Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר נודניק ומציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט ככה!

עמדתי ברמזור אחרי רכב. הגיע שוטרון על קטנוע והוא עבר אותי. פתאום החליט לחזור חזרה, הסתכל על הגלגל הימני קדמי של האוטו. בחן את הג'אנט/צמיגים. חזר חזרה לחלון וביקש רישיונות. נתתי לו, והוא מיד מסר בחזרה.

שאלתי אותו האם הוא נהנה (בציניות), הוא אמר לי "למה ?"

לפני שנתתי לו את הרשיונות, רציתי לומר לו לעצור בצד ולשחק אותה כאילו הצמיגים לא חוקיים. רציתי לעשות לו קטע. מכיוון שחברתי חכתה לי כדי שאאסוף אותה, אז וויתרתי על הרעיון.

שוטרון נודניק.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שקל או בלון?

נו..מה חדש בזה..זה השוטרים בארץ..תתרגל.לא צריך לקחת ללב..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...