Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב יד 2 שעל פניו מתאים לדרישות שלי. שמור, מטופל ואפילו נראה טוב. הדבר היחיד שמציק לי זה שהוא עבר החלפת מדחס של מזגן. מכיר אדם שהחזיק ברכב הנ''ל ולא היו לו בעיות מיוחדות וגם חיפוש רחב ברשת לא הראה על מגמה מסוימת. 

אז אם כך, מה הסיבות שעלולות לגרום למדחס לשווק חיים? האם יש לי ממה לחשוש מרכב שעבר החלפת מדחס? האם יש לבצע בדיקות מסויימות בעקבות ההחלפה?

פורסם

חפש פוסטים שלי על מדחסים שנכשלו...
לדעתי עניין של מזל ואורך חיים של דגם מסוים.
בסופו של יום מדחס הוא לא חלק יקר במיוחד והחלפה שלו עם היבשן (בהנחה שהוחלף למדחס חדש ומקורי) יתן לך שקט לעוד שנים רבות.
לא חושב שיש סיבה לחשש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

האם מדובר על רכב ליסינג/השכרה לשעבר? 

נתקלתי כבר ברכבים כאלה, שאין שום בעיה להשאיר את הרכב מונע על ניוטרל ועובד עם מזגן למשך כמה שעות. אם תופעה כזאת חוזרת על עצמה באופן די קבוע, לא מן הנמנע שזה יקצר משמעותית את אורך החיים של המדחס. 

פורסם

הרכב שלי בן 3 וכבר הלך לי המדחס.

היום כבר לא מחליפים את המדחס בשלמותו אלא בחלק המקרים קיימת תקלה בשסתום ויסות מסוים, מחליפים אותו ב700-900 ש"ח כולל עבודה.

אצלי הוחלף עוד כשהרכב היה באחריות, המוסכניק אמר לי שברכבים מהדור אחד אחורה היו על תקלה כזאת מחליפים את כל המדחס.

תכלס מדחס חדש ברכב כזה זה רק יתרון. פחות דאגה.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בתאריך 6.12.2020 בשעה 07:27, menir1 כתב:

מה בדיוק הבעיה שהחליפו מדחס? זאת החלפה בסגנון plug & play.

הבעיה שברוב המקרים זה מדחס משומש או משופץ או תחליפי. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...