Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראית מאוד מעניינת והתחושה שהיא התבגרה קצת.
המחיר לדעתי קפץ לליגה של הקומפקטיות סמי פרימיום (במחיר) כמו הגולף, מאזדה 3 והסיוויק. הזמן יגיד אם זה היה הימור מוצלח.

פורסם
לפני כשעה, asafasraf כתב:

נראית מאוד מעניינת והתחושה שהיא התבגרה קצת.
המחיר לדעתי קפץ לליגה של הקומפקטיות סמי פרימיום (במחיר) כמו הגולף, מאזדה 3 והסיוויק. הזמן יגיד אם זה היה הימור מוצלח.

אומרים שהבידוד רעשים ואיכות החומרים בגולף  יותר טובים . מצד שני הלאון קצת יותר זריזה וקצת יותר מרווחת מאחור . אני מתלבט מאוד על איזה רכב מהם ללכת 😐

פורסם
בתאריך 24.12.2020 בשעה 23:29, Mike808 כתב:

לאון החדשה ברמת גימור סטייל לא מוסיפה הרבה ביחס לסטייל היוצאת. יש אנדרואיד אוטו שבסטייל הקודמת דרש רכישה של רישיון, שליטה על בקרת האקלים מאחור (בקודמת היו פתחי מיזוג וצמד שקעי USB), תאורת לד, מנופים להעברת הילוכים מגלגל ההגה, מולטימדיה קצת יותר גדולה, ושקעי USB טייפ C. ממש לא הייתי מגדיר את זה כ-"הרבה יותר מאובזרת".

הבדלי המחיר בין הסטייל ל-FR מאוד משמעותיים והיו ככה גם בדגם היוצא. לדעתי האבזור בסטייל מספק לגמרי, אולי חסר שם מפתח חכם אבל עבורי זה לא היה דיל ברייקר.

לפני 11 שעות, Mike808 כתב:

אם יש לך מידע להוסיף אתה מוזמן, אני נוהג בלאון סטייל 2019 כך שאני יודע בדיוק מה אין בה ביחס לחדשה וזה מה שצינתי.

איך החומרים נראית דומה, האווירה בסטייל כרגיל קצת פשוטה ואפרורית. מקרקושים עדיין לא יצא לי להתרשם בדגם החדש. הישן אכן לא מצטיין בתחום הזה.

בנוסף למה שציינת, האם יש בסטייל 2019:

1. מערכת בקרה לסטייה מנתיב אקטיבית
  2. מצלמת חניה אחורית מקורית
  3. התנעה בכפתור

כזכור לי אין.

ואגב בשביל מישהו כמוני שלא אוהב, בלשון המעטה, תאורת הלוגן צהובה ברכבים, רק תאורת ה-ECO LED זה שדרוג רציני בעיניי ביחס להלוגנים של הסטייל הקודמת. 

פורסם

נראה אחלה אוטו לרכוש ויפה הקדימה דומה לi30 אבל זה נראה יותר ספורטיבי גם אבזור מלא כמעט על התחלה רק חבל שאין דיגיטל קוקפיט בסטייל אולי כתוספת שווה לקחת אם קיימת אפשרות. לפי מה שאני קורא פה גם מחיר מעולה עם חבר. חבל שפספסתי אולי הזדמנות... קניתי אולי מהר מדיי את הפוקוס st line 🙄 גם אוטו טוב אבל בדלק אני לא אגיע בחלומות לצריכה של הלאון... . גם הגיר עדיין מלחיץ אותי למרות שהשתפר בהרבה כאוטו צמוד בעבודה אין לי בעיה אבל אישי לא מוכן להחליף פלנטרי. עדיין בלחץ מהאיביזה שהיה לי. 

מה שמעניין אותי לדעת, זה לגבי קודנית ואיטורן, האם נדרש להתקין את שניהם ?

פורסם
לפני 9 שעות, Coresh כתב:

בנוסף למה שציינת, האם יש בסטייל 2019:

1. מערכת בקרה לסטייה מנתיב אקטיבית
  2. מצלמת חניה אחורית מקורית
  3. התנעה בכפתור

כזכור לי אין.

ואגב בשביל מישהו כמוני שלא אוהב, בלשון המעטה, תאורת הלוגן צהובה ברכבים, רק תאורת ה-ECO LED זה שדרוג רציני בעיניי ביחס להלוגנים של הסטייל הקודמת. 

בקרת סטייה מנתיב אקטיבית נכנסה בהדרגה ב-2019 לכל גרסאות ה-1.5, אני חיכיתי למשלוח הראשון 3 חודשים וברכב שלי יש תיקון סטיה מנתיב, אין מובילאיי.

מצלמת רוורס מקורית אין בדגם הישן.

הנעה בכפתור לא ממש עושה הבדל מבחינתי כשצריך להוציא את המפתח מהכיס כדי לשחרר את הנעילה.

לגבי לד, אחלה שמבחינתך זה שדרוג רציני. זה לא אבזור מהפכני שיגרום לאנשים לרוץ לשדרג לדגם החדש ולא שדרוג מטורף של האבזור.

פורסם
לפני 7 שעות, also01 כתב:

נראה אחלה אוטו לרכוש ויפה הקדימה דומה לi30 אבל זה נראה יותר ספורטיבי גם אבזור מלא כמעט על התחלה רק חבל שאין דיגיטל קוקפיט בסטייל אולי כתוספת שווה לקחת אם קיימת אפשרות. לפי מה שאני קורא פה גם מחיר מעולה עם חבר. חבל שפספסתי אולי הזדמנות... קניתי אולי מהר מדיי את הפוקוס st line 🙄 גם אוטו טוב אבל בדלק אני לא אגיע בחלומות לצריכה של הלאון... . גם הגיר עדיין מלחיץ אותי למרות שהשתפר בהרבה כאוטו צמוד בעבודה אין לי בעיה אבל אישי לא מוכן להחליף פלנטרי. עדיין בלחץ מהאיביזה שהיה לי. 

מה שמעניין אותי לדעת, זה לגבי קודנית ואיטורן, האם נדרש להתקין את שניהם ?

אני כמוך מרגיש שמיהרתי בקנייתה הפוקוס, הלאון מאוד מעניינת ויש מצב שהייתי הולך עליה לו חיכיתי, גם השוק שלה יהיה פי אלף יותר טוב,

בפוקוס תוכל לשפר את צריכת הדלק ע"י החלפה למצב ECO כל פעם (כן המחשב המפגר לא יודע לזכור זאת), אך עדיין זה יהיה סביב ה13-13.5 ק"מ לליטר במקום ה11.5-12 על מצב NORMAL, טיפה יותר טוב אך ללא ספק רחוק מאוד ממה שהלאון צורכת.

פורסם
לפני שעה, wildlands2019 כתב:

אני כמוך מרגיש שמיהרתי בקנייתה הפוקוס, הלאון מאוד מעניינת ויש מצב שהייתי הולך עליה לו חיכיתי, גם השוק שלה יהיה פי אלף יותר טוב,

בפוקוס תוכל לשפר את צריכת הדלק ע"י החלפה למצב ECO כל פעם (כן המחשב המפגר לא יודע לזכור זאת), אך עדיין זה יהיה סביב ה13-13.5 ק"מ לליטר במקום ה11.5-12 על מצב NORMAL, טיפה יותר טוב אך ללא ספק רחוק מאוד ממה שהלאון צורכת.

תגיד חבר למה היית בוחר בלאון ולא בגולף ?

פורסם

עדיין אין גולף בארץ,

ואני בטוח שאשר היא תגיע היא לא תעלה אפילו קרוב ללאון ולפוקוס, מי ידוע אולי אני אופתע,

כאשר קניתי את הפוקוס אם היה לי תקציב של 150K סביר להניח שהייתי הולך על המאזדה 3 הצ'בק או 308 GT בזמנו עם המבצע.

פורסם
לפני 8 דקות, wildlands2019 כתב:

עדיין אין גולף בארץ,

ואני בטוח שאשר היא תגיע היא לא תעלה אפילו קרוב ללאון ולפוקוס, מי ידוע אולי אני אופתע,

כאשר קניתי את הפוקוס אם היה לי תקציב של 150K סביר להניח שהייתי הולך על המאזדה 3 הצ'בק או 308 GT בזמנו עם המבצע.

כמעט בטוח שהגולף תעלה ב 10k יותר מהלאון . לפחות זה היה ככה עד היום . אז לדעתך הלאון עדיפה למרות שהגולף עדין לא הגיעה לארץ עדין ?

פורסם (נערך)

מניסיוני, הגולף מציעה תא נוסעים "נעים" ופרקטי יותר בעוד שהלאון מציעה יותר "טכנולוגיה". אם ההתלבטות בין השתיים, הייתי מחכה להגעה של ה-MK8 (שצפויה לקרות ממש בקרוב), עושה נסיעת מבחן על שתיהן ואז מחליט. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 24 דקות, liberfarb כתב:

כמעט בטוח שהגולף תעלה ב 10k יותר מהלאון . לפחות זה היה ככה עד היום . אז לדעתך הלאון עדיפה למרות שהגולף עדין לא הגיעה לארץ עדין ?

ידידי, לא אמרתי שהיא עדיפה, בוודאי שלא,

אך הלאון החדשה לפחות לפי מה שקראתי במבחנים מספיק איכותית ובנויה היטב, ושוב הכל עניין של סדר עדיפויות ותקציב,

כנראה שאם הייתי קונה רכב היום בתקציב של הפוקוס שליף הייתי גם בודק את הלאון ובינתיים נראת לי כאופציה מודרנית ומאוד מעניינת שכנראה הייתי הולך עליה במקום הפוקוס, גם כי מדובר בסכום לא כזה גדול של כ5000 ש"ח לפני הנחות, אך אם התקציב שלי היה סביב ה15K יותר ללא ספק הייתי בודק רכבים אחרים והגולף ללא ספק גם ברשימה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, wildlands2019 כתב:

הכפתור הקסום זה חלק מהנעה הרכב ..עובר לd וeco. לפחות יש לי המתלה רב חיבורי שלא מזיז לי כל כך אבל הכי חשוב : החיישנים קדימה אני לא יודע איך עושים בלי ! גם לאחור..

אני עדיין מתחת ל2000 ק"מ אז עדיין נוסע בסלד נמוך לפחות משתדל עד הבעיה שאתה מחליק בכפתור למצב ספורט ...ואז פתאום פז הוא הופך להיות היעד בווייז 😎😍 קצת מזכיר לי המוסטנג v8 שכל כל חסרה לי...🥺 לגבי הלאון רק בתקופה אחריות עם עסקה בלון לטווח ארוך...אני לא הייתי מנסה את המזל. ה2.0 סיפור אחר...אבל גם מחיר אחר. הגולף יגיע בקרוב אבל לא נראה יפה כמו הלאון זה כבר עניין של טעם. 

• תוכן חדש...