Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי פעם קופצת לי פרסומת קורעת לב עבור תרומות לחולים סופניים. בדיקה של העמותות שמבצעות את התרומות (דוחות כספיים באתר גיידסטאר) חושפות עמותות עם המון הוצאות יחסית לפעילות ככה שעם פרקטיקות הפרסום המניפולטיביות הן לא יזכו בתרומתי בקרוב. עם זאת רציתי לדעת בישראל יש תיירות מרפא ענפה רופאים מוכשרים וציוד חדיש ועם זאת עדיין טיפולים רפואיים בחו"ל (בעיקר ארה"ב) משווקים בארץ כמתקדמים הרבה יותר. האם כך הדבר וישראל מפגרת אחר שאר העולם מבחינה רפואית או שמה מדובר בנורמות אתיות או מקצועיות שונות שמאפשרות לרופאים בחו"ל לבצע טיפול בגמישות רבה יותר.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

פורסם

אין שום בעיה עם איכות הטיפול הרפואי בישראל, הוא עומד בכל סטנדרד בינלאומי.

אבל טיפול רפואי איכותי מצריך נפח מסויים של פעילות, על מנת שיהיה טעם לבנות  סביבם מערכות תומוכת יקרות ועל מנת שהצוותים יצברו ניסיון. וכאשר מדובר בפעולות נדירות יש מרכזים בודדים בעולם שיש להם נפח פעילות מספק באותו תחום, ולכן צריך להםנות את המטופלים לביצועם במרכזים אלה. דרך אגב, הדבר קיים גם בתוך הארץ, יש מרכזים שפיתחו מיומנויות ייחודיות ומטופלים מופנים אליהם, כאשר לעתים גם מטופל מבית חולים מרכזי יופנה לבית חולים פריפרי שבו קיימת אותה מומחיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אני מבין נכון אז טיפול כמו השתלת פנים פלסטית שנעשתה פעמים בודדות בעולם מאחר ואינה פרוצדורה שכיחה אז תוכל לבצע טיפול שכזה רק בחו"ל. עד כמה הדבר שכיח עבור מחלות אונקולוגיות או תורשתיות?

פורסם

לא יכול לומר לך. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, urich כתב:

אם אני מבין נכון אז טיפול כמו השתלת פנים פלסטית שנעשתה פעמים בודדות בעולם מאחר ואינה פרוצדורה שכיחה אז תוכל לבצע טיפול שכזה רק בחו"ל.

עברתי משהו יותר רציני ומספק בארץ :fist:

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

או - הילד עם פיזדצומה נדירה פשוט לא קיים, וכל זה תרמית בשביל לאסוף כסף מאנשים שרוצים להראות שהם עשו משהו.

או שמדובר בקומבינה להלבנת כספים.

פשוט לא הגיוני שבמדינה עם רפואה ששמה הולכת לפניה, וביטוח בריאות חובה לכל האזרחים פתאום צצים המוני ילדים שצריך לאסוף כסף לניתוח יקר בחו"ל בשבילם.

במיוחד כשגוגל דוחפים פרסומת של ילד חולה ומסכן לצד פרסומות של קואצ׳רים ומסטרים NLP בשקל, שגם צצו בכמויות לאחרונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים, אני מבין את הציניות שלך. ועדיין, יש הליכים שאין בטרץ הניסיון הדרוש לביצועם, לביטוח הבריאות הממלכתי רשימה סגורה של שירותים, וחא לכל אחד ביטוחים מורחבים, שגם להם מגבלות.

האם יש רמאים? קרוב לודאי שכן. לא צריך לתרום לכל מי שמפרסם פוסט בפייסבוק. ועדיין, יש גם התרמות באמצעות עמותות מסודרות שבהן הכסף לא יעלם לטובת הסדרה S של המפרסם.

פורסם

לצערי אני נוטה להאמין שאכן מדובר בילדים חולים, אפילו הייתי אומר שאני הייתי מקווה שמדובר בתרמית. לא יכול להאשים את ההורים שמשתתפים שכן במצבם אני מניח שהייתי נאחז בכל שבב תקווה ולו הקלושה ביותר. כן מאשים את גוגל שאין להם מינימום סינון לפרסומות (כן דניס והדר אשוח הם ריקבוו ייחודי בזכות עצמם), מאשים את המדינה שמאפשרת לכל אחד להקים עמותה קיקיונית שעיקר מטרותיה חלוקת משכורות (ובדרך פוגעים בעמותות גדולות וקטנות לגטימיות לחלוטין).

פורסם

אני נתקל בכך לאחרונה בהמון מקומות גם (יוטיוב, גוגל וכו').

אני זוכר שלפני כשנה ראיתי איזו תוכנית תחקירים שבודקת לאן הכסף מגיע חהתברר שסכום קטן יחסית עובר למשפחה ויתר הסכום עובר לגורם שגורף מכך קופה.

חלילה לא רוצה להכפיש את כולם, ואני רוצה להאמין שהרוב אינם כאלו. הייתי ממליץ לתרום לעמותות מאושרות שיודעים שמהן הכסף באמת מגיע למי שזקוק לו.

הייתה שם אמא שפתחו עבורה איסוף כספים לטיפול רפואי עבור הילדה שלה, תחקירן התקשר לאמא ואמר לה שהוא מעוניין לתרום לה כסף, האמא אמרה שהילדה כבר סיימה את הטיפולים ואין צורך לתרום יותר כסף וכשנשאלה כמה כסף היא קיבלה מהעמותה שדרכה תרמו להם, היא אמרה שקיבלה סכום X שהיה סכום קטן יחסית למול סך הכסף שנאסף עבורם.

https://www.ha-makom.co.il/post-galit-sharom-trumot/

• מעניין 2

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

השאלה האמיתית האם יש דרך לחסום אותם? תרמתי לזה פעם אחת וזה רק התגבר... ביוטיוב הוא לא מאפשר אופציה לחסום או להתלונן...

• תוכן חדש...