ואת הבן הבכור 3-4 פעמים בשבוע, והרושם הראשון הוא של מכשיר שעומד יפה במטלה (סד"ג של 100-120 ק"מ בשבוע).

התחושה שלנו היתה שהמכשיר היותר יקר יהיה גם יותר עמיד. האם זה נכון? ימים יגידו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה תוספת של 66% לתקציב המקסימלי, לא בא בחשבון כל כך. 

מבחינתה זה אמור להיות תחליף להליכות בחוץ בימים בהם לא ניתן לעשות זאת בחוץ ועל כן לא צריך משהו סופר מקצועי שידע לתמוך בריצות במהירות גבוהה או בשיפוע. 

המכשירים של יורק מוכרים אך הרבה יותר רובסטים וגדולים (גם כאשר מקופלים). 

Got To love It

פורסם (נערך)

תראה - גם אצלנו אותו סיפור: משך 15 שנה היינו פותחים את הבוקר בהולמס פלייס. ואז הגיעה הקורונה וגילינו את ההליכה בחוץ, אבל בינתיים סגרים וחורף ויש עם זה בעיה. אשתי פנסיונרית, והיא מתחרפנת אם היא לא צועדת שעה וחצי שעתיים, וגם אני לא מוותר על האימון אם כי יש לי פחות זמן לצורך זה. אז בהתחלה חשבנו גם אנחנו לקנות מכשיר יותר בסיסי, אבל אז הבנו כמה דברים: האחד הוא שהמכשיר הולך לעבוד 2-3 שעות ביום, שמתפנה לנו חדר בבית, ושבנוסף אלינו לפחות אחד הבנים ינצל אותו, אם כי לאימונים קצרים (ויותר אינטנסיביים) 3-4 פעמים בשבוע. בסופו של דבר אני הולך על המכשיר 30-60 דקות ביום, אשתי הולכת עליו 90-100 דקות ביום, היחיד שמפעיל אותו באופן קצת יותר אינטנסיבי הוא הבן שעושה עליו אימונים מחזוריים שכוללים קטעי ריצה קצרים.

בסופו של דבר בחרנו במכשיר יותר יקר כיוון שיש סיכוי שיחזיק מעמד יותר שנים ממכשיר זול, הוא לא תופס יותר מקום (או, לפחות, ההפרש קטן), ואולי החשוב ביותר - בגלל בולמי הזעזועים. אני ראיתי היטב את תנועת הבסיס של ההליכונים בהולמס פלייס תחת רגלי המתאמנים - אפילו נשים זעירות כמו אשתי - והבנתי כמה הדבר הזה חשוב, בעצם זה ההבדל בין כן או לא נזקים לגב ולרגליים. אז, בסופו של דבר, תוספת המחיר צפויה להיות תוספת בריאות, ובסופו של דבר, אם נניח שהמכשיר יחזיק 5 שנים, מדובר בתוספת של 40 ש"ח לחודש. כמי שנהג לשלם 600 ש"ח לחודש לחדר הכושר (לשני מנויים) זה כסף קטן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה שלכם יש חדר שאפשר לאחסן בו את ההליכון והוא אינו מפריע ״בנוף״ הבית. אצל אימי ההליכון מיועד להיות בסלון (הסלון והמטבח במפלס נפרד משאר הבית), ככה שבמקרה שלה כן יש חשיבות לגודל שלו במוצב מקופל.

מבין את עניין בולמי הזעזועים אך אני בטוח שזה משפיע משמעותית יותר כאשר רצים מאשר הולכים. בנוסף, במחשב מעמיקה גם שאנחנו הולכים/רצים בחוץ אין ברחוב בולמי זעזועים. האם בולמי הזעזועים בהליכונים זה לשכך את התנועה שתהיה זהה לבחוץ או מטרתם לשכך את התנועה מעבר?

Got To love It

פורסם

אין לי בשבילך תשובה מדעית, אבל לדעתי יש משמעות גם בהליכה. אל תשכח שהליכה בחוץ היא הרבה פעמים (אבל לא תמיד) על משטח יותר רך, וההולך מתאים את עצמו לשטח, בניגוד להליכה על הליכון שבה הקצב והשיפוע מוכתבים על ידי המכשיר.

כמובן שגם לנעליים תפקיד חשוב בשיכוך הזעזועים.

לגבי המקום - בדוק את המספרים באתרי השיווק, אני חושב שההבדלים די קטנים. בכל מקרה ההליכון יכער את הסלון.

לדעתי, אם אפשר, המתן עוד שבוע - שבועיים עד שהחנויות יפתחו וגש להתרשם אישית. זה כמו לבחור רכב, עד שהישבן לא מונח במושב אינך יודע האם הוא מתאים לך.

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

גילינו את ההליכה בחוץ, אבל בינתיים סגרים וחורף ויש עם זה בעיה

אני מופתע מזה.

מבחינת סגר מותר לעשות פעילות גופנית.

מבחינת חורף... אין מה להגיד.

אני לא רואה איך הליכה על הליכון מחליפה כדרך קבע הליכה בחוץ באוויר הפתוח, לטעמי גם לאוויר, ולעבודה שאתה נע במרחב, ולא סגור בחדר על מסילה נעה יש השפעה רבה על ההנאה וגם התועלת מההליכות.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

מבחינת סגר מותר לעשות פעילות גופנית

נכון.  אבל כשאתה גר על הכרמל, הליכה שם בשיפועים לא כיף גדול.  לעומת זאת ירידה לטיילת בחוף הים - ספור אחר לגמרי אבל זה אסור כרגע.

בנוסף, אם אתה הולך על הכרמל במסלול אופקי יחסית (יחסית, כן ?) זה אומר שאתה על ציר שדרותהנשיא/מוריה ונהנה ברוב שעות האור ובחלק מכובד משעות החושך לנשום את מפלטי המכוניות.  גם זה לא ממש כיף גדול.

פורסם

המסלול שלנו הוא בין חורב לטירת הכרמל. האזור של קניון חיפה - סמי עופר - טירת הכרמל כמעט שטוח, והרבה פחות צפוף מטיילת דדו, ובשעות שלנו גם לא סובל מתנועת רכבים מזהמים.

דרך אגב, לפעמים עןשים הקפות בין פרוייד, בי"ח כרמל וקריית ספר, זה יחסית - מאד יחסית - שטוח. מקריית ספר עד סטלה מאריס, איזור בו אינינו צועדים, מדובר במסלול גבעי מאד.

פורסם

אני היה זה שפתח את השרשור הקודם (לבסוף נרכש מכשיר יורק משומש עם שיפוע ב1200 ש"ח) מסקנותיי למרות שקיניתי אותו להפחתה במשקל גיליתי שהליכה רגילה בהליכון זה מ-ש-ע-מ-ם!!! 

אתה ממש סופר את השניות.

מה כן התחלתי לעשות אימונים מחזוריים של ריצה מנוחה וכ'ו זה מפרק את הגוף ותמיד אתה נמצא באתגר (יש הרבה רמות) ופה מתחיל הכיף. אימון של 25 דקות במאמץ לדעתי עדיף מהליכה סתמית של שעה. 

אבל כאן חשוב מאוד בולמ"ז שבדגם שלי או נשחקו או שמלכתצחילה לא היו משהו.

במבט לאחור להליכה רגילה השיאומי מספיק והותר +יתרון המקום שלו. לריצה במיוחד אם המתאמן שוקל קרוב ל100 צריך משהו עמיד יותר.

פורסם (נערך)

אצלי המכשיר מוצב מול טלויזיה שמשמשת אותי ואת האשה, הבן מעדיף את האייפד (יש מדפון ייעודי) ופודקאסטים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

ההליכון למטרת הליכה בלבד עד מהירות 6.5, לא מעבר. 

לרוב היא עושה הליכה בחוץ אבל בתקופה בה יורד גשם או קר מידי זה בלתי אפשרי ועל כן הרצון בהליכון. 

היא גרה במישור החוף ככה שאין שיפועים גם בהליכה רגילה בחוץ (שברור שהיא עדיפה תמיד). 

Got To love It

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי. קניתי מכשיר YORK יד שניה מאיזה סטודנט ב800 שקל אחרי התמקחות.

אחרי חודשיים של עבודה הסוליה / חגורה / רצועת הליכה התחילה להתפורר . הסוליה/ חגורה / רצועת הליכה עולה 400 שקל חדשה (השגתי בפחות) והתקנתי באופן עצמאי .

כבר שנה נהנה ממנו.

פורסם

יש לנו אותו כמה חודשים. אני ואשתי משתמשים בו להליכה ולריצה כמה פעמים בשבוע. סהכ עובד נחמד מאוד, קטן ונוח לאחסון.

אני משתמש בו גם תוך כדי עבודה מול/מתחת השולחן.

לדעתי עושה את העבודה סבבה לגמרי. לא מרגיש איזה שהוא חוסר לבולמי זעזועים בזמן הליכה/ריצה.

• תוכן חדש...