Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן לטחנות כמה ימים לתיקון. אתה יודע, דואר פנימי, והשהיה על השולחן של חשבת השכר, ושישבת.... לדעתי עליך להמתין עד יום שני - שלישי לפני שתתחיל לדאוג. 

מתי נסגר אצלכם דיווח השעות?

דרך אגב, גם אם במשכורת הקרובה תהיה טעות עדיין יהיה אפשר לתקן בעתיד. אפילו הלא מיידי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אבל אפשא לפצות בחודש הבא. 

אמנם לא אותו מעסיק, אבל בהחלט קרה לי. 

לפני מהון שנים, כאשר הדיווחים היו ידניים, היה לי סיפור שבאיזה תלוש שכר שמתי לב לחוסר בפרט מסויים. פניתי למדור שכר לבקש תיקון ובתלוש הבא לא ראיתי אותו. התקשרתי שוב - אנו לי "סבלנות, אנחנו בודקים". בסופו של דבר התברר כי הטעות היתה סיסטמטית כמה שנים לאחור, והחשבת בדקה באופן יסודי ולאחר מספר חודשים הוחזרו לי עשרות אלפי ש"ח. חד משמעית, היה מדובר בטעות בתום לב, וחשבת השכר היתה יותר מהוגנת בכך שבדקה את התקלה באופן יסודי.

בעשור וחצי האחרונים, מאז שכל הדיווחים מוחשבו, יש הרבה פחות טעויות ומצד שני הרבה יותר קל לאתר אותן.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקנו לי את זה אבל על היום ה 6 לא שילמו לי ימי מחלה 100% כנראה בגלל שמהיום הראשון יש הסכם שמשלמים 50% אז הם לא שילמו לי על היום ה 6 אלא רק על 5 ימים.

פורסם

לא הבנתי, קיבלת על היום הראשון 50%, על השני 50%, השלישי הרביעי, החמישי והשישי 100% ובסה"כ קיבלת 500%, כלומר שכר של 5 ימים עבור 6 ימי מחלה נכון?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

לא הבנתי, קיבלת על היום הראשון 50%, על השני 50%, השלישי הרביעי, החמישי והשישי 100% ובסה"כ קיבלת 500%, כלומר שכר של 5 ימים עבור 6 ימי מחלה נכון?

לא בדיוק כי לא על כל הימים קיבלתי 100%, על היום הראשון 50 אחוז, ימים 2-3 50 אחוז, ימים 4-5 100%.

על היום ה 6 שהייתי אמור לקבל 100% מהשכר היומי לא קיבלתי כלום.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

יום 1-5 - הכל תקין, לפי החוק מקבלים 0%, 50%, 50%, 100% ואתה קיבלת על היום הראשון 50%.

יום 6 - מה מדווח במערכת?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

יום 1-5 - הכל תקין, לפי החוק מקבלים 0%, 50%, 50%, 100% ואתה קיבלת על היום הראשון 50%.

יום 6 - מה מדווח במערכת?

יום 6 לא מדווח כלום זה כאילו רק 5 ימים ללא 6.

פורסם

היום ה-6 זה יום עבודה שלך בכלל? כלומר היית אמור לעבוד ביום הזה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נו אז אמור להיות דיווח כלשהו במערכות על אותו יום

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הם מדובר ביום שמבחינת השכר מחושב בחודש הבא, ואתה צריך לקבל אותו במשכורת של תחילת נובמבר?

• תוכן חדש...