Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 /אודי A4

mazda 3 2.0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים

תראו אני בעלים גאה של מאזדה 3 2.0

וכן למרות כל ההשמצות אני חייב לציין הרכב מדהים מכל הבחינות

אבל בזמן האחרון אני רוצה להליף וחשבתי על אודי A4 כאפשרות

הכיוון הוא מנוע 2.0

רציתי לשמוע ממכם בעלי הניסיון עם הרכב הנ"ל

אם נהגתם שמעתם או את בעלים של רכב דומה פרטים על הרכב

בעיות

דברים טובים

וכל מה שיש לכם להגיד עליו

תודה

מיקי

פורסם

על איזו שנה אתה מדבר? אחרי המתיחת פנים או לפני?

בכל מקרה אני אדבר על שנת 2004 לפני המתיחת פנים מנוע 2000...

רכב מפנק ביותר, לא חסר מקום.

איכות חומרים ברמה גבוהה , מרגישים בקלאסה של רכב ולא בפלסטיקים זולים(מאזדה3)

המנוע מרגיש מצויין חי נושם ובועט ואם אתה שואל אותי, ברגע שלחצתי הייתי בטוח שמדובר ביותר ממנוע 2000,

הדשבורד פשוט מדהים לפי דעתי, אהבתי את העיצוב!

המערכת עם הרמקולים של Bose טעונה שיפור , אבל אם זה מה שמקבלים , למה לא אני אומר :)

בכל מקרה , המלצה שלי לך עליה בעיניים עצומות.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מדובר בA4 חדשה? אני מניח שלא.

אני באמת חושב שה3 תתן יותר מהכל לעומת הA4, למעט מרחב (וגם כאן ההפרש לא יהיה ענקי, אני מניח, מאחר והA4 נחשבת לצפופה בקבוצתה), אבזור (בהנחה שתיפול על A4 שאובזרה בנדיבות) ואיכות תא נוסעים.

מכל בחינה אחרת, הייתי כנראה בוחר במאזדה.

סתם חומר למחשבה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...