Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי לקבל קצת פרספקטיבה לגבי הציפיות של אנשים בנוגע לחווית הקנייה שלהם (ומכירה אם הם מוכרים)

לי אישית נורא חשוב שקיפות אמינות ושירותיות

לצערי הרבה חנויות ישראליות לא ניחנות במידות האלה, וזה קורה גם לפעמים עם מוכרים סיניים שחיים על מרווחים מאוד צרים

לעומת זאת, בעבודה מול חנויות אמריקאיות (לא רק אמזון) אפשר לראות תרבות לגמרי אחרת

שקיפות זה לעמוד בתנאי המשלוח שאתה מתחייב אליהם, כמו"כ אם רכשתי אצלך מוצר המוצר צריך להיות זמין לך לשליחה ולא שתשלח אותו אחרי חודש-חודש וחצי (אני לא מדבר על הזמנה מראש)

אמינות , פשוט מוכרים מסתירים מידע הרבה פעמים, או פשוט לא מבינים מה הם מוכרים ולכן יש פגם באמינות של החנות

שירות , לצערי שירות זה הנקודה הכי כואבת כי תקלות תמיד קורות ויקרו. הבעיה שהרבה פעמים המוכרים לא יודעים לקחת את האחריות וינסו להתמחק מכל צעד בכיוון.

בגלל זה תמיד תמיד תמיד אני אעדיף כל שאפשר להזמין מחנויות מחו"ל, וקודם כל מאמריקה. גם אם זה משהו שעולה 5 שקל.

ואני בכלל לא מדבר כאן על סוגיית המחיר

פורסם

גם לי חשוב אמינות, הגינות ולקיחת אחריות (גם כקונה וגם כיצרן).

רק שהמסקנה שלי קצת שונה. אעדיף חנות ישראלית על זרה ואהיה מוכן לשלם גם יותר בתנאי שתעמוד בדברים שהוזכרו.אם לא אז אחפש ספק בחול ובהתאם לסוג העסקה ןהפריט אחליט כמה אני מתפשר (עך ספק קבוע לא אתפשר כל כך בקלות וגם עברתי מספר ספקים בעלויות לא קטנות) אבל בשביל רכישה חד פעמית אקנה איפה שיש כי ממילא אין לי את היכולת לדעת מה רמת האמינות והשירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...