Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטרה OPC תגיע לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=4749

קודם כל הכבוד לUMI שהחליטו אחרי אמברגו רב על ספורטיביות, שבנתיים רק אסטרה טורבו מיובאת, להביא את הגרסה החמה של האסטרה

השאלה היא האם האסטרה באמת תגיע או שזה רק תרגיל שיווקי (אז מקווה שUMI יעמדו במילה)

וכמובן בתקווה שינסו לגייר את הקורבט (שנמכרת בייבוא אישי בנתיים) וגם אולי לנסות לשווק את הספידסטר בהמנות מיוחדות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=4749

קודם כל הכבוד לUMI שהחליטו אחרי אמברגו רב על ספורטיביות, שבנתיים רק אסטרה טורבו מיובאת, להביא את הגרסה החמה של האסטרה

השאלה היא האם האסטרה באמת תגיע או שזה רק תרגיל שיווקי (אז מקווה שUMI יעמדו במילה)

וכמובן בתקווה שינסו לגייר את הקורבט (שנמכרת בייבוא אישי בנתיים) וגם אולי לנסות לשווק את הספידסטר בהמנות מיוחדות

אני בודק את העניין כרגע עם איש הקשר שלי ב-UMI ...

לצערי הרב הטיגרה החדשה לא תגיע לארץ :x

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם UMI באמת ישנו את הגישה שלהם (שדחקה אותם אל תחתית טבלת המכירות) זה יהיה שינוי מבורך.

האסטרה OPC זה נחמד ומרשים (כתחליף לVAG 2.0TFSI ) אבל אם יביאו את ה- Vx200 turbo אני אהיה הראשון לקנות (אלא אם כן מישהו מכם יקדים אותי...).

מישהו יודע איזה מסוכנויות היבוא האישי מקושרות ויכולות להביא את הדגם הזה לארץ ( עם הגה שמאלי)?

פורסם

אם UMI באמת ישנו את הגישה שלהם (שדחקה אותם אל תחתית טבלת המכירות) זה יהיה שינוי מבורך.

האסטרה OPC זה נחמד ומרשים (כתחליף לVAG 2.0TFSI ) אבל אם יביאו את ה- Vx200 turbo אני אהיה הראשון לקנות (אלא אם כן מישהו מכם יקדים אותי...).

מישהו יודע איזה מסוכנויות היבוא האישי מקושרות ויכולות להביא את הדגם הזה לארץ ( עם הגה שמאלי)?

את הווקסהול (שבמקור היא הולדן מונארו האוסטרלית) לא תכול להביא לתמיד בגלל המיקום של ההגה וגם את ההולדן לא תוכל להביא

אם אתה מדבר ברצינות אז תלך לסוכנות לייבוא אישי ותברר לגבי פונטיאק GTO שהיא הגרסה עם ההגה הימני שנמכרת באמריקה

פורסם

מסתבר שמה ש-UMI היו צריכים כדאי להתחיל למכור טוב בארץ זה לא רכבים איכותיים (סאאב, אופל וכו') או ספורטיביים, אלא כמה רכבים קוראניים זולים עם סמל אמריקאי.

פורסם

טוב, אז הנה העדכונים שלי ...

הקורבט בחיים לא תגיע לארץ, מכיוון של-UMI אין את האמצעים למכור ולטפל במוצר כ"כ יקר ומסובך ...

את הווקסול VX200 לא תוכל להביא לארץ אבל את האחות התאומה שנמכרת בגרמניה (אופל ספידסטר) תוכל לייבא. אם יש פה מישהו באמת רציני אני יכול להפנות אותו לאנשים הנכונים ב-UMI שישמח לספק לו את כל האישורים הנחוצים לייבוא של הרכב.

הספידסטר גם לא תגיע לארץ בדיוק כמו שהטיגרה לא תגיע (הדעיכה במכירות של ה-206 סיסי הוכיחה שפשוט אין שוק לרכבים כאלה בארץ).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
את הווקסהול (שבמקור היא הולדן מונארו האוסטרלית) לא תכול להביא לתמיד בגלל המיקום של ההגה וגם את ההולדן לא תוכל להביא

אם אתה מדבר ברצינות אז תלך לסוכנות לייבוא אישי ותברר לגבי פונטיאק GTO שהיא הגרסה עם ההגה הימני שנמכרת באמריקה

הווקהול המדוברת כאן היא הVX220.

אתה מדבר על הVXR.

חפש בגוגול תמונות.תאמין לי שתזהה את ההבדלים.

פורסם

אני מעוניין ב- VX200 טורבו ולא ב- VX220 , או ליתר דיוק באחותה בעלת ההגה השמאלי.

ברור ש- UMI לא יביאו אותה לארץ מרצונם החופשי. אבל יש לה תקינה אירופאית ולכן הבאתה בייבוא אישי הוא חצי צרה.

עכשיו כאשר הם החליטו לייבא את ה- OPC יש פחות דאגה לחלקים, והתמצאות במנוע.

עם מי ב- UMI עלי לדבר?

חלק מסוכנויות הייבוא האישי דחו את האפשרות (בגלל UMI כמובן). איזה סוכנות כן תעזור לי?

פורסם

אני מאוד מקווה שהאסטרה תגיע, אני מאוד אוהב את הדגמים החדשים שלהם, ונסיעה באחת מאוד הלהיבה אותי. רכבים מאוד נחמדים.

עוד ספורטיבית קטנה לא תזיק ביחוד אם זאת ה OPC

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
הווקהול המדוברת כאן היא הVX220.

אתה מדבר על הVXR.

חפש בגוגול תמונות.תאמין לי שתזהה את ההבדלים.

טעות שלי..מצטער התבלבלתי בין שתי הרכבים

• תוכן חדש...